- 13 Eylül 2020
- 182
- 128
- 31
- Konu Sahibi Gizemli3434
Normalde perşembe günü olucam şimdi yapsam belli olur muGeriçekilme yöntemi ile yani.. o zaman hamile olabilirsiniz. Test yapn bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde perşembe günü olucam şimdi yapsam belli olur muGeriçekilme yöntemi ile yani.. o zaman hamile olabilirsiniz. Test yapn bence.
Perşembeyi bekleyinNormalde perşembe günü olucam şimdi yapsam belli olur mu
Ben yoğurdu duymadım ama sirkeli su çok duydum doktorlardan bileKorunmuyormuşsunuz ki? yoğurt ve sirkeli suyu ilk kez duyuyorum.
TamamPerşembeyi bekleyin
Benim kafamı karıştıran şeyPerşembeyi bekleyin
Siz yine de bekleyin.. Gebelik belirtileri de bu.şekilde oluyor genelde zatenBenim kafamı karıştıran şey
Sancım var karnım ağrıyo belim ağrıyo
TamamSiz yine de bekleyin.. Gebelik belirtileri de bu.şekilde oluyor genelde zaten
Bu bir korunma yöntemi değil kiEşim içime bosalmiyo sadece
Hasta oldumm çok mutluyum Haklısınız hemen hastalığım biter bitmez dr'a randevu alcam emzirirken kullanabileceğim doğum kontrol hapı alıcamBu bir korunma yöntemi değil ki
Yazdıktan sonra gördüm iyi bari korunma konusunda dikkatli olunHasta oldumm çok mutluyum Haklısınız hemen hastalığım biter bitmez dr'a randevu alcam emzirirken kullanabileceğim doğum kontrol hapı alıcam
Doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum ama çevremdekiler emzirirken dr vermez diyoYazdıktan sonra gördüm iyi bari korunma konusunda dikkatli olun
kondoma güvenmiyosunuz geri çekilmeye mi güveniyosunuzDoğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum ama çevremdekiler emzirirken dr vermez diyo
Kondom derseniz eğer ondan çevremde hamile kalan insanlar oldu ona güvenmiyorum
Geri çekilme daha sıkıntı kondom güvenilir ilişki öncesi ve sonrası kontrol edersiniz, bi sıkıntı olmaz bence. Çevrenizdekiler büyük ihtimal dikkat etmemiştirDoğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum ama çevremdekiler emzirirken dr vermez diyo
Kondom derseniz eğer ondan çevremde hamile kalan insanlar oldu ona güvenmiyorum
Yalnız kondom en azından bir doğum kontrol yöntemi ama geri çekilme doğum kontrol yöntemi değil Henüz bebeğiniz çok küçük. Korunma yöntemleri hakkında doktorunuzla görüşün. Kondom bir kaç kez patladı bizde ama neyse ki fark ettik ve sorun yaşamadık.Kondom derseniz eğer ondan çevremde hamile kalan insanlar oldu ona güvenmiyorum
Bu çok güvenilir bir doğum kontrol yöntemi değil, hamile kalabilirsiniz. Ayrıca vajinaya bir şey sürmeyin, içini yıkamayın.Eşim içime bosalmiyo sadece