• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var lütfen Özellikle Bebek tedavisi görenlerrrrr.

nevgul61

Hayat öpüçüklerimmm
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
8.914
26
158
43
Trabzon
arkadaşlar ben pcoluyum.bir oğlum var .oğlum tedavi vesilesiyle oldu.doktor bana femara diye bir ilaç kullandırdı ve ilacın 2.ayında hamile kaldım.ve ilaçtan 1 aylık kullanımlık kaldı.adetin 3-4 gününde kullanılmaya başlanıyor.ben ikinci bebeğimi istiyorum.ve doktora gidecek maddi imkanım yok.sizce o ilacı kullansammı.bu ay denesemmi.

bence kullanma ozamanki bünyenle şimdiki bir olmayabilir ilaç zarar verebilir

ilacın yan etkilerinde bişey yok.problemimdede değişen bişey yok.bu ilaç kaliteli yumurta olması için kullanılıyor.ilgin için teşekkür edeirm.

Son düzenleme:
bence de kullanma zaten femara meme kanserinde kullanılan bir ilaç dr gözetimi altında olmadan kullanmak doğru olmaz ..tüp bebek tedavisinde bende kullandım.diğer ilaçlara destek olarak yumurta kalitesini arttırmak için....

bence de kullanma zaten femara meme kanserinde kullanılan bir ilaç dr gözetimi altında olmadan kullanmak doğru olmaz ..tüp bebek tedavisinde bende kullandım.diğer ilaçlara destek olarak yumurta kalitesini arttırmak için....

evet asıl meme anseri tedavisinde kullanılan bir ilaç.banada doktor hormon düzenleyici ve yumurta kalitesini arttırmak için vermişti.yan etkilerinde zararlı bişey yok ondan kullansammı diye düşünmeye başladım.

Back