Fikirlerinize ihtiyacım var!!

Gizemli3434

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2020
182
128
31
Kızlar özür dileyerek anlatıcam
Geçen hafta eşimle cinsel birliktelik yaşadık korunuyoruz neyse ilişki sırasında eşim galiba boşaldım dedi hemen kalktım eşimin penisinin üzerinde birde benim vajinamın üzerine boşalmıştı sonra hemen silindik eşim tam boşalamadım baştan yapalım dedi neyse yaptık içine boşalmadı..
Ben normalde 6 ay öncesinde doğum yaptım doğumdan sonra hastalığım 5/6 gün öncesinde oluyordu ama bu ay olmadım normal adet tarihim 22 ekim perşembe günü
Kısaca size şunu sormak istiyorum benim vajinamda kaşıntı oldu ilişki sonrasında bende travazol krem sonra ertesi gün yoğurt birde her lavaboda sirkeli su ile taharet yaptım bunlar adet gecikmesi yapar mı?
Bana yardımcı olur musunuz...

Yapabilir sakin olun bekleyin, stres de gecikme yapar. Kekik çayı içip ayaklarınıza sıcak su torbası koyun gecikmeyse gelir büyük ihtimalle eğer hamilelik söz konusuysa da zarar vermemiş olursunuz. İnşallah gönlünüze göre sonuçlanır

Korunuyoruz demişsiniz. Siz hap mı kullanıyorsunuz yoksa eşiniz kondom mu kullanıyor?

Kızlar özür dileyerek anlatıcam
Vajinal bölgeye yoğurt, sirkeli su vs uygulanmaz yalnız haberiniz olsun. Daha beter hale getirirsiniz.

Vajinal bölgeye herhang bir temizleyici ürün kullanılmaz ki .
Allah korusun mantar vs olursunuz .
Kendini temizler yapıdadır vajina

E siz kendi elinizle vajinanizin canina okursunuz boyle.
Sirkeli suyla yikanir mi yahu?
Sirkeli su kullanılıyor yav. Bana doktor demişti.. Hatta hamilebken kontrole gittiğimde bir hastaya da söylemişti doktor. Sirkeyi suyla seyreltip vajinanı yıka diye. Sirke ph dengesi vajinanın.ph dengesiyle en uyumlu olan bileşenmiş..

Konu sahibi nasl korunuyordunuz? İlaçla mı? Kondomla mı ?

Evet bana da söylemişti diye yaptım acaba o mu gecikme yaptı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…