Fikirlerinize ihtiyacim varr

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
Esimle genellikle iyi anlasiriz bazen muhabbet ederken konu bulamayinca yada konuscak bisey kalmayinca eskilerden konusuruz eski arkadaslardan yaptiklarimizdan birbirimizi tanimadan once yaptiklarindan facelerine bakariz aslinda kiskancimdir ama bunlar bana kiskanilicak bi konu gibi gelmiyr ilk zamanlarda uygunsuz videolar izledigini gordum ve ben bunun olabilicegini benden bisey saklamamasini soyledim bazen bakarizda sizce dogrumu yapiyorum esimi bazen cok yakin arkadasim bazen sirdasim gibidir hic bisey saklayamam ondan sakli hic sirrim yok evlenmeden oncekki arkadaslarimla bile neler yaptigimi bilir sizce sadece es gibimi davranmaliyim yada bunu yapanlar nasil basariyor annemle bazen konusurken anlatiyrm kizim kocaya hersey anlatilmaz diyor sizce bu soylem dogrumu ??

fazla da arkadaş muhabbetıne girme derim. bilmesi gerektiği kadarını söylemelısın.
yarın öbür gün bir kavgada aniden yüzüne çarpar
insanlar böyledır.

kısacası, her şey dozunda iyidir
annen çok haklı bu konuda.

kocaya hersey asla anlatilmaz net! doner döner seni bulur bunu asla unutma
peki birlikte izlemek yada izlemesine izin vermelimiyim sunuda soylemeliyim gercekci olmadiklarinin farkindayiz ama hep annemede soylerim 3 senedir herseyimi bliyor bir cok hatami gordu ve hic basima kalkmadi sizce butun erkeklermi basina kalkar eslerinin herseyi ve sanirim bu konularda agzimdan firliyo anlatiyrm hmn mesela birikim yapi diorm koseye para atyrm hemen diyelimki ufacik sıkisikliginda cikarip veriyorum nasil basariyorsunuz saklamayi bnde cok isterim zor gunlerim icin kiyida kosede bseyim olsun bazi seyler sadece bana ozel kalsin ama olmuyor.

kendı adıma konusayım, izin vermem! hiç hoşlanmam öyle seylerden çünkü.
eşin sinirinin son raddesıne gelsın bakalım kakıyor mu kakmıyor mu.. insan evladıyız hepımız unutma sakın.

Eninde sonunda döner seni bulur.Bugün değilsede yarın bir kızınız olup büyüyüp hata yaptığında ''anası neydiki'' dedirtme kendine.Mutlaka eşler kıskançtır.Ama erkek eşlerinki kadınınki gibi değil kırıcı ve yıkıcıdır.Öyle küstüm konuşmuyorum olmaz.Çok üzülürsün.

Birlikte izlemekte sakınca görmüyorum.Bence hoş bişey.Evlenince bende yapacağim

mutlaka oyledirde bazi seyler dogru evet dogrulugunu biliyorum annem soyler hep hala beni avutucak birseyleer ariyorum kendime biri olmaz bisey desin istiyorum esime hic bi kotulugu yakistiramiyorum illaki ondan yakisiklisi iyisi vardir ama gozumde cok buyuk mukemmel bi insan

Birsey saklamamak baska patavatsizlik baskadir. Bende esimden birsey saklamam ama asla da gecmisten bahsetmem. Tabi ki parani, yatirimini, onemli şeyleri paylasacaksin, bunun icin evlisin. Ama konustugun seyler anlatılması gerekmeyen, sirf bosluktan konuşulan laf kalabaliklariysa bence orada durmalisin. Basina kakar mantigindan cok bunun gereksiz oldugunu anlamalisin.

Eskiyi, geçmişi bir iki defa konuştuk, kapattık.
Şimdi ise herşeyimizi konuşuruz.
Ben de duyardım; kocaya herşey anlatılmaz felsefesini.
Ama bu her zaman isteyerek böyle olmuyor. Bazen şartlar öyle gelişiyor ki 20 yıllık dostun düşmanın oluyor, ailenin üzülmemesi gerekiyor, eşin sıkıntılarına Şahit oluyor.
Ister istemez paylaşıyorsun.
Allah'ım utandırmasın inşallah en yakın dostum kocamdır, hiç pişman etmedi beni anlattıklarımla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…