• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Fikirlerinize ihtiyacim var:))))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
canım yemek takımına bayıldım. koltuklardan da 2. beğendim. ama onlarda fazla yer kaplar gibi. canım bence yemek takımı kesin bu ama koltuk için biraz daha gez

canım yemek takımına bayıldım. koltuklardan da 2. beğendim. ama onlarda fazla yer kaplar gibi. canım bence yemek takımı kesin bu ama koltuk için biraz daha gez

sagol cnm gorusunu belirttigin icin ama sanirim 1. takimi alicam..Farkli olucak biraz evim ama olsun.2. takim bi turlu icime sinmedi benim..:1no2:

sagol cnmcm..olumunekankayizsmile

cnm yemek odasi ve siyah-beyaz koltuklar DİVAN mobilya..Antalya'da var ama diger sehirlerde nasildir bilmiyorum cnm..

:uhm::sm_confused::bbo:fisfisfis bu durumdayim bugun cnmcm..kaydirigubbakcemile3

sagol cnm eger yaptirisam 1'i mor kalicak herhalde..

cnm gri takim CLASSİ isimli bi marka,italyan sanirim..Digerleri DİVAN mobilya..Turk..

Hayirli olsun canim, hepsi cok guzeller. Icinde mutlu ve huzurlu hayat yasa insallah.

sagol cnm gorusunu belirttigin icin ama sanirim 1. takimi alicam..Farkli olucak biraz evim ama olsun.2. takim bi turlu icime sinmedi benim..:1no2:

tabiki zevk meselesi canım senin içine sindiyse al tabi. o da güzel duracaktır eminim. ben de yeni evliyim. zaten sana bişi diyim mi bu yeni eşyalar eve girdi mi daha bi güzel oluyor insanın içine daha da siniyor gerçekten

tabiki zevk meselesi canım senin içine sindiyse al tabi. o da güzel duracaktır eminim. ben de yeni evliyim. zaten sana bişi diyim mi bu yeni eşyalar eve girdi mi daha bi güzel oluyor insanın içine daha da siniyor gerçekten
insallah cnm,aslinda dedigin gibi onemli olan icine sinmesi insanin..Hepimiz guzel gunlerde oturalim evlerimizde insallah..

missim kesinlikle siyah beyaz takım diorum ben çok modern görünüor ben çok severim bu renkleri salonda çok asil duruorlar hem yemek odasına da uyumlu siyah beyaz takım

Back
X