- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
tesekkur ederim cnm o senin bakisinin guzelligi..yerimsenibenböyle kalsın böyle renk gelmiş olur
kızım sen ne zevklisin he
tesekkur ederim cnm..bencede mor güzel.. aynen böyle kalsın güle güle kullanopuyorumnanaktan
sagol cnm gorusunu belirttigin icin salon 1 in kumasi parlak gibi cnm o yuzden daha cok salona gider diye dusunduk bi de ben spor begeniyorum tatlim ya cok fazla klasik sevmiyorum..yerimsenibenbence 1. güzel ama salon için fazla basit ve spor geldi hani oturma odanı bu şekilde döşesen çok harika olurdu
begenmene sevindim cnm sagol..hepsi çok şık çok güzel bende şuanda beyaz kullanıyorum mobilya da ama temizliği gerçekten delirticek cinsten..
benim kafama takilan konu cok mu suslu olur evim diye dusundum hani alisilmisin disinda o yuzden hangi takim karar veremedim..Aslinda ben 1. takimi begendim daha cook..bu kadar beğendiğim ilk koyu renk koltuk takımı sanırım harika bnce 1. mor berjer de mükemmel
aaa kırlentlere dikkat etmemişim.miss cim berjerin kırlentini koltuğa koltuktaki griyi berjere koyarsuın.ya heyecan yaptım.çok güzel olacak.halı ve perdeyi de uyumluca seçeriz ohhh mis
sagol tatlim iste ne biliyim iddiali olurmus gibi geldi biraz ama rahatlattin beni cnm..Yarin nasipse alicaz mobilyalari...misscim kesinlikle gri ve mor berjer diyorum.o ebrjeri hiç bozma aynen you know un dedği gibi renk verir.ve fotoda çok çıkmamış ama sanırım sen biraz simli diyorsun.süperrrr olur.bayıldım.beyaz siyah da güzel ama gri mor kombinesi daha şık durur diye tahmin ediyorum.hatta o koltukların üzerinede böle tamamı mor değil de mor işlemelei kırlent yastık koyarsın süperrrrrrrrr.daha önce de demiştim ya.perde ve halılarını da uyumlu seçtin mi çok güzel olur.bir renk salonu çok değiştiriri.
1diyorum yani
sagol cnm cok sevindim ayni seyleri begenmisiz..kaydirigubbakcemile5sanırım aynı tarihte evleniyoruz ve aynı eşyaları beğenmişiz =)
bence mordan vazgeçme..
benim aldığım koltuk takımıda gri.. berjerleride griydi ama ben özellikle mor yaptırdım..
çok şık duruyo..
tesekkur ederim cnm..a.s.hepsi çok güzel :lepi:
gri mor süper missim :1hug:
sagol cnmcm..olumunekankayizsmilemor ayrı bir hava katmış canım,salon takımın daha öncede söylemiştim çok güzel.. ama ben salon takımına siyah beyaz lı koltukları yakıstırdım..
cnm yemek odasi ve siyah-beyaz koltuklar DİVAN mobilya..Antalya'da var ama diger sehirlerde nasildir bilmiyorum cnm..Ben ikinci takımı yani siyah-beyaz takımı çok beğendim. Hatta harika diyebilirim. Ben de eşya bakmaya başlayayım siyah beyaz istiyorum koltuklarımı. Mobilyalarının nereden alıyorsun yani markası nedir. Ben de ona göre bakayım. Çok şıklar.
:uhm::sm_confused::bbo:fisfisfis bu durumdayim bugun cnmcm..kaydirigubbakcemile3Valla Miss'im mora ayrı bir bayıldım, zaten en sevdiğim renklerden birisidir. Biraz iddialı daha önce de konuştuğumuz gibi, ama güzel duracaktır. Siyah beyazlı takımı ise salon takımına daha çok yakışturdım. İkisi de güzel ama. Ne kadar da yardımcı oldum değil mi?:roflol:
sagol cnm eger yaptirisam 1'i mor kalicak herhalde..salon 1 derim berjerde eğer oda konsaptine uyuyosa mor kalsın renk katar
hepsi gri boğar
cnm gri takim CLASSİ isimli bi marka,italyan sanirim..Digerleri DİVAN mobilya..Turk..hepsi cok guzel yaa bayildimm. Hangi markla bunlar????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?