gelinlikte kırık beyaz ya da tam beyaz da çok kararsız kaldım siz olsaydınız hangi rengi tercih ederdiniz yardımınıza gerçekten ihtiyacım var ona göre siparişimi bu hafta içi verecem şimdiden sağolun bayanlar....CADIARZU
istediğim modeli çekmeme izin vermediler o yüzden burda gösteremiyorum ama anlatayım üst kompile kumaşta hiç boş yer kalmayacak şekilde kırık boncuklarla tek tek işlenmiş en üstü ve en altı ise sıralı savaroski taş var...sırtına kadar boncuk ve taş işleme...altı ise oldukça kabarık..yaa kumaşına göre değişiyo aslında ama ben beyaz diktiricem beğendiğim modelde beyaz daha güzel duruyodu yoksa bende hep kırık beyaz istiyodum...
bu anlattığına sanırım kırık beyaz daha iyi dururu beyaz çiğ kalır taşlarla yaaa buda benim fikrim tabi denediğin hangi renkti öyle çok aşırı fark yok aslında aralarında ama ben kırıktan yanayım gibi
denediğim kırık beyazdı cnm aslında çok da yakıştı ama aynısının beyazı yoktu satılmıştı..görmediğimde acaba üzerimde nasıl durur bilmiyorum o yüzden kafamda çok karıştı...ilerde pişman olmak istemiyorum ah keşke bembeyaz gelinlik giyseydim demek istemiyrum ama işlemeler taşlar kırık beyaz da güzel oluyo ve duvaklarda beyaz da çok güzel kırık beyaz da hiç güzel değildi...bilmiyorum kafam inanın çok karışık çok zormuş gerçekten seçim yapmak...CADIARZU
ona yakın bir model yokmuydu beyazda onu giyseydin birazda olsa fikrin olurduuu ama aralarında öyle çok bi fark yok yaaa valla ben sebep olmayayım taşlarıda beyazda ona göre ayarlarlar herhalde
ona yakın bir model yoktu maalesef çok tşk ediyorum bana zaman ayırdnız yardımcı oldunuz bi nebzede olsa rahatladım....herhalde tercihim beyazdan yana olacak gibi...en azından hiç bi zaman modası geçmeyecek...ya da ben kendimi rahatlatmak için böyle düşünüyorum....sağolun..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?