• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var, lütfen esgeçmeyin :((

annesi de çok bencil, bize karışmasa yine iyi ama bizi de etkiliyo illa ki :50: ben de öyle düşünüyorum zaman zaman. annesi benim oğlum gibi bulamazsın diyo ciddi ciddi. sanmayın ki öyle çok iyi çok yakışıklı filan. ama kendilerinden çok eminler, şımarıklıktan ayrılıyorum diye düşünüyolar ahları tutar da hiç mutlu olamam diye korkuyorum :14:

şu mesajını yeni gördüm :53:
direk uzak dur diyorum hayatı zindan etmeye gerek yok :34:

Bence hiç arkana bakma hem çocuk hemde ailesi cimri anladığım kadarıyla.. Olsa bile yarın öbür gün aldığın en ufak birşey de bile laf eder neden aldın gerek varmı diye..maaşının hesabına yapar..ne kısmetler vardır etrafında bence başkalarını değerlendir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
etrafımda fazla kimse de yok. olsa bile ondan dolayı kimseye yaklaşamıyorum. hem de sürekli pişman olucaksın, benden iyisini bulamazsın deyişi beni korkutuyor :14: sanki ben onu haksız yere bırakıyorum gibi davranıyor hep. ben de acaba gerçekten haksız mıyım diye içim içimi yiyor :14::14: o yüzden burdan fikir almak istedim

merhaba kızlar, mümkün olduğu kadar kısa yazıcam :40:
3 yıl önce falandı biriyle tanıştım, çıkmaya başladık (bu kısımları hızlı geçiyorum) :1: geçen seneye kadar arada ufak tefek küslükler falan olaraktan devam ettik. geçen yıl netten biriyle kısa süreli konuşmuş bitmiş onu öğrenmem üzerine kavga ettik. ertesi gün ben işe başladım normalde hiç hoşluk yapmayan adam çiçek gönderdi hemen. uzun süre konuşmadık..
neyse, bi süre sonra tekrar başladık. tanıştığımızdan beri evlenme maksadımız vardı hemen değil ama bu zamanlar için istiyorduk işte(26 yaşındayız). maddi anlamda ailesi zorluk çekti bi dönem, anne baba ayrı. 1 seneden fazladır evlencez diye kendi söylüyo. annesi ev istiyomuş, gayrimenkulleri satıp anneye ev alcaklar sonra biz evlencez ama 1 senedir ne aldılar ne sattılar. :5: durumum yok, senin için para biriktiriyorum diyo habire. ben kaç kere dedim evde bi söz, yemeksiz bi düğün yeter diye. beraber ödiycez borçları. öyle altın askı da istemiyorum. ama bi adım atmadı hiç.:14: hep yüzük ölçümü almaya çalışır ama yüzük falan da yok. habire başka kızları söyler sevgilisine şunu almış bunu yapmış diye. ilk sene bi kere hediye aldı onu da küsünce geri istedi. ben ona beğendiği bişeyi falan ara sıra alır sürpriz yaparım. en son bi saat aldım burnumdan getirdi günlerce. kaça aldın diyo sölemeyince surat yapıyo küsüyo.geri verelim parasını düğünümüze harcayalım dedi. öle deyince bende film koptu :53: başka tartışmalar da oldu, çok kırıldım, uzun süre konuşmadım :43::43:
geçenlerde konuştuk tekrar, ben artık evlenmek istiyorum dedim. kızdığım konuları anlattım, para biriktiriyorum deyip hiç destek olmadın dedi hep. ben de sen hiç adım atmadın ki ben mi evlenme teklif edecem dedim. sonra ağustosta istemeye gelelim dedi. ben de tamam veya olmaz demedim. 1 hafta kadar oldu, dün durmuş "annem ev alalım ondan sonra isteyelim" dedi diyo. ama elindekileri satmaya da izin vermiyomuş :14: artık görüşmeyi kesmeyi düşünüyorum soğudum artık. şimdi de benim gibisini bulamazsın pişman olcaksın deyip duruyo. gerçekten haksızlık mı ediyorum yoksa bitirmeli miyim?? lütfen yardım edin :14::14:

