- 29 Mayıs 2021
- 13.507
- 87.605
- 548
- 36
Yok şöyle hamile kalmadan önce her ihtimale karşın doktora gittim sıkıntı yok dediler. Dikkatsizliğim sebebiyle hamile kaldım şimdi ise doktorlar daha önce geçirdiğim ameliyatlarda dolayı doğumun çok riski dediler bunuda eşimin yüzüne söylediler. Ama umurunda değil. Hamilesin üzülürsün kırılırsın yok. Bak doktorlar böyle söyledi beni iyice strese sokma diyorum. Bana söz verdin hafta sonları yanımda dur bari diyorum yok. Kişisel ihtiyacım için para istiyorum benimle kavga ediyor ve konu kapanıyorE olmayan ölüm tehlikesine mi üzülmedi eşiniz? Bir dediğiniz diğerini tutmuyor.
Neyse ben sizi anlamıyorum sanırım. Hayırlısı olsun diyeyim gideyim. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.
Ya tabiki kitledi cebine koydu birde bağırması var. Annesini babasının yanında kaç defa bağırdı bana onurmu bıraktıMutfak kapısı kitleyen eşe diyecek birşey bulamadım.
Aileniz gel dediyse gidin, o kapı ilk kitlendiginde ertesi gün evde olmayacaktınız. Çok onur kırıcı geldi bana.
Tam tersiydi hediyeler alırdı yemeklere çıkarırdı evlilik alışverişinde hazırlıklarında hiç sıkıntı yaşamadım gerçi eve alınan eşyaya 1 lira bile ödemedi annesi babası yardımcı oldu hepsini onlar yaptıdaha önce hiç beraber dışarıya çıkıp yemek falan yemediniz mi ? ne biliyim size hiç hediye almadı mı ? evlilik hazırlıklarında alışveriş yaparken nasıldı tutumları ?
illa ki bir ipucu vermiş olması lazım.
Bu muamelelere rağmen o evde kaldıkça daha fazlasıni da yaşayacaksınız muhtemelen.Ya tabiki kitledi cebine koydu birde bağırması var. Annesini babasının yanında kaç defa bağırdı bana onurmu bıraktı
Tam tersiydi hediyeler alırdı yemeklere çıkarırdı evlilik alışverişinde hazırlıklarında hiç sıkıntı yaşamadım gerçi eve alınan eşyaya 1 lira bile ödemedi annesi babası yardımcı oldu hepsini onlar yaptı
Dedim ki gider çalışırım çocuğuma bir bakıcı tutarım kendi yağımda kavrulurum en azından kafam rahat olur dedim. Hiç bişey demedi hatta diyorum ki tamam geç saatlere kadar çalışıyorsun bari bir hafta sonu dur diyorum bana bagırıyorGeç saatlere kadar çalışması normal, sonuçta ekmek parası.
Ama sonraki yaptığı olaylar, korkunç. Hamilesiniz diye bu adama katlanmak zorunda değilsiniz. Kaloriferi açmayın diye mutfağı kitleyen biriyle evli kalmanız gerçekten hata.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın, umarım kendiniz ve bebeğiniz için en doğru kararı verirsiniz
1.5 yılne kadar süre beraberdiniz evlilik öncesi ? acaba tavlayayım diye katlanayım para harcamaya mı dedi kısa süreyse ?
