• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var :(

o beklentilerden nefret ediyorum.yakışıklı olucak, zengin olucak, mümkünse doktor olucak,ailesi de tanınmış iyi insanlar olucak.bu kriterlere hemen hemen uygun insanlar tanıdım.herşey tamam karakter bozuk.ya fazla egosu yüksek ya da çocuksu.
bende de var o beklenti.şimdi herkes gözümün içine bakıyo.bakalım kimi bulucak diye.sevgilimin geliri iyi,kendi işi olmasına rağmen boşver onu oo seni kimler kimler ister diye burun kıvırmalar falan filan.zaten görüntü olarak yakıştırmıycakları kesin.
ama ben memnunum halimden.ben doktor mühendis istemedim hiç bi zaman.beni taşısın yeter dedim.sevgilimin öyle olduğunu da düşünüyorum.ama gelde anlat.birde bulunduğum yerin belediye başkanının hanımı milletin ortasında şakayla gelin kızım diye hitap etti iyice coştular.şimdi evlenmekten korkuyorum bu yüzden.

konuya gelirsem.çalışmıyo olabilir şuan.azimliyse sorun yok.azimli değilse durup düşünmek lazım.önemli olan senin ne istediğin.ben meslek sahibi olsun istemezdim mesela.hep kendi işi olsun ve geliri belli bi seviyenin üstünde olsun isterdim.çalışması azimli olması önemli.en önemlisi de karakteri.iyi biri değil güçlü olması gerek.herkesin kriteri beklentisi farklı.

Aynı ya yemin ederim aynı bende bıktım bakıyorum arkadaşlarıma ya arabası olmayanla beraber olmuyolar yada ne bilim 3 yıllık ilişkiyi çat die kesip atıp ertesi gün başka biriyle beraber olabiliyolar bu kadar basit ilişkiler olduğu için amann ne var bırak gitsin oluyo allah var benim bütün arkadaşlarım sevgilimi seviyor hatta zenginiyle birlikte olup keşke parası olmasaydı da seninkinin yarısı olsaydı diyen bile var sanırım allah biyerden veriyo biyerden alıyo ama gerçekten şu etraftaki baskı varya insanın pskolojisini bozuyo işyerim dede soruyolar hala işe giremedi mi ne iş yapıyo ya size ne çok samimiyetim olmayan insanlar bide bunlar kaçıyorum resmen ben mi abartıyorum bazen düşünüyorum acaba utanıyo muyum sevgilim den diye :KK61:

Aynı ya yemin ederim aynı bende bıktım bakıyorum arkadaşlarıma ya arabası olmayanla beraber olmuyolar yada ne bilim 3 yıllık ilişkiyi çat die kesip atıp ertesi gün başka biriyle beraber olabiliyolar bu kadar basit ilişkiler olduğu için amann ne var bırak gitsin oluyo allah var benim bütün arkadaşlarım sevgilimi seviyor hatta zenginiyle birlikte olup keşke parası olmasaydı da seninkinin yarısı olsaydı diyen bile var sanırım allah biyerden veriyo biyerden alıyo ama gerçekten şu etraftaki baskı varya insanın pskolojisini bozuyo işyerim dede soruyolar hala işe giremedi mi ne iş yapıyo ya size ne çok samimiyetim olmayan insanlar bide bunlar kaçıyorum resmen ben mi abartıyorum bazen düşünüyorum acaba utanıyo muyum sevgilim den diye :KK61:

benim sevgilimin çokta güzel iyi bi arabası var ama yetmiyo.bugüne kadar onun için zengin demesemde kendi kendilerine çıkarım yapıp bi de öyle çokta zengin değil gibilerinden laflar ediyolar.hala bahane buluyolar.ki sevgilimin durumu gerçekten iyi.hiç yetmiyo hep daha fazlası.
birde bizim ailede çok kız var ama şöyle oh tam da böyle olcak dedikleri biriyle evlenmedi kimse.zaten iki tanesi evde kaldık diyolar.ama bütün kısmetlerine yok çirkin yok zengin değil diye bahane bula bula böyle oldular.şimdi bütün kısmetleri kendilerinden küçük olduğu için olmuyo.daha önce de yakıştırmadıkları evlilik yapanları görünce aynı duruma düşmekten korkuyorum.sen bi süreçten geçiyosun şimdi.belkide iyi bi iş bulucak kendine umutsuz olma.ama biraz çabalamalı o da.

Back