İşaretlediğim yer durumu izah ediyor
Arkana bile bakmadan kaç
Neye istinaden destek olacak mışsın töbe yaa:47:

3 yıl önce falandı biriyle tanıştım, çıkmaya başladık (bu kısımları hızlı geçiyorum) :1: geçen seneye kadar arada ufak tefek küslükler falan olaraktan devam ettik. geçen yıl netten biriyle kısa süreli konuşmuş bitmiş onu öğrenmem üzerine kavga ettik. ertesi gün ben işe başladım normalde hiç hoşluk yapmayan adam çiçek gönderdi hemen. uzun süre konuşmadık..
neyse, bi süre sonra tekrar başladık. tanıştığımızdan beri evlenme maksadımız vardı hemen değil ama bu zamanlar için istiyorduk işte(26 yaşındayız). maddi anlamda ailesi zorluk çekti bi dönem, anne baba ayrı. 1 seneden fazladır evlencez diye kendi söylüyo. annesi ev istiyomuş, gayrimenkulleri satıp anneye ev alcaklar sonra biz evlencez ama 1 senedir ne aldılar ne sattılar. :5: durumum yok, senin için para biriktiriyorum diyo habire. ben kaç kere dedim evde bi söz, yemeksiz bi düğün yeter diye. beraber ödiycez borçları. öyle altın askı da istemiyorum. ama bi adım atmadı hiç.:14: hep yüzük ölçümü almaya çalışır ama yüzük falan da yok. habire başka kızları söyler sevgilisine şunu almış bunu yapmış diye. ilk sene bi kere hediye aldı onu da küsünce geri istedi. ben ona beğendiği bişeyi falan ara sıra alır sürpriz yaparım. en son bi saat aldım burnumdan getirdi günlerce. kaça aldın diyo sölemeyince surat yapıyo küsüyo.geri verelim parasını düğünümüze harcayalım dedi. öle deyince bende film koptu :53: başka tartışmalar da oldu, çok kırıldım, uzun süre konuşmadım :43::43:
geçenlerde konuştuk tekrar, ben artık evlenmek istiyorum dedim. kızdığım konuları anlattım, para biriktiriyorum deyip hiç destek olmadın dedi hep. ben de sen hiç adım atmadın ki ben mi evlenme teklif edecem dedim. sonra ağustosta istemeye gelelim dedi. ben de tamam veya olmaz demedim. 1 hafta kadar oldu, dün durmuş "annem ev alalım ondan sonra isteyelim" dedi diyo. ama elindekileri satmaya da izin vermiyomuş :14: artık görüşmeyi kesmeyi düşünüyorum soğudum artık. şimdi de benim gibisini bulamazsın pişman olcaksın deyip duruyo. gerçekten haksızlık mı ediyorum yoksa bitirmeli miyim?? lütfen yardım edin :14::14:

Yahu bırakın gitsin Allah aşkına, ona siz size de erkek çok. Emin ol çok daha iyisini de bulursun. Tecrübeyle sabittir. :34:

tamam. bugünden itibaren daha güçlü durcam bitircem bu işi :41::41: çok teşekkür ederim

seviyor olabilir hiç bir şey demem sevgisine ama bu bildiğin öküz, hayvan sevgisine gerek yok!!!

gözünü seveyim evlenince öyle aman anası uzak olsun babası uzak olsun falan olmuyor ki seninki de anaya bağımlı bir kişilik belli hiç dert alma üstüne yazık edersin kendine bırak uzakta kalsın.. o sevgi daha güzel sevdim kavuşamadım de bak yoluna...

bana ikimiz kredi çekelim demişti. ben de ben çekmem, sen çekersen ödemeye yardım ederim demiştim. onu falan kastediyor ama ona da yanaşmadı zaten. haklısınız :31:

Yok devenin bale pabucu =))
KK da yardım toplayıp annesine ev de alalım mı =))
Boşver güzel kardeşim, uğraşılmaz bu hesapları yapan insanlarla
Ortada ciddiyet yok, olan bir şey yok ne yüzle kredi çekmeni istiyor
Yok aldığı hediyeyi geri istiyor falan, çok çirkin ya
Onun gibisini bulamayacağın doğru, bu kadar yüzsüzü nadir oluyor
Takma kafana, yoluna bak

