fikirlerinize ihtiyacım var, lütfen esgeçmeyin :((

Oglunu telefonda oven bir anne...
Size kredi cektirmeye calisan ama kendisi ayrilikta dahi hediyesini geri isteyen bir erkek...
Ve artik sogudum diyen siz...
Goz var izan var, zorlama, her sey cok acik...

oyalıyor seni... zaten ilk başta aldatmasına da taktım ben. hadi onu affetmişsiniz annesinin ev meselesi, sonra hediye meselesi, size hiç hediye almaması (illa hediye pahallı olacak değil ya, ucuz 1 TL lik bile olabilir, ne kaybeder ki) para para para demesi... her yönden elinde kalır...

yinede sen bilirsin. evlenecek adam pat diye evleniyor...

Siz den başka kim bu adamı olduğu gibi tanır da hala kabul eder? Ben ne gerekirse yaparım yeterki evlenelim mesajı verir? Tabii ki ağlayacak, zırlayacak arkanızdan. Cimrilik tavan yapmış, olgunluk yerde sürünüyor. Çocuk gibi, küstük hediyemi geri ver.

.

o adamdan ne koy olur ne kasaba
bence kendi yoluna bak hayatini yasa, 3 yil az deil en guzel zamanlarini hiç degmeyeck birinz harcamisin
hatanin neresinden donsen kârdir

Ben ona bisey aldıktan sonra beraber gezerken benim elimi attigim şeylere ben aliyim der bazen ama ben istemem.tekrar istedi bi kere.yanimdayken bi kaç tane aldi.hediye de değilim ama 1 TL lik de olsa bana sormadan alip gelse, Haberim olmadan gelip hadi disari cik seni görmeye geldim dese ufacik bi sürpriz yapsa bile sevincem 3 senedir parmak ölçümü almaya calisir. Yüzük alsam takar misin diye kacc kere sordu. Ben de evet diyemedim utandim. Sonra takcam dedim yine yok. O kadar çok sordu ki yüzük takar misin diye bi an düşündüm acaba yüzükleri kizlar mi aliyor diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayır neden kusura bakayım :44: her ayrıldığımızda sen beni param yok diye bırakıyosun diyor, işe girdin beni beğenmedin diyor, bizi küçümsedin diyor sürekli. asla öyle bişey yok sonuçta tek çalışan bayan ben değilim. ben de ona açıklama yapacam diye uğraşırken bi bakıyorum başladığımız yerdeyiz

Oglunu telefonda oven bir anne...
Size kredi cektirmeye calisan ama kendisi ayrilikta dahi hediyesini geri isteyen bir erkek...
Ve artik sogudum diyen siz...
Goz var izan var, zorlama, her sey cok acik...
yüzüme karşı övüyo benim oğlum gibi bulamazsın dedi aynen. ben o kadına hiiiçççç bişey anlatamıcağımı o an anladım
sadece onu şutlayınca lanetinin beni sarmayacağına inanmam gerek

aldığı hediyeyi geri istemek? verilen hediyenin fiyatını sormak? ailesiyle tanıştırdı mı seni? eğer ciddi düşünüyorsa 3 senede en azından annemle tanıştırayım teklifi gelmiş olmalı?
tanıştırmayı istiyodu taa en başından. ama ben ortada bişey yokken tanışmak istememiştim. bu sene tanıştık daha. o yüzden bana böyle davranıyomuşmuş, ben annesini küçümsemişim tanışmayarak, bende bi ciddiyet sezmediği için yüzük falan takmamış şimdiye kadar.

senin paran benim param olayına o da karşı. ben maaşımdan biraz harçlık alıp kalanını eve koycakmışım (bunu ben de düşünüyordum ama onun şimdiden söylemesi itici geldi). daha sevgliyken bile en ufak bi jesti yok evlenince olumlu yönde değişmesi mucize olur herhalde dimi ? Amin Allah razı olsun

Aradaki yorumları okumadım, senin başka yazdıklarını da bilmiyorum ama sırf şu yazdıklarından bile kaç kurtul diyesim geldi. Bu nasıl bir adam böyle, hediye alıyor küsünce geri istiyor. Açık açık senden hediye istiyor (başka kızların sevgililerine aldıklarını anlatması tamamen senden de aynısını beklediği anlamına gelir.) Aldığın hediye saati geri verelim parasını alalım diyor. Üstelik bir de seni aldatmış. İnternet üzerinden olsa da aldatma aldatmadır fark etmez. Sürekli evliliği erteliyor. Üstelik sen bir de hiçbirşey istememişsin (düğün takı vs) hala oyalama derdinde. Sen bu adamla evlenince mutlu olacağını düşünüyor musun. Sürekli aynı şekilde davranacak çünkü. Bütün ömrün böyle bir adamla geçecek.

