• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var

Mervis 26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
38
12
3
32
Merhaba. 5 yıllık evliyim 16 aylık kızım var.3 yıl kv kp gorumce ve kayın ile birlikte oturduk. Ailem ne kocam ne ailesi tarafından benimsenmedi. Yeri geldi eşim asker arkadaşı gibi annemle kavga etti. Beni annemden kıskandığı için. Ayrı eve çıktıktan 9 ay sonra doğum yaptım ve yanimda annem kalacak diye görümce annemi ve ablamı evden kovdu. O dönemde eşimle ayrılık yaşadık ve 3 ay sonra geri döndüm gurbetteyim. Yalnız evlendigimizden beri nerdeyse her tartışmada eşim s....git bosanalim vs diyor sonra özür diliyor yalvarıp yakariyor. Gorumcemle konuşmuyorum düğünü var. Ben gelmem ama sana karışmam dedim ve bana ya düğüne gelirsin ya çocuğu bırakıp ananın evine geri dönersin dedi sonra yine ozurler diledi. Bulunduğum şehirde kimse yok tüm gün kızımla ikimiziz ve bazen boğuluyorum bu şehirde sebepsiz yere ağlamalar vs. Borçlarımız da var çocuğa bakan kimse olmadığı için calisamiyirum ve eşime gel el ele verelim bak hem borcumuz var hem burada kimsem yok dedim eşimin ailesi burada ama o olaydan sonra mesafeliyiz. Benim memlekete gidelim ikimizde çalışırız çocuğa annem.bakar toparlaniriz hem uzak kalınca belki sinirler yatışır ailenle yeni başlangıç yaparız vs. Dedim senin kimin kimsen kimsen yok değil benle kızın var işte diyordu her seferinde bugün konu yine açıldı benim için başka bir yer hayal bile olamaz ben kimim kimsem olmadığı yere gitmem dedi. Hani bana diyordun senin kimin kimsen kızımla ben diye şimdi sen niye böyle dusunuyosun dedim. Demek istediğim o kdr bunaldimki evlilikte çok kötü günler yaşadık ve esimden soğudum boşanmayı bile düşünüyorum siz olsanız napardiniz bitirmeyi bile düşünüyorum çoğu zaman. Ben kimseyi tanımadan geldim buraya ben deyince kimin kimsen biziz diyor ama ben ona bu teklifle gelince benim kimsenin olmadığı yere gitmem diyor. Bu zamana kdr hep benim alttan almalarim ve cabamla geldik o hala cabalamiyor. Aklın verin

Görümcenin suratina bakmazdim bir daha. Kendisine de kendi gibi görümce düser insallah. Bana s** g** diyen adami da uzun zaman yanimda tutmam

Oldu her sıkıya geldiginde git mi diyecek bu adam size.
Nereye kadar yol verecek acaba...
Bu ne ya size surekli bi kaybetme korkusu yasatiyor akli sira.
Cocuk gibi, bi gel bi git.
Kimse size bisan veya bisanma demez burda kimsenin boyle bir hakki yok. Ama yapilanlar gercekten uzucu.
Maalesef erkeklerde ki zihniyet genel olarak bu ulkemizde. Benim ailem benim annem babam. Ama kadina gelince anan baban...
Degersizlik hissi cok uzucu.
Sanki biz agac kavugundan ciktik

Eşiniz çalışıyorsa işini bırakmak istemeyebilir. Nerede çalışıp iş bulacaksınız?

Şu da bir gerçek ki o aile ile sizin mutlu olmamız zor. Eşiniz bile annenize saygı duymuyor. Onu bırakın size bile saygı duymuyor. Davranışları kesinlikle normal değil. Görümce, kaynana kim oluyor da annenizi evden kovuyor? Kocanız böyle sizi ezerse tabii ki kovarlar. Siz bu adamı düzeltmeye bakın. Size hakaret edip özürle barışırsanız yarin yine aynı hale gelirsiniz.

Belki de ne sizin ne de onların olmadığı bir yete gitmelisiniz... Siz yolunuzu ayırmalısınız bu saygısızlık bitmiyorsa da. Kendinizi ettirmeyin artık.

Esin bencil herifin teki.ayrica psikolojik sorunlari var galiba yada bildigin dengesiz.ailen arkandaysa arkana bile bakmadan kac kocandan.cunku bununla bi omur gecmez.

Eşiniz çalışıyorsa işini bırakmak istemeyebilir. Nerede çalışıp iş bulacaksınız?

Şu da bir gerçek ki o aile ile sizin mutlu olmamız zor. Eşiniz bile annenize saygı duymuyor. Onu bırakın size bile saygı duymuyor. Davranışları kesinlikle normal değil. Görümce, kaynana kim oluyor da annenizi evden kovuyor? Kocanız böyle sizi ezerse tabii ki kovarlar. Siz bu adamı düzeltmeye bakın. Size hakaret edip özürle barışırsanız yarin yine aynı hale gelirsiniz.

Belki de ne sizin ne de onların olmadığı bir yete gitmelisiniz... Siz yolunuzu ayırmalısınız bu saygısızlık bitmiyorsa da. Kendinizi ettirmeyin artık.
Ne benim ailemin nede onun ailesinin olmadığı bir yere gitmeyi de teklif ettim huzurumuz için ama onada yanaşmıyor illaki ailesinin olduğu şehir. Ya kalırsın yada bosaniriz diyor

Ne benim ailemin nede onun ailesinin olmadığı bir yere gitmeyi de teklif ettim huzurumuz için ama onada yanaşmıyor illaki ailesinin olduğu şehir. Ya kalırsın yada bosaniriz diyor

Eşiniz halt ediyor vallahi. Adamın derdi huzur mu yoksa anası bacısı mı? Eteklerinin dininden ayrılmayacaklarsa niye evlenirler anlamıyorum

Back