Fikirlerinizi bekliyorumm

1 dönem ücretli öğretmenlik yaptım. Şuan sınava hazırlanmak için bırakmış durumdayım. Uğraşıyorum atanmak için

Bence meslek sahibi olmayı bekleyin. Hem ne kadar sevsenizde belliki içinize sinmeyen bir şeyler var. Yaşınız genç zaten

Evlendikten sonra devlet veya özel kesinlikle çalışıp paramı kazanacağım ama şuan kpss yi zorluyorum. Evlilik sorumlulugu maddiyattan da büyük sorun zaten benim için. Evet hiç hazır değilim şimdilik
O zaman cevre vs baskısını kulak ardı edin.Evlilik sorumluluguna hazir olmadan evlenmis ve cok cok zorlanmis biri olarak, tum samimiyetimle soyluyorum bunu.Keske demeyi sevmem ama eskiye donebilseydim,asla evlenmezdim.İcinizde hazir olmakla ilgili en ufak bir şüphe varsa dahi bekleyin derim.

Bu yüzden açtım konuyu. Tecrübelerinizden faydalanmak için. Ben de sizin yaşadığınız zorluğu yaşarım gibime geliyor. Teşekkürler yorumunuz için :)

Bence meslek sahibi olmayı bekleyin. Hem ne kadar sevsenizde belliki içinize sinmeyen bir şeyler var. Yaşınız genç zaten
Kpss ye hazırlanıyorum şuan. Tabiki düzgün bir işim olması en önemlisi bunca sene bu yüzden okudum. Erkek arkadaşımla ilgili bir sıkıntım yok benim sıkıntım daha çok evliliğin getirdiği sorumluluklarla

Evlilik sorumluluklari ağır degil güzelim, bazı kadinlar uzerine cok fazla sorumluluk aliyor o yuzden zorlastiriyorlar.
Ben zorlanmıyorum neden mi? Balkon yikamak benim görevim değildir mesela. Ya da koltuk silmek de benim görevim değildir. Perde asmakta.
Bu ev icerisi,dışına gelince,
Kayinvalidemin Gorumcemin bilmemnenin egolarini tatmin etmem naz kapris cekmem. Giderim gorusurum otururum yerim içerim,aynı sekilde onu da ağırlarım 1 tabak fazladan yemek yapmakla 2 hos sohbet etmekle bir sorun olmuyor.

Sadece bos islerle uğraşmam,yani bana gore boş işler,kaynanayla altın günü,kaynanayla pazar gezmesi,kaynanayla kahve keyfisi gibi olaylarim yok. Zaten gerekte yok.
Çalışmıyorum,bos zamanım çok haliyle.
Köpeğimi gezdiriyorum,kuafore gidiyorum,ailemin yanina gidiyorum,kitap okuyorum,esimle yemege cikiyoruz,alisveris yapiyorum,birkac arkadasima gidiyordum da simdi görüşmüyorum. Bos zamanlarim iyi geçiyor. Bazen sıkılıyorum ama yalan değil.

Üzerine cok fazla sorumluluk almazsan yorulmazsin da strese de girmezsin mutlu da olursun.
Esinin kafasi bozukken ve ya o an mutsuz ise alirsin kahveni kitabini gecersin odaya takılırsın.

Ve ya ay havlular yıkanmıstı ütülemem lazim diye dusunmezsin koyardin havlulari camasir selesine katlarsin ertesi gun veya 2 gun sonra ütülersin o an halin yok ise

Esin gel annemlere gidelim ve ya bilmemnereye gidelim demeden hic sesini çıkarmazsan oylece ona ayak uydurmus olursun,ve ya o an halsiz hasta yorgunsan hayatim yarın gidelim olur mu dersin kapanır konu.

Evlilik sorumlulugu zor değil. 2 insan anlaşıyorsa cok kolay hatta.

Uzakmsk iyi degil.Lackalasiyor.Uzaktan olmuyor uzun süre.Bir sebepten bitiyor.Cogu şey tüketiliyor.Belki aynı ev icin de mutlu olabilecekken uzaklığın verdiği sıkıntı ve iletisimsizlikle bitiyor diye dusunuyorum

En güzelini yapıyorsunuz :) görümce kaynana muhabbetlerinin çok olacağını sanmıyorum çünkü büyük bir ihtimalle farklı şehirlerde olacağız. Bir abim var aramızdaki yaş farkı çok. Evin hep ufak minik kızı olarak görüldüm ve hala öyle davranılıyor. Evli bir kadın olmaya hiç hazır hissetmiyorum kendimi, değişik geliyor. Ailemden ayrılmak istemiyorum. 1seneyi daha ailemle geçirmiş olurum diye düşünüyorum. Evlilik için küçük hissediyorum kendimi daha erkenmiş gibi

9.senemizde evlendik ikimizde 27 yaşındaydık. Bi buçuk seneyi geçti evliliğimiz. Allaha şükür bi sorun yaşamadık. Yaşınız çokta büyük değil bence. Bana kalırsa önümüzdeki yaz nişan sonrada düğün yapın. Parada biriktirmiş olursunuz. Düğün sonrasına çok bişey kalmasın ki rahat edin. Bi buçuk sene nişanlı kaldık. Bu sürede de eşyalarımızı herşeyimizi hallettik. Düğünden sonra kafamızda rahattı.

Bu konuda size katılmıyorum.Soylediginiz hiçbir seyi yapmam.Ne kayinvalide ne altin gunu vs.Ayrica ev islerini de esimle ortak yapardik.Hic bir zaman benim görevim gibi dusunmedim.Ama evlilik dediginiz sey bunlardan ibaret degil ne yazik ki.Duygusal olarakda hazir olmak onemli.En onemlisi de o.Ayrica arkadasimiz maddi olarak da hazir olmadigini söylüyor.İstedigi gibi kuaföre gidebilmesi,alisveris yapabilmesi,doya doya gezebilmesi icin maddi imkanlar gerekli.

Evlilik sorumluluklarindan bahsettigi icin bunlari söyledim bunları ben yalnız

6.5 sene ilişkiden sonra evlendim hiç de bişey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…