1. Annesinin sözünden çıkmıyor ilerde annesi hep evliliginizde söz sahibi olacak
2. Cimri
3. hediyeyi geri isteyecek kadar görgüsüz
4. Sizi oyaliyor
Ondan çok çok daha iyilerini bulursunuz korkmayın

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

yani onun gerçek niyetini Allah bilir ama okuduğum kadarıyla sanki sizi oyalıyor. bilerek evlilkten bahsedip sonrada bahane sunuyor gibi geldi

Valla canım alınma darılma ,bu kadar fikri de yabana atma o farklıdır,evlenince değişir vsdeme (ki evlenemiyosunuz bile)
sizin işten bi cacık olmaz..o adamın evliliğe ciddiyete falan niyeti yok oyalıyor apaçık ne yani bulmuş hazırda kızı günlerini geçiriyo ama ciddiyet yok..boşa neden kürek çekiyorsun ki ..ve de cimri birisi (tutumlu değil hee cimri belli)annesinin ev muhabbeti de çok ama çok yersiz kız istemeyle evin ne alakası var yahu..düşün bi....kabak gibi ortada samimiyetsizlik var seni de saf bulmuşlar..benim gibisini bulamazsın demiş ya bak orda haklı böyle kendine yontan ana kuzusu cimri ve ciddiyetsizini bulamazsın:50::50:..artık kusura bakma ..
:25:

annesi de çok bencil, bize karışmasa yine iyi ama bizi de etkiliyo illa ki :50: ben de öyle düşünüyorum zaman zaman. annesi benim oğlum gibi bulamazsın diyo ciddi ciddi. sanmayın ki öyle çok iyi çok yakışıklı filan. ama kendilerinden çok eminler, şımarıklıktan ayrılıyorum diye düşünüyolar ahları tutar da hiç mutlu olamam diye korkuyorum :14:

onların ahları neden tutsun güzel kızım ,tutsa tutsa senin ahın tutar çünkü bisürü zırvalamalarla oyalanan sensin..

etrafımda fazla kimse de yok. olsa bile ondan dolayı kimseye yaklaşamıyorum. hem de sürekli pişman olucaksın, benden iyisini bulamazsın deyişi beni korkutuyor :14: sanki ben onu haksız yere bırakıyorum gibi davranıyor hep. ben de acaba gerçekten haksız mıyım diye içim içimi yiyor :14::14: o yüzden burdan fikir almak istedim

Birak arkadasim ya adam da yalan dolan ne araesan var bence de arasanda bu kadar eksisi olani bulamasin
yasin daha cok genc ne diye onla vakit kaybediyorsun evlensende hayati anasiyla zehir eder sana
su anda senden daha iyi bir maasi olani yada daha zengini bulsa arkasina bakmadan kacar gider
yol ver gitsin sende yoluna bak bir dahada boyle bulunmaz hint kumaslariyla ugrasma

aldığı hediyeyi geri istemek? verilen hediyenin fiyatını sormak? ailesiyle tanıştırdı mı seni? eğer ciddi düşünüyorsa 3 senede en azından annemle tanıştırayım teklifi gelmiş olmalı?

Bekar kalsan bu adamla evlenmekten iyidir. Paranı harcar gezer tozarsın. Bu ne yaa

ev aldırmayı boşuna istemiyor kadın kabul edersen kaynanayla oturursun kabul etmezsen malzeme bu derler
senide gelin olunca yanına aldırır büyük ihtimalle sonra evin borcu bitsin yolumuza bakalım şudur budur olacak diye aynı evde oturmaya ikna çalışmaları başlar :20:
genelleme yapıp herkesi aynı kefeye koymak istemiyorum büyük sözüme de tövbeler olsun lakin kocası ölmüş boşanmış kayınvalidenin iyi gözlemlenmesi gerektiğine inanıyorum..
ben de annesinden hiç elektrik almıyorum zaten sürekli oğullarım beni çok sever, çok iyiler, beni asla bırakmazlar diye direkt söylüyo :53:

Back