Yarın iş görüşmem var olursa home office çalışıcam inşallah olur dua edinAlmayın hiç bir şey almayın yemekte yapmayın, masraf olmasın canım peynir ekmek yeriz diyin bakalım o zaman ne olacak
Para harcamadan her istedikleri önüne gelsin isteyen insanlara aynı parayı verip liste yapıp alışverişe yollamak lazım
Mutfağı kitlemek ne ya cimriliğin hangi boyutu
Yarın iş görüşmem var olursa home office çalışıcam inşallahAlmayın hiç bir şey almayın yemekte yapmayın, masraf olmasın canım peynir ekmek yeriz diyin bakalım o zaman ne olacak
Para harcamadan her istedikleri önüne gelsin isteyen insanlara aynı parayı verip liste yapıp alışverişe yollamak lazım
Mutfağı kitlemek ne ya cimriliğin hangi boyutu
bu cimrilikteki adam evin tüm yükünü sırtınıza verecek gibi ama inşallah öyle olmazYarın iş görüşmem var olursa home office çalışıcam inşallah olur dua edin
Çok teşekkür ederimLütfen yanlış anlamayın ama sizinki bile bile lades olmuş. Hadi evlenmeden önce fark etmediniz diyelim (ki bence bu da imkansız bir şey) evlendikten sonra en baştan beri farkındaymışsınız. Aileniz de arkanızdaymış. Her ne kadar 1 kerelik dikkatsizlik de deseniz öncesinde doktora gidip testlerinizi yaptırmışsınız demek ki az çok böyle bir düşünceniz vardı. Ayrıca böyle bi durumda iken bir kerelik dikkatsizlik de çok kabul edilebilir bir gerekçe olmuyor ne yazık ki. Daha güzel günlerinizin olması dileğiyle.
Kayınpeder inin cevabı muhtesemAilem hala gel kızım diyor. Ama nasıl olur kafamda bir sürü soru işareti var. Kendi annesi babasına söyledim kızdılar eşime kayınpederim o ev senin kendisi gitsin ordan dedi onların hatrı da var
Benim aklımda kesse keşke. Hiç bir cimrilik görmedim hediye almalar her hafta sonu yemeğe götürmeler. Ben de ona şaşırıyorum evlilikmi ağır geldi sana diyorum böyle değildin mağdem bana bu sıkıntı yaşatıcaktın neden işime yakın ev tutmadık çıkarttım beni işten diyorum tık yokBu kadar cimri bir insan evlenmeden önce 1.5 yıl hiç belli etmedi hatta tam tersi davrandı ha, valla benim aklım bunu pek kesmiyor
Bence calışın .Kımseye huvenılmıo bu hayatta .Yarın ne olucamız bellı deılMerhaba hanımlar 1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim. Benim sıkıntım eşim maalesef. Biz çok severek evlendik ailesiyle ilgili hiç bir problemim yok. Eşim taksici ve çok geç saatlere kadar çalışıyor evlenmeden önce sordumda böyle olmayacağını evlendikten sonra daha farklı olacağını söyledi söz verdi güvendim ama öyle olmadı haftasonumuz bile yok maalesef. Bir diğer sıkıntım ise kıyafet almak için para istediğimde benimle kavga ediyor bütün konularda böyle. Ben pazar paralarını biriktirip altın yapıp kenara atıyorum 100 verdiyse 50 lira harcıyorum kenara atıyorum 100 lira istedim diye israfçısın dedi ve bütün borçlarını saydı. Markete gideriz sinirli sinirli alır birşey aldımda 100 kere sorar bunu niye aldın diye. Kışın mutfağın kapısını bile kitlemiştir gidip de kaloriferi açmıyım diye. Aileme söyledim hamile kalmadan önce çık gel kızım dediler hamile olduğumu öğrendim ne yapmalıyım
Yarın iş görüşmem var bugün aradım dedim böyle böyle taksici eşim bende bilmiyorum oraları ben geleyim Kadıköye kadar içerde kalıyor beni götürürmüsün dedim git başka arabaya bin dedi ben götüremem dedi kapattıBence calışın .Kımseye huvenılmıo bu hayatta .Yarın ne olucamız bellı deıl
Otobusle gıdemezmısınızYarın iş görüşmem var bugün aradım dedim böyle böyle taksici eşim bende bilmiyorum oraları ben geleyim Kadıköye kadar içerde kalıyor beni götürürmüsün dedim git başka arabaya bin dedi ben götüremem dedi kapattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?