- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.857
- 773
- Konu Sahibi pembelicivciv
-
arkadaşımın başına gelse kesinlikle niyetinin ciddi olmadığını düşünürdüm. ama ayrılınca filan da çok üzülüyo hep barışmaya çalışıyo annesi filan arıyo oğlum çok üzülüyo diyeben de hemen inanıyorum saftiriğim accık
Ben ona bisey aldıktan sonra beraber gezerken benim elimi attigim şeylere ben aliyim der bazen ama ben istemem.tekrar istedi bi kere.yanimdayken bi kaç tane aldi.hediye de değilim ama 1 TL lik de olsa bana sormadan alip gelse, Haberim olmadan gelip hadi disari cik seni görmeye geldim dese ufacik bi sürpriz yapsa bile sevincemoyalıyor seni... zaten ilk başta aldatmasına da taktım ben. hadi onu affetmişsiniz annesinin ev meselesi, sonra hediye meselesi, size hiç hediye almaması (illa hediye pahallı olacak değil ya, ucuz 1 TL lik bile olabilir, ne kaybeder ki) para para para demesi... her yönden elinde kalır...
yinede sen bilirsin. evlenecek adam pat diye evleniyor...
hayır neden kusura bakayım :44: her ayrıldığımızda sen beni param yok diye bırakıyosun diyor, işe girdin beni beğenmedin diyor, bizi küçümsedin diyor sürekli. asla öyle bişey yok sonuçta tek çalışan bayan ben değilim. ben de ona açıklama yapacam diye uğraşırken bi bakıyorum başladığımız yerdeyizValla canım alınma darılma ,bu kadar fikri de yabana atma o farklıdır,evlenince değişir vsdeme (ki evlenemiyosunuz bile)
sizin işten bi cacık olmaz..o adamın evliliğe ciddiyete falan niyeti yok oyalıyor apaçık ne yani bulmuş hazırda kızı günlerini geçiriyo ama ciddiyet yok..boşa neden kürek çekiyorsun ki ..ve de cimri birisi (tutumlu değil hee cimri belli)annesinin ev muhabbeti de çok ama çok yersiz kız istemeyle evin ne alakası var yahu..düşün bi....kabak gibi ortada samimiyetsizlik var seni de saf bulmuşlar..benim gibisini bulamazsın demiş ya bak orda haklı böyle kendine yontan ana kuzusu cimri ve ciddiyetsizini bulamazsın..artık kusura bakma ..
yüzüme karşı övüyoOglunu telefonda oven bir anne...
Size kredi cektirmeye calisan ama kendisi ayrilikta dahi hediyesini geri isteyen bir erkek...
Ve artik sogudum diyen siz...
Goz var izan var, zorlama, her sey cok acik...
tanıştırmayı istiyodu taa en başından. ama ben ortada bişey yokken tanışmak istememiştim. bu sene tanıştık daha. o yüzden bana böyle davranıyomuşmuş, ben annesini küçümsemişim tanışmayarak, bende bi ciddiyet sezmediği için yüzük falan takmamış şimdiye kadar.aldığı hediyeyi geri istemek? verilen hediyenin fiyatını sormak? ailesiyle tanıştırdı mı seni? eğer ciddi düşünüyorsa 3 senede en azından annemle tanıştırayım teklifi gelmiş olmalı?
senin paran benim param olayına o da karşı. ben maaşımdan biraz harçlık alıp kalanını eve koycakmışım (bunu ben de düşünüyordum ama onun şimdiden söylemesi itici geldi). daha sevgliyken bile en ufak bi jesti yok evlenince olumlu yönde değişmesi mucize olur herhalde dimi ?evlilikte senin paran benim param mevzu söz konusu olursa çok canınız yanar.
anladığım kadarıyla bunun hesabını yapan biri...
bence yol yakınken yol verin ki evlendikten sonra geç olabilir.
Erkeklerin bir kısmının evlendikten sonra değişeceğini de hesaba katarak
risk almayın derim ama tabi kalbinizi de dinleyin.
Allah hayırlısını nasip etsin.
parasını sormakla kalmadı. netten araştırmış, benim aldığım fiyatı bilmediği halde kazıklandın kesin diye bana trip bile attı. çok anlattım ama kınayınca sen de yaparsın derler ya Allahım korusun...soğunmayacak gibi de değil hani
hediyenin parasını sorması filan resmen görgüsüzlük
2 neden geliyor aklıma
1 çok cimri
2 seni oyalıyor
her ikiside kötü
uğraşmaya değmez
söz konusu evlilik, hediye değilken normal biri. beni çok düşünür, çok merhametlidir, kıyamaz filan yani öyle görünüyo en azından. evlilik olayını da öyle bi ifade ediyo ki, kendi çooook istiyo da bi türlü imkan olmuyo gibi. tabi ki aklımı kurcalıyo evlenince iyice cimrileşmesirmi, ilgisiz olur mu vs.. ama korkuyorum da kendilerini o kadar haklı buluyolar kiAradaki yorumları okumadım, senin başka yazdıklarını da bilmiyorum ama sırf şu yazdıklarından bile kaç kurtul diyesim geldi. Bu nasıl bir adam böyle, hediye alıyor küsünce geri istiyor. Açık açık senden hediye istiyor (başka kızların sevgililerine aldıklarını anlatması tamamen senden de aynısını beklediği anlamına gelir.) Aldığın hediye saati geri verelim parasını alalım diyor. Üstelik bir de seni aldatmış. İnternet üzerinden olsa da aldatma aldatmadır fark etmez. Sürekli evliliği erteliyor. Üstelik sen bir de hiçbirşey istememişsin (düğün takı vs) hala oyalama derdinde. Sen bu adamla evlenince mutlu olacağını düşünüyor musun. Sürekli aynı şekilde davranacak çünkü. Bütün ömrün böyle bir adamla geçecek.
merhaba kızlar, mümkün olduğu kadar kısa yazıcam
3 yıl önce falandı biriyle tanıştım, çıkmaya başladık (bu kısımları hızlı geçiyorum)geçen seneye kadar arada ufak tefek küslükler falan olaraktan devam ettik. geçen yıl netten biriyle kısa süreli konuşmuş bitmiş onu öğrenmem üzerine kavga ettik. ertesi gün ben işe başladım normalde hiç hoşluk yapmayan adam çiçek gönderdi hemen. uzun süre konuşmadık..
neyse, bi süre sonra tekrar başladık. tanıştığımızdan beri evlenme maksadımız vardı hemen değil ama bu zamanlar için istiyorduk işte(26 yaşındayız). maddi anlamda ailesi zorluk çekti bi dönem, anne baba ayrı. 1 seneden fazladır evlencez diye kendi söylüyo. annesi ev istiyomuş, gayrimenkulleri satıp anneye ev alcaklar sonra biz evlencez ama 1 senedir ne aldılar ne sattılar.durumum yok, senin için para biriktiriyorum diyo habire. ben kaç kere dedim evde bi söz, yemeksiz bi düğün yeter diye. beraber ödiycez borçları. öyle altın askı da istemiyorum. ama bi adım atmadı hiç. hep yüzük ölçümü almaya çalışır ama yüzük falan da yok. habire başka kızları söyler sevgilisine şunu almış bunu yapmış diye. ilk sene bi kere hediye aldı onu da küsünce geri istedi. ben ona beğendiği bişeyi falan ara sıra alır sürpriz yaparım. en son bi saat aldım burnumdan getirdi günlerce. kaça aldın diyo sölemeyince surat yapıyo küsüyo.geri verelim parasını düğünümüze harcayalım dedi. öle deyince bende film koptu başka tartