Fikirlerinizi bekliyorumm

Genç anne olmak çok güzel bir şey ama bana uzak bir ihtimal. Önce bir evliliğimin tadını çıkarayım düşüncesindeyim. Yani evlendikten sonra 2 3 sene çocuk yapmayız büyük ihtimalle :)
 
İlişkinizin uzun olmasının hiçbir zararını görmediniz mi? Mesela monotonluk gibi ya da aklınıza gelen başka şeyler varsa
 
İlişkinizin uzun olmasının hiçbir zararını görmediniz mi? Mesela monotonluk gibi ya da aklınıza gelen başka şeyler varsa
Zaten lise sonda tanışmıştık. Gerçekten düşünüyorum da yaşamadık. Zaten 5-6 senesi okulla geçti. Tabi bu süre zarfında birbirimizin en kötü hallerinide gördük. Ben kayıplar yaşadım aile içinde her zaman yanımda oldu.
Bizde evlendikten sonra değiştin lafıda olmadı. Hatta ben değişir diyede bekliyodum burda okuduklarımdan dolayı . Her hafta sonu aile olarak bize aittir. Şehir içi yada yakın şehirlere gider gezeriz ama mutlaka bişey yaparız. Zaten şimdi kızımızda var monoton takılamıyoruz Ha biz aynı şehirdeydik haftada bir görüşürdük. Siz farklı şehirlerdesiniz.
Bana kalırsa aynı şehir yada farklı şehir , uzun ilişki yada kısa sürede evlilik bunların bi standartı yok. Önemli olan kafa yapılarının uyumu. 6 ayda hiç uzatmadan evlenip boşananlarda var 7 sene çıkıp 2 ayda boşananlarda.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…