- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- Konu Sahibi karamsar35
Okurken yoruldum karmakarışık anlatmışsın eşin seni komşunla mı aldattı anlamadım ki herhalde kocan bi halta benzemiyo orasını anladım.Ayrıl madem yaniMerhaba arkadaşlar bende buraya yeni üye oldum
Çoğu zaman girip okuyup bir türlü üye olmaya tedirgindim aslında çok uzun ama kısaca anlatmak
İstiyorum 30yasındayım 6yıllık ve evliyim 1tane dünya tatlısı oğlum var severek evlendim biraz acele oldu ama 8ay gibi bir süre de evlendik eskiden çalışan bir bayandım üniversite 2yıllık kazanmıştım bırakıp maalesef erken iş hayatına atıldım annemle babam ayrılar çok didişen sorumsuz çalışmayan bir babam vardı ve hasta abim 6yıl oldu kaybettik abimi annem fedakar bir kadındır bizler için baya çektiğini bilirim gelelim bana mutlu bit evliliğim vardı şükür ama hep eksikti eşim evlendim evleneli arkadaş bagımlısı her anını onlarla geçirmek ister her akşam yalnızım ne yaptıysam olmadı son 2yılda iyice koptuk boşanma davası açıp davadan döndük tabi bu Arada arkadaşım dediğim kişi evime aldığım şahıs da normal dertleşğimiz şeylerden eşime bahsetmişti onun etkisiyle baya sarsıldık hatta aldatıldığını biliyorum ispat edemiyorum o bayanda eşinde ayrıldı evimden uzaklaştırdım o kadar kavgalar ettik yok ayrılığı da denedik olmadı ayrıca küfür var yeri gelir ben çok konuşursam şiddet bile oldu 4 5 defa saklayamıycam ama artık evimi terketmekden yoruldum her yoku denedim fayda etmedi güzelce konuştum yok yani benim m son ki ayrılığımız da 1.5ay ayrılıktan sonra davadan dönüp barıştık Herzamnki gibi sözler verdi nafile asla evde durmaz telefonu şifrelidir ailesi desen zaten iş yerini eşim yürüttüğü için çok ses etmezler hep kadın suçludur yani aslında eşim iftiracı sonunda beni suçlu ilan ediyor Doğu kültürü annesi babası ayrılmayı denedim maddi imkanım yok suan da eşim baya mal varlıklı ama babasının üstüne hersey annem kendi emekli maaşıyla geçinen bir ama herzaman arkamda olmustur oğlum babasına düşkün ama asla ilgi yok cinsellik 2aydır yok ne yapacağımı bilmiyorum ona dokunmasam böyle yaşasın paramı verir normalde eziyeti yok asla karışmaz altımda arabam belli bi harçlığım vardır cebimde ama bit eş değil ve bu ikinci evliliği ilk eşinden de 6yıl sonra boşanmış ne yapmam lazım cesaretimden dolayı hep geri döndüm aciz gibi ona fırsat verdim neden böyle oldu anlayamıyorum