• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var :(

Önemli olan ailenin beklentisi mi?

tabiki sadece onların deil benimde önemli bazen net
Ben de yaklaşık olarak aynı sorunları yaşadım ve annemin isteksiz haline dayanamayıp ilişkimi bitirdim. Hoş ben de hak vermiyo degilim anneme. Iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyo maalesef. Sana tavsiyem karakterine güveniyorsan ayrılma. Ama sürekli bir işi olsun istiyorsan devlete girmeyi deneyebilir. Bir sene kassın kpss ye girsin elbet atanır.. çok zor bir durum yaşadığım için biliyorum.. Allah kolaylik wersin

Nasıl bitirdin ya ilişkiniz nasıldı peki? Ne kadar süre beraberdiniz ?Hiç vicdan yapmadın mı ne bilim o_O

bugun buna benzer bır konu vardı kadın ıkı yıl çalışıp esıne bakmıs adam ıs falan bulamamıs sımdı bosanma esıgındeler oyle olmayın sızde ıs ısten gecmeden annenız haklı 30 yasından sonra ne ıs ögrenecek de yapacak anca gunubırlık bulu yıne de sız bılırsınız de ask karın doyurmuyor maddı sıkıntı bas gösterınce asktan sevgıden saygıdan eser kalmıor tabı ben kuru ekmege razıyım sevdıımın yanında olayım çalışır bakarım dıosanız evlenın

Ya var böle örnekler evlenen kuzenlerimde var zengini de var fakiri de zengin kocayla evlenen aman sen sen ol sana değer verenle evlen huzurum olsun kuru soğan yiyim diyen de var durumu kötü olanla evlenip sakın evlenme aşk bitiyo para olmayınca diyen de var o_O Çok şükür ayaklarım yere basıyo şuan evlenmeyi düşünmüyorum ztn sadece annemin baskısına bi taraftanda ilişkime yetişemiyorum ok yoruldum :KK61:

tabiki sadece onların deil benimde önemli bazen net

Nasıl bitirdin ya ilişkiniz nasıldı peki? Ne kadar süre beraberdiniz ?Hiç vicdan yapmadın mı ne bilim o_O
Bir buçuk yıldır beraberdik. wicdan yaptım elbette ama yapacak birşey yoktu. Biz konuştuk o kpss ye hazırlanacaktı ama çabalamadı yeterince.. bilemiyorum bazen üzülüyorum tabi ki ama napalım kader

Bikere dört dörtlük degilmis demek ki...
En önemliside sevgi yok , en azindan sizin taraftan, vicdaniniz rahat etmiycek diye sevmediginiz ve isi gücü olmayan biriyle evlenmeyimi düsünüyorsunuz gercektende...:ssz:

Ya var böle örnekler evlenen kuzenlerimde var zengini de var fakiri de zengin kocayla evlenen aman sen sen ol sana değer verenle evlen huzurum olsun kuru soğan yiyim diyen de var durumu kötü olanla evlenip sakın evlenme aşk bitiyo para olmayınca diyen de var o_O Çok şükür ayaklarım yere basıyo şuan evlenmeyi düşünmüyorum ztn sadece annemin baskısına bi taraftanda ilişkime yetişemiyorum ok yoruldum :KK61:
anlıorum senı tum yorumları okumadım ama sanırım aılende bulduu ıslerı begenmıomus önmelı olan senın begenmen bazılarına ters gelıo ewet ama davul dengıne ben sana su kadar dıyım hıc esımle aramızda problem olmadı kı böyle bı problemı kırk yıl dusunsem aklıma gelmezdı bız karı koca öğretmenız ama ben fen esım sınıf öğretmenı bı gun evımıze bı kadın geldı kocası öğretmen kendı ev hanımı bana dedıkı kadının bransı kocadan ustun olmamalı böyle evlılkler yurumez şaırdım ne dıo kadın dıye seytan vesvese verıyo sanada verırse ve dınlersen huzurun bozulur cnm evlılıkte huzur cok onemlı tabı hersey para dııl ama yerı gelınce önmlı oluyo sen dusun tasın karar ver kalnbıne sor aklına sor

Bikere dört dörtlük degilmis demek ki...
En önemliside sevgi yok , en azindan sizin taraftan, vicdaniniz rahat etmiycek diye sevmediginiz ve isi gücü olmayan biriyle evlenmeyimi düsünüyorsunuz gercektende...:KK14:

Sevgi olmadığını kim söyledi? Durumlardan dolayı kafamın karışık olduğunu söledim sevmiyorum demedim. Evlenmeyi de düşündüğümü sölemedim. Sadece vicdan yüzünden tabiki kimse kimseyle evlenmez sevgi olmasa nie düşüneyim ki böle kara kara 2 buçuk seneden bahsediyoruz insan sevmediği biriyle bu kadar uzun birlikte olmaz ki ben 1 ay bile dayanamam. Benim vicdan yaptığım olay bu sebepten dolayı emek verilen bi ilişkiyi bitirmek dışardan görüldüğü gbi basit olmuyo malesef bu işler keşke insanların deiği gbi elimi sallasam ellisi biri gider biri gelir diyebilsem buda benim yapıma ters olduğu için cebelleşiyorum

