• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Fikirlerinize ihtiyacim var:))))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

miss_curious

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
5.010
2.833
773
40
jzxqtt.jpg

2mz058k.jpg

9tlouu.jpg
Yemek odasi
i281sx.jpg
salon takimi 1 (gri)
2pta491.jpg
salon takimi1
1h8rr6.jpg
2 tane berjer.. salon takimi 1
2ij4pg.jpg
salon takimi 2
4rxbm0.jpg
salon takimi 2
Kizlar almayi planladigim yemek odami ve salon takimimi koydum resimde..
merak ettigim şu sizce hangi salon takimi? 1 mi, 2 mi?
1 diyenlere bi soru daha mor berjer(koltuk)in rengini griye mi cevirsem yoksa ayni kalsin mi..Bi de sekil itibari ile ayni koltuklar gibi mi olsun,yoksa boyle hafif klasik mi
..

Son düzenleme:
hepsi çok şık çok güzel bende şuanda beyaz kullanıyorum mobilya da ama temizliği gerçekten delirticek cinsten..

böyle kalsın böyle renk gelmiş olur
kızım sen ne zevklisin he :nazar:
tesekkur ederim cnm o senin bakisinin guzelligi..yerimseniben

bencede mor güzel.. aynen böyle kalsın güle güle kullanopuyorumnanaktan
tesekkur ederim cnm..

bence 1. güzel ama salon için fazla basit ve spor geldi hani oturma odanı bu şekilde döşesen çok harika olurdu
sagol cnm gorusunu belirttigin icin salon 1 in kumasi parlak gibi cnm o yuzden daha cok salona gider diye dusunduk bi de ben spor begeniyorum tatlim ya cok fazla klasik sevmiyorum..yerimseniben

hepsi çok şık çok güzel bende şuanda beyaz kullanıyorum mobilya da ama temizliği gerçekten delirticek cinsten..
begenmene sevindim cnm sagol..

bu kadar beğendiğim ilk koyu renk koltuk takımı sanırım harika bnce 1. mor berjer de mükemmel
benim kafama takilan konu cok mu suslu olur evim diye dusundum hani alisilmisin disinda o yuzden hangi takim karar veremedim..Aslinda ben 1. takimi begendim daha cook..
sagol cnm..

misscim kesinlikle gri ve mor berjer diyorum.o ebrjeri hiç bozma aynen you know un dedği gibi renk verir.ve fotoda çok çıkmamış ama sanırım sen biraz simli diyorsun.süperrrr olur.bayıldım.beyaz siyah da güzel ama gri mor kombinesi daha şık durur diye tahmin ediyorum.hatta o koltukların üzerinede böle tamamı mor değil de mor işlemelei kırlent yastık koyarsın süperrrrrrrrr.daha önce de demiştim ya.perde ve halılarını da uyumlu seçtin mi çok güzel olur.bir renk salonu çok değiştiriri.
1diyorum yani :D

aaa kırlentlere dikkat etmemişim.miss cim berjerin kırlentini koltuğa koltuktaki griyi berjere koyarsuın.ya heyecan yaptım.çok güzel olacak.halı ve perdeyi de uyumluca seçeriz ohhh mis :D

sanırım aynı tarihte evleniyoruz ve aynı eşyaları beğenmişiz =)

bence mordan vazgeçme..

benim aldığım koltuk takımıda gri.. berjerleride griydi ama ben özellikle mor yaptırdım..

çok şık duruyo..

misscim kesinlikle gri ve mor berjer diyorum.o ebrjeri hiç bozma aynen you know un dedği gibi renk verir.ve fotoda çok çıkmamış ama sanırım sen biraz simli diyorsun.süperrrr olur.bayıldım.beyaz siyah da güzel ama gri mor kombinesi daha şık durur diye tahmin ediyorum.hatta o koltukların üzerinede böle tamamı mor değil de mor işlemelei kırlent yastık koyarsın süperrrrrrrrr.daha önce de demiştim ya.perde ve halılarını da uyumlu seçtin mi çok güzel olur.bir renk salonu çok değiştiriri.
1diyorum yani :D
sagol tatlim iste ne biliyim iddiali olurmus gibi geldi biraz ama rahatlattin beni cnm..Yarin nasipse alicaz mobilyalari...

sanırım aynı tarihte evleniyoruz ve aynı eşyaları beğenmişiz =)

bence mordan vazgeçme..

benim aldığım koltuk takımıda gri.. berjerleride griydi ama ben özellikle mor yaptırdım..

çok şık duruyo..
sagol cnm cok sevindim ayni seyleri begenmisiz..kaydirigubbakcemile5

hepsi çok güzel :lepi:
tesekkur ederim cnm..a.s.

gri mor süper missim :1hug:

sagol tatlicim fikrini belirttigin icin,bugun yarin karar vermemiz gerekiyo o yuzden sizlere de sormak istedim cnmcm..:1hug:

mor ayrı bir hava katmış canım,salon takımın daha öncede söylemiştim çok güzel.. ama ben salon takımına siyah beyaz lı koltukları yakıstırdım..

Ben ikinci takımı yani siyah-beyaz takımı çok beğendim. Hatta harika diyebilirim. Ben de eşya bakmaya başlayayım siyah beyaz istiyorum koltuklarımı. Mobilyalarının nereden alıyorsun yani markası nedir. Ben de ona göre bakayım. Çok şıklar.

Valla Miss'im mora ayrı bir bayıldım, zaten en sevdiğim renklerden birisidir. Biraz iddialı daha önce de konuştuğumuz gibi, ama güzel duracaktır. Siyah beyazlı takımı ise salon takımına daha çok yakışturdım. İkisi de güzel ama. Ne kadar da yardımcı oldum değil mi?:roflol:

salon 1 derim berjerde eğer oda konsaptine uyuyosa mor kalsın renk katar
hepsi gri boğar

mor ayrı bir hava katmış canım,salon takımın daha öncede söylemiştim çok güzel.. ama ben salon takımına siyah beyaz lı koltukları yakıstırdım..
sagol cnmcm..olumunekankayizsmile
Ben ikinci takımı yani siyah-beyaz takımı çok beğendim. Hatta harika diyebilirim. Ben de eşya bakmaya başlayayım siyah beyaz istiyorum koltuklarımı. Mobilyalarının nereden alıyorsun yani markası nedir. Ben de ona göre bakayım. Çok şıklar.
cnm yemek odasi ve siyah-beyaz koltuklar DİVAN mobilya..Antalya'da var ama diger sehirlerde nasildir bilmiyorum cnm..

Valla Miss'im mora ayrı bir bayıldım, zaten en sevdiğim renklerden birisidir. Biraz iddialı daha önce de konuştuğumuz gibi, ama güzel duracaktır. Siyah beyazlı takımı ise salon takımına daha çok yakışturdım. İkisi de güzel ama. Ne kadar da yardımcı oldum değil mi?:roflol:
:uhm::sm_confused::bbo:fisfisfis bu durumdayim bugun cnmcm..kaydirigubbakcemile3
salon 1 derim berjerde eğer oda konsaptine uyuyosa mor kalsın renk katar
hepsi gri boğar
sagol cnm eger yaptirisam 1'i mor kalicak herhalde..

hepsi cok guzel yaa bayildimm. Hangi markla bunlar????
cnm gri takim CLASSİ isimli bi marka,italyan sanirim..Digerleri DİVAN mobilya..Turk..

Back
X