Fikirlerinize ihtiyacım var!!

Geriçekilme korunma yöntemi değildir. Ayrıca eşiniz boşalmış. Ve tekrar devam etmişsiniz.. ilk boşalmadı olmasa bile penisti kalan sperm ikinci ilişkide zevk suyuyla vajinanıza geçmiştir zaten

Sirkeli su ile taharet mantar için iyidir doktorum önermişti doğal ev sirkesi idi ama. Kısa sürede iyileştim.
Geri çekilme korunma yöntemi değildir. Hamilelik olabilir

Doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum ama çevremdekiler emzirirken dr vermez diyo
Kondom derseniz eğer ondan çevremde hamile kalan insanlar oldu ona güvenmiyorum
Geri çekilme daha sıkıntı kondom güvenilir ilişki öncesi ve sonrası kontrol edersiniz, bi sıkıntı olmaz bence. Çevrenizdekiler büyük ihtimal dikkat etmemiştir

Vajinaya yoğurt falan sürülmez ! Sabun bile sürülmez doğal florasini bozar enfeksiyon mantar oluşmasına neden olur vajinanizi rahat bırakın Allah aşkına biyle sacma seylerle ugrasmayin.

Konu sahibi regl olmuşsunuz bu ay ama geri çekilme şeklindeki yöntem bir korunma yöntemi değildir. En azından kondom kullanın.
Ayrıca; su ile seyreltilmiş sirke ile vajinayı temizlemeyi özellikle enfeksiyon durumlarında doktorlar öneriyorlar ve bu şekilde tedavi olanlar da var.

Doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum ama çevremdekiler emzirirken dr vermez diyo
Kondom derseniz eğer ondan çevremde hamile kalan insanlar oldu ona güvenmiyorum
Yalnız kondom en azından bir doğum kontrol yöntemi ama geri çekilme doğum kontrol yöntemi değil Henüz bebeğiniz çok küçük. Korunma yöntemleri hakkında doktorunuzla görüşün. Kondom bir kaç kez patladı bizde ama neyse ki fark ettik ve sorun yaşamadık.

Neden hamile kalmak istemiyorsanız riske atıyorsunuz? Kondom kullanmak zor olmasa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…