soğunmayacak gibi de değil hani

hediyenin parasını sorması filan resmen görgüsüzlük
2 neden geliyor aklıma
1 çok cimri
2 seni oyalıyor

her ikiside kötü
uğraşmaya değmez
parasını sormakla kalmadı. netten araştırmış, benim aldığım fiyatı bilmediği halde kazıklandın kesin diye bana trip bile attı. çok anlattım ama kınayınca sen de yaparsın derler ya Allahım korusun...

söz konusu evlilik, hediye değilken normal biri. beni çok düşünür, çok merhametlidir, kıyamaz filan yani öyle görünüyo en azından. evlilik olayını da öyle bi ifade ediyo ki, kendi çooook istiyo da bi türlü imkan olmuyo gibi. tabi ki aklımı kurcalıyo evlenince iyice cimrileşmesirmi, ilgisiz olur mu vs.. ama korkuyorum da kendilerini o kadar haklı buluyolar ki sen paramız yok diye istemiyosun, işe girince bizi beğenmedin deyip işin içinden çıkıyorlar. eski sevgilisi bunu bırakmış da çok pişman olmuş onu anlatıyo. biliyorum saçma ama hayat boyu mutsuz olcam diye korkuyorum bu duyguyu atmam lazım

ankarada yaşıyorum bide. burda meşhur bi mekan vardı. geçen hafta diyo ki sana orda evlenme teklif etcektim hayalim oydu ama kapandı orası da diyo şaka gibi yaa

Aldığı hediyeyi küsünce geri isteyen, hediyenin fiyatını ısrarla sorup üstüne bide geri verip düğüne harcayalim diyen bi insan bariz bi şekilde cimridir. Bu cimrilik senin canına tak eder. Sen varken netten başkasıyla görüşmesi sadakatsiz olduğunu gösterir. Bu şartlarda bu beraberlik pek sağlıklı gelmiyor bana. Seni oyalamasi da cabası, en azindan bir yüzük takılır adi konur. Bana kalırsa ayrilman hayrına gözüküyor. Tabi karar senin herşey gönlünce olsun canım.

ankarada yaşıyorum bide. burda meşhur bi mekan vardı. geçen hafta diyo ki sana orda evlenme teklif etcektim hayalim oydu ama kapandı orası da diyo şaka gibi yaa

Herşeyi gectim bu gecen sure icinde gayrimenkullerini satmaya kiyamayip ev bile alamamiş. Belli ki lafta ya da hayalperest bi arkadaş. Her kizin hayalleri vardir ama boyle biri icinde hayaller satilmaz. Gerçekten sana karsi dürüst olsalar belki anasiyla danasiyla beraber bile oturmayi kabul ederdin ama bu dupeduz yapmaciklik. Annesinin oglumdan iyisini bulamazsın sozleride senin bilincaltina bunu asilayip ayrilmamani saglamak olabilir ancak. Keza senden ıyisini de bulamayacaklarini düşün. Sende degerlisin kendini harcamamalisin. Ask iliski evlilik fedakarlik ister belki evet ama değen kisilere.. kimse vazgecilmez degildir. allah yardimcin olsun yinede ama dedigim gibi kurtul bi an önce.

Çok tesekkur ederim hala da aramis başkasıyla evlenirsen pişman olursun diyo az önce ben dun annemle konuştum annem bugün teyzemle konuşmaya gitti diyo. Bu kacinci halbuki... annesi eşinden ayri zor zamanlar geçirdi o yüzden iyi davranmak istiyorum ama şimdiden tepeme cikti kadin. İyilikten maraz doguyo gercekten

Son düzenleme:

amacı ne bunun ya bekleme yapmasın hiç evlencek adam iki bilezik bi nikahlada evlenir sonra yapılır herşey anasına ev alcakmış Allam ya anneside oğluna ev alıp evlenin diceğne amaaan öf bunaldım valla bu erkeklerin anneleriyle sevdiklerinin arasında bi ayar tutturamamalarından..

Annesi bugun teyzesiyle konusmaya gittiyse 10 yil sonra bi ev bide yuzuk alip gelirler artik😊 baskasiyla evlenirsen pisman olursun diye seni orgutleyecegini bi an once telafilerini yerine getirseydi "belki" derdin. Konuşmak bedava tabii seninkide cimri olunca bu beleş eylemlerden vazgecemiyor.

:)) bunlari söyleyince de suçlu oluyosun iste.. Çok sağol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…