• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize İhtiyacım var

Bir taksicinin 9-17 çalışacağını mı düşünüyordunuz ciddi ciddi? Daha yeni evliyken hemen hamile kalmışsınız. Bir çocuk eksikmiş bu güzel evlilikte. Çalışıp kendi paranızı kazanma ihtimaliniz de yok bu durumda. yapabilirseniz ayrılın gidin annenize. Bu adam düzelmez çünkü. Ya kabullenin ya ayrılın

Bir taksicinin 9-17 çalışacağını mı düşünüyordunuz ciddi ciddi? Daha yeni evliyken hemen hamile kalmışsınız. Bir çocuk eksikmiş bu güzel evlilikte. Çalışıp kendi paranızı kazanma ihtimaliniz de yok bu durumda. yapabilirseniz ayrılın gidin annenize. Bu adam düzelmez çünkü. Ya kabullenin ya ayrılın
Plakası kendisinin. Şoföre verip çalışıcagını söyledi evlenmeden önce. Ama onda işkolik haline gelmiş nişanlıykende bu kadar çok çalışırdı böyle olmicagını söylüyordu. Şoföre verdiğinde gidip kaza yapıyor bu yüzden vermediğini söylüyor

Plakası kendisinin. Şoföre verip çalışıcagını söyledi evlenmeden önce. Ama onda işkolik haline gelmiş nişanlıykende bu kadar çok çalışırdı böyle olmicagını söylüyordu. Şoföre verdiğinde gidip kaza yapıyor bu yüzden vermediğini söylüyor

Sizinle bile bile lades. Madem böyle olmayacakmış bunu daha evlenmeden göstermeliydi. Gözünüzü boyamış, siz de inanmışsınız. Kendisi çalışan bir taksicinin hafta sonu evde oturması imkansız bir durum bu arada. Anlıyorum eşinizi yanınızda istiyorsunuz ama bu adam çalışmazsa para kazanamaz, mesleği sizin beklentilerinize uygun değil. Size hak vermediğim tek nokta bu çalışma konusu. Cimrilik konusunda ise kesinlikle haklısınız. Bu adam yarın bir gün küçücük çocuktan da para kısar

Sizinle bile bile lades. Madem böyle olmayacakmış bunu daha evlenmeden göstermeliydi. Gözünüzü boyamış, siz de inanmışsınız. Kendisi çalışan bir taksicinin hafta sonu evde oturması imkansız bir durum bu arada. Anlıyorum eşinizi yanınızda istiyorsunuz ama bu adam çalışmazsa para kazanamaz, mesleği sizin beklentilerinize uygun değil. Size hak vermediğim tek nokta bu çalışma konusu. Cimrilik konusunda ise kesinlikle haklısınız. Bu adam yarın bir gün küçücük çocuktan da para kısar
Taksi plakasını kira ödese hak veririm ama plaka bizim çalıştığı kendine

Taksi plakasını kira ödese hak veririm ama plaka bizim çalıştığı kendine

Yani? Bu durumda çalışmadığı zaman para kazanamıyor işte. Siz diyorsunuz işe gitme yanımda dur. Arkadaşımın eşi esnaf mesela çalıştığı kendine, dükkan kendi mülkleri işe gitmesin mi bu durumda?

Yani? Bu durumda çalışmadığı zaman para kazanamıyor işte. Siz diyorsunuz işe gitme yanımda dur. Arkadaşımın eşi esnaf mesela çalıştığı kendine, dükkan kendi mülkleri işe gitmesin mi bu durumda?
Tabikide işe gitmesin demiyorum olur mu öyle şey ? Benim istediğim haftanın bir günü tatil yapması ve bu cimriliği bırakması. 7 de gidiyor 12 1 de geliyor ne tatil ne hafta sonu 1 günü kendisine izin vermesi için benim için kendisi için. Siz kabul edermisiniz

Neden verdigi harcliklari altin yapiyorsun ben onu anlamadim madem arttirabiliyorsun kendine harca?

Otobüsle gidicem kadıköye gidicem yer içerde kalıyor biraz daha kendisi o civarda çalışıyor bırak diyorum benimle işin yok git başka arabaya bin taksi bu hususi araç değil para yakıyor diyor o kadar değerim yok gözünde
Bu adam sizi sevmiyor sanki:(

Evliliği anlamamış bir adam... Ne diyeyim ki Allah yardımcınız olsun, işiniz hayırlı olsun ama maddi açıdan mutlu olsanız manevi yönden hep eksik hissedeceksiniz.
Taksisi olmasına ve aynı yerde olmasına rağmen sizi bırakmaması, mutfak kapısını kitlemesi filan...
Seven insanın yapacağı eylemler değil bunlar.
Bu huyunu düzeltene kadar mesafeli olun derim. Hatta duzelmiyorsa ayrılmayı da ciddi ciddi düşünün. Siz yanında durdukça kıymetinizi bilmeyecek belki kaybetme korkusuyla bilir...

Öncelikle işe başlamanıza çok sevindim
Sakın kazzncinizı esin eline saymak gibi büyük bir yanlış yapmayın. Hamilesiniz ya da bebeklisiniz diye bu adama mahkum değilsiniz. Ne guzel size destek olmaya hazır bir aileniz de var. Ailesine fazlaca güvenmeyin. Ne iyi kv kp gördük boşanma işi ciddilesince oğullarından önce eve mala mülke sahip çıkan
Bunların dışında sağlığınız ilk ve en önemli değeriniz ve onceliginiz olsun. Ve o adamın parasından asla birikim filan yapma sıkıntısına girmeyin
Ve sizin düşünceniz nedir bu konuda onu merak ettim ben. Sizce neden sonradan böyle pinti ve sevgisiz oldu size karşı?

Tabikide işe gitmesin demiyorum olur mu öyle şey ? Benim istediğim haftanın bir günü tatil yapması ve bu cimriliği bırakması. 7 de gidiyor 12 1 de geliyor ne tatil ne hafta sonu 1 günü kendisine izin vermesi için benim için kendisi için. Siz kabul edermisiniz

Hafta sonu yanımda kalsın yazmışsınız ona istinaden söyledim. Haftanın bir günü elbette tatil yapmasını isteyebilirsiniz ama taksicilik meslek gereği diğer insanların tatil günlerinde en çok çalışılan mesleklerden. Özellikle geceleri çok iş olur mesela. Siz kabul eder misiniz demişsiniz zaten en başta ben gece çalışılan bir işin mensubuyla evlenmeyi tercih etmem. Sizin çalışmadan daha büyük bir sorununuz aslında bu cimrilik. Bırakabilir mi hiç sanmıyorum eğer kendi ister veya yanlış yaptığını düşünürse belki

Back