Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlara baktim aranizda yapan deneyen biri varmi yada çevrenizde bu işle ilgilenen biri varmi diye sordum..İnternette nasıl üretildiğine dair bir sürü yazı var. Onlara bak derim.
Evet haberlerde gördüm fakat uzun zamandır bu işi düşünüyordum dün haberlerde görüncede tuz biber oldu.. Aylık 20 bin değil 30 bin kazanıyormuş bunu duyan ben iyce bi şevke geldimHaberlerde gördün dimi :) ayda 20 bin mi ne kazanıyomuş kadın:) o işi tek yapamazsın ama bir de mekan lazım.
Kurulumunu yapiyorlarmiş yapan firmalar var daaa biraz kendime güvenemiyorum hiç bir bilgim olmadığı için ya batırırsam diye korkuyorumHaberlerde gördün dimi :) ayda 20 bin mi ne kazanıyomuş kadın:) o işi tek yapamazsın ama bir de mekan lazım.
Ona devletten destek mi ne almıştı kadın yanlış anlamadıysam haberi.Kurulumunu yapiyorlarmiş yapan firmalar var daaa biraz kendime güvenemiyorum hiç bir bilgim olmadığı için ya batırırsam diye korkuyorum
Araştırıyorum burdada bilgisi olan varmı diye bi sorayım dedim.. Çok teşekkür ederimOna devletten destek mi ne almıştı kadın yanlış anlamadıysam haberi.
Onu yapan kişilerle konuşup bilgi alsan aslında. Bi araştır netten önce. İşi kurup yürütürsen çok iyi kazanırsın herkes yapmıyor bu işi.
Kizlar bu işi başarırsam çaylar benden :)Satin alacak luks restoran, luks marketle anlasirsan neden olmasin...