- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
-
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
fazla da arkadaş muhabbetıne girme derim. bilmesi gerektiği kadarını söylemelısın.
yarın öbür gün bir kavgada aniden yüzüne çarpar
insanlar böyledır.
kısacası, her şey dozunda iyidir
annen çok haklı bu konuda.
kocaya hersey asla anlatilmaz net! doner döner seni bulur bunu asla unutma
peki birlikte izlemek yada izlemesine izin vermelimiyim sunuda soylemeliyim gercekci olmadiklarinin farkindayiz ama hep annemede soylerim 3 senedir herseyimi bliyor bir cok hatami gordu ve hic basima kalkmadi sizce butun erkeklermi basina kalkar eslerinin herseyi ve sanirim bu konularda agzimdan firliyo anlatiyrm hmn mesela birikim yapi diorm koseye para atyrm hemen diyelimki ufacik sıkisikliginda cikarip veriyorum nasil basariyorsunuz saklamayi bnde cok isterim zor gunlerim icin kiyida kosede bseyim olsun bazi seyler sadece bana ozel kalsin ama olmuyor.anneni dinle
kendı adıma konusayım, izin vermem! hiç hoşlanmam öyle seylerden çünkü.peki birlikte izlemek yada izlemesine izin vermelimiyim sunuda soylemeliyim gercekci olmadiklarinin farkindayiz ama hep annemede soylerim 3 senedir herseyimi bliyor bir cok hatami gordu ve hic basima kalkmadi sizce butun erkeklermi basina kalkar eslerinin herseyi ve sanirim bu konularda agzimdan firliyo anlatiyrm hmn mesela birikim yapi diorm koseye para atyrm hemen diyelimki ufacik sıkisikliginda cikarip veriyorum nasil basariyorsunuz saklamayi bnde cok isterim zor gunlerim icin kiyida kosede bseyim olsun bazi seyler sadece bana ozel kalsin ama olmuyor.
peki birlikte izlemek yada izlemesine izin vermelimiyim sunuda soylemeliyim gercekci olmadiklarinin farkindayiz ama hep annemede soylerim 3 senedir herseyimi bliyor bir cok hatami gordu ve hic basima kalkmadi sizce butun erkeklermi basina kalkar eslerinin herseyi ve sanirim bu konularda agzimdan firliyo anlatiyrm hmn mesela birikim yapi diorm koseye para atyrm hemen diyelimki ufacik sıkisikliginda cikarip veriyorum nasil basariyorsunuz saklamayi bnde cok isterim zor gunlerim icin kiyida kosede bseyim olsun bazi seyler sadece bana ozel kalsin ama olmuyor.
Annem surekli bu lafi soyler bugunde soyledi annemede herseyi anlatrim annem kocaya anlatilmaz anlatma diye uyarir fikir almak istedim mesafelimi olmaliyim herseye snirmi koymaliyimBence hicbir sey saklamamak iyidir. Ben mizacim geregi saklayamam da.
mutlaka oyledirde bazi seyler dogru evet dogrulugunu biliyorum annem soyler hep hala beni avutucak birseyleer ariyorum kendime biri olmaz bisey desin istiyorum esime hic bi kotulugu yakistiramiyorum illaki ondan yakisiklisi iyisi vardir ama gozumde cok buyuk mukemmel bi insanEninde sonunda döner seni bulur.Bugün değilsede yarın bir kızınız olup büyüyüp hata yaptığında ''anası neydiki'' dedirtme kendine.Mutlaka eşler kıskançtır.Ama erkek eşlerinki kadınınki gibi değil kırıcı ve yıkıcıdır.Öyle küstüm konuşmuyorum olmaz.Çok üzülürsün.