fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

baykez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
68
1
36
Afyon
arkadaşlar yeni bi konu daha açtım kusura bakmayın...şimdi evimin mobilyaları siyah beyaz ama siyah daha ağırlıklı...evim 90 metre kare 4 odası var ama 2 sini birleştrcem burda benim için önemli olan boya yatak odamı ya leylak rengine yada açık gül kurusu rengine boyatmak istiyorum diğer odalarımı ise daha açık krem tarzı yada burdaki arkadşalrımın dediği gbi açık kum bejine boyatmak istiyorum sizce evim içi daha değişik neler yapmalıyım ve bu renkler nasıl olur arkadaşlar.....

canım mobilyan siyah beyazsa bence kum beji uymaz kum beji kahve tonlarındaki mobilyalara daha çok uyar...görümcemin mobilyaları siyah beyaz .Duvarları full tavan rengi ile aynı beyaza boyattı..son derece mukemmel duruyor..ev daha ferah ve geniş gözüküyor..siyah beyaz mobilyaya duvar rengi ben sadece beyazı yakıştırıyorum..

Mobilyaların siyah ise duvar renklerini açık yapmalısın bence ev daha ferah görünür. Yatak odası için leylak koyu olur diye düşünüyorum.
Benim mobilyalarım kahverengi krem tonlarındaydı kum beji renk ile boyadık hoş oldu.
Eğer hoşlanıyorsan beyaza boyatabilrsin çok güzel olur diye düşünüyorum.

vanilya çiçeğinie karar verdim arkadaşlar oda çok güzel bi renk.. yatak odasıda açık gül kurusu gibi düşünüyorum... yada leylak rengini açtırmam gerekecek.. çok sağolun...

:53::53:90 m2 ve 4 odamıı yanlışmı yazdın acaba birde genel bir soru sormuşsunn..

ferah bir otam sitiyorsan açık renkleri kullanmalısın gül kurusu dediğin renk 90 m2 ev için uygulanabilecek en son renktir sanırımm....

salonda holde ayna kullanmanı tavsiye ederimm....taha geniiş ve ferah görünecektir ortamlarr...

mobilya alacaksan salona veya oturma odasına ayaklı olanları tercih ett..ayaklılar yerden yüksek olduğu içinn yer zeminini daha geniş gösterecektirr..ve bu ferahlık katar ortamaa...

eski evimin yatak odası gül kurusuydu çok hoş duruyordu gerçektn güzel seçim.
ama gül kurusu normalde çok koyu bir renk beyazla karıştırıp boyuyor boyacılar buna dikkat et.

Back
X