• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Fikirlerinize ihtiyacım var.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

pinkstick

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
12
0
36
Balıkesir
Merhabalar
kızlar, benim saçım çok ince, dalgalı ve hafif kabarık.
evvel zaman önce kahkül denemiştim :) fakat hoş durmadı, yan şekilde kullanıyordum, uzayınca o beladan kurtuldum fakat şimdi alnımda küçük küçük saçlar çıkıyor. Napsam bilemedim, yana gidiyorlar ama tam ortadan değil neyse ...
Şimdi saçım ince, dalgalı omzumdan 2-3 santim aşağıda. Bu saçları önlemek için perçem şeklinde kesim yaptırsam mı ? Yoksa hiç bulaşmayayım mı ?

Bence kahkülden uzak dur. Cünkü dedigin gibi benim de saclarım dalgalı kabarıyor ve alnımda sac cıkıyor kahkül kestirdigimde kullanamıyorum hos durmuyor o kücük sacların uzamasını bekle eger kahkülü rahat kullanırım diyorsan kestir tabi :)

bence hiç bulaşma bende kestirdim hem kahkül hem perçem güzel oldu diye kendimi kandırdım kabarıyo ve çok kötü duruyo ama tabi kendin bilirsin bende bu saçlarla nasıl uğraşacağımı bilmiyorum açıkçası

Back