Senin konuna benzer bir konu açmıştım. O konuda sana bir örnek olsun. Okumanı tavsiye ederim.
Zira ben böyle bir evliliği yaptım.

anlıorum senı tum yorumları okumadım ama sanırım aılende bulduu ıslerı begenmıomus önmelı olan senın begenmen bazılarına ters gelıo ewet ama davul dengıne ben sana su kadar dıyım hıc esımle aramızda problem olmadı kı böyle bı problemı kırk yıl dusunsem aklıma gelmezdı bız karı koca öğretmenız ama ben fen esım sınıf öğretmenı bı gun evımıze bı kadın geldı kocası öğretmen kendı ev hanımı bana dedıkı kadının bransı kocadan ustun olmamalı böyle evlılkler yurumez şaırdım ne dıo kadın dıye seytan vesvese verıyo sanada verırse ve dınlersen huzurun bozulur cnm evlılıkte huzur cok onemlı tabı hersey para dııl ama yerı gelınce önmlı oluyo sen dusun tasın karar ver kalnbıne sor aklına sor

O kadında abartmış resmen. Arada uçurum olsa sen öğretmen o ilkokul mezunu olsa tamam dicem bide anlamıyorum burda da yazmışlar bence kaç işe girince gerçek yüzünü görürsün hiç acımıcaksın falan ne kadar basit oturdukları yerden hiç bilmeden etmeden konuşmak tamam kimse kimseyi burda tanıyamaz ama çat diye de kesin hüküm vermek bana anlamsız geliyo

O kadında abartmış resmen. Arada uçurum olsa sen öğretmen o ilkokul mezunu olsa tamam dicem bide anlamıyorum burda da yazmışlar bence kaç işe girince gerçek yüzünü görürsün hiç acımıcaksın falan ne kadar basit oturdukları yerden hiç bilmeden etmeden konuşmak tamam kimse kimseyi burda tanıyamaz ama çat diye de kesin hüküm vermek bana anlamsız geliyo
işte bunu nıye anlattım ssana o kadın kendı çalışmadıı ıcın benı cekemıodu ve huzurumuz kaçsın ıstıyodu o yuzden soyluyodu demem şu ki cevrende bınlerce boyle haset ınsan olacak onların tum kıskırtmalarına karsı duracak kadar sevıyosan hıc dusunme başka seylerı

işte bunu nıye anlattım ssana o kadın kendı çalışmadıı ıcın benı cekemıodu ve huzurumuz kaçsın ıstıyodu o yuzden soyluyodu demem şu ki cevrende bınlerce boyle haset ınsan olacak onların tum kıskırtmalarına karsı duracak kadar sevıyosan hıc dusunme başka seylerı

Bazen sırf bu yüzden o kadar inat ediyorum ki ztn beklemem de bu yüzden insan alıyo dimi bakışlardan konuşmalardan senin kızın neki diyemiyosun ve bunuda yapan en yakınımdakiler böle anlatıyorum işsiz falan diye ama biz birlikteyken okadar çok para harcadık ki güzel bi araba alınır yani beni mutlu etmek için sürekli çabaladı çocuk hakkını yiyemem bu yüzden hiçbir birikimide olmadı benim zaten para konusunda elim çok açık hiç tutamıyorum böle gidersek ztn bi iğnemiz dahi olmaz o_O

Bazen sırf bu yüzden o kadar inat ediyorum ki ztn beklemem de bu yüzden insan alıyo dimi bakışlardan konuşmalardan senin kızın neki diyemiyosun ve bunuda yapan en yakınımdakiler böle anlatıyorum işsiz falan diye ama biz birlikteyken okadar çok para harcadık ki güzel bi araba alınır yani beni mutlu etmek için sürekli çabaladı çocuk hakkını yiyemem bu yüzden hiçbir birikimide olmadı benim zaten para konusunda elim çok açık hiç tutamıyorum böle gidersek ztn bi iğnemiz dahi olmaz o_O
canım harcamayı sevıosan zaten onun kesın çalışması lazım işte boyle şeylerı hep de yakınındakıler yapıo katlanman zor olucak

canım harcamayı sevıosan zaten onun kesın çalışması lazım işte boyle şeylerı hep de yakınındakıler yapıo katlanman zor olucak

Ya ztn bi şekilde herkes çalışır geçinirsin ama burdada yazdım sanki insanlar pusuya yatmış kimle evlencek acaba die bekliyolar sorup duruyolar ne zmn evlencen işe girdimi e nolcak böle senin isteklerine karşılık verebilcek mi falan die kaçıyorum resmen ya konuyu değiştiriyorum ben kimseye sormam heleki böle hassas bi mevzuda kimseyi üzmemek için sormam bile kendi kızları erken yaşta evlenmiş ben paramı kazanıyorum alıyorum geziyorum die sürekli merak içindeler. Maaş sormalar falan. insanların gözünde hep böle evi arabası olan zengin koca merakı bi ara dewamlı arayıp şurda biri var bak ewi var arabası var dıe söleyip duruyolardı en sonunda tersledim dedim benim bi ilişkim var istemiyorum dedim terledim de sustular heleki iyi bi kısmet çıksa şöle evli arabalı bırakır mısın niye bırakmayasın ki tarzında konuşmalar oluyo ayar oluyorum sanki bütün derdim zengin koca bulmak :rolleyes:

Ya ztn bi şekilde herkes çalışır geçinirsin ama burdada yazdım sanki insanlar pusuya yatmış kimle evlencek acaba die bekliyolar sorup duruyolar ne zmn evlencen işe girdimi e nolcak böle senin isteklerine karşılık verebilcek mi falan die kaçıyorum resmen ya konuyu değiştiriyorum ben kimseye sormam heleki böle hassas bi mevzuda kimseyi üzmemek için sormam bile kendi kızları erken yaşta evlenmiş ben paramı kazanıyorum alıyorum geziyorum die sürekli merak içindeler. Maaş sormalar falan. insanların gözünde hep böle evi arabası olan zengin koca merakı bi ara dewamlı arayıp şurda biri var bak ewi var arabası var dıe söleyip duruyolardı en sonunda tersledim dedim benim bi ilişkim var istemiyorum dedim terledim de sustular heleki iyi bi kısmet çıksa şöle evli arabalı bırakır mısın niye bırakmayasın ki tarzında konuşmalar oluyo ayar oluyorum sanki bütün derdim zengin koca bulmak :rolleyes:
Ahhh cnm insanlar hep konusur bu insanlar hep oluck umursama hic onlari kendi canin ne istiyo bak burda da herkes dusundugu olumsuzluklari yazmis bende yazdim katlanilmaz boyle ewlilik sevgililikten cok farkli disardakiler ne derse desin o hayati sen yasiycn yarin bi gun dyckler gul gibi kiz heba oldu bak vah vah duycaksin hep bunlari

En basta yazmistim is bulamiyorum yalanlarina inanmiyorum diye konu sahibide soylemis zaten calismak istemedigini :KK14:

Sen başka konuyu okuyup buraya yorum yapmışsın canım ben çalışmak istemiyo die bsy sölemedim tecrubeyle sabit dediğine göre sanırım yaran var ? Çalışmaya başlasın değişir gibilerinden bsy sölemişsin bu adam hep işsiz değildi ki hep çalışmış sadece geçen sene bi ara iş değiştirdi birde bu sene 3 aydır işsiz..Ayrıca çalışırken de ne parasını esirgedi ne de biti kanlandı gayette eli açıktı senin neden bu kadar kesin hüküm verdiğini anlamadım

Okudum canım konuyu üzüldüm gerçekten işte bende bu yüzden evlenmiyorum bekliyorum şuan eğer gerçekten düzenli bi işi olmazsa evlenmem :KK12: Senin en son durumun nedir? İşe girebildi mi düzeldi mi ? İnşallahh düzelir rahata erersiniz çok zor hem onun hemde senin pskolojini anlayabiliyorum bnde yaşıyorum çünkü :KK61:

Gecici olarak girdi canım şehir dışında. yakında gelecek. yine başlayacağız iş araştırmaya. Allah sanada kolaylık versin canım

o beklentilerden nefret ediyorum.yakışıklı olucak, zengin olucak, mümkünse doktor olucak,ailesi de tanınmış iyi insanlar olucak.bu kriterlere hemen hemen uygun insanlar tanıdım.herşey tamam karakter bozuk.ya fazla egosu yüksek ya da çocuksu.
bende de var o beklenti.şimdi herkes gözümün içine bakıyo.bakalım kimi bulucak diye.sevgilimin geliri iyi,kendi işi olmasına rağmen boşver onu oo seni kimler kimler ister diye burun kıvırmalar falan filan.zaten görüntü olarak yakıştırmıycakları kesin.
ama ben memnunum halimden.ben doktor mühendis istemedim hiç bi zaman.beni taşısın yeter dedim.sevgilimin öyle olduğunu da düşünüyorum.ama gelde anlat.birde bulunduğum yerin belediye başkanının hanımı milletin ortasında şakayla gelin kızım diye hitap etti iyice coştular.şimdi evlenmekten korkuyorum bu yüzden.

konuya gelirsem.çalışmıyo olabilir şuan.azimliyse sorun yok.azimli değilse durup düşünmek lazım.önemli olan senin ne istediğin.ben meslek sahibi olsun istemezdim mesela.hep kendi işi olsun ve geliri belli bi seviyenin üstünde olsun isterdim.çalışması azimli olması önemli.en önemlisi de karakteri.iyi biri değil güçlü olması gerek.herkesin kriteri beklentisi farklı.

Back