Fikirlerinizi bekliyorum....

seymagul

haziran 19
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
622
1
96
Kocaeli
Arkadaşlar bu benim banyo fayanslarım inşaat halindeyken çekilmişti şimdi tamamlandı beyaz üzeri larcivert camlı banyo dolabı aldım klozet takımımı ve banyo aksesuarlarımı ne renk alsam acaba derili banyo takımları var krem beğendim bi tane ama sizce beyaz daha mı iyi olur derilere taktım da bu sıra

Eklentiler

• $Resim_005.webp
    $Resim_005.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 121
  • $Resim_007.webp
    $Resim_007.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 119
ben hiç derili takım görmedim nasıl bişi bilmiyorum ama maviye zıt renkler ya da daha koyu renkler güzel olur bence örn. fuşya, kırmızı, koyu lacivert
güle güle kullan tatlım

nası bişe olduğunu pek anlamadım
ama bu renklerle krem olmaz gibi gelio

Yerlerin fayansları beaz sanırım... Lacivertse bayaaa bi koyu durur çünkü bilemiyorum. Beyaz olduğunu düşünürsek, beyaz üstüne beyaz hiç göstermez kendini pembenin her tonunu kullanabilirsiz, toz pembe uçuk pembe fuşya bebek pembe gül kurusu falan gibi renkler...
Yerler lacivertse zaten beyazdan başka şansın yok yoksa çok göz yorar...

bu fayanslara bence de krem hiç gitmez. beyaz olması lazım ya da lacivert bence... 2. bir renk kullanmaya pek elverişli gibi görünmüyor. ama lacivert fayansların içinde pembe renk mi var, ışıktan mı öyle görünüyor? eğer öyleyse pembe de güzel olur.

bu fayanslara bence de krem hiç gitmez. beyaz olması lazım ya da lacivert bence... 2. bir renk kullanmaya pek elverişli gibi görünmüyor. ama lacivert fayansların içinde pembe renk mi var, ışıktan mı öyle görünüyor? eğer öyleyse pembe de güzel olur.

yok canım zemin küf yeşili gibi aldım zaten banyo takımımı beyaz üzerine gümüş desenler sağol canım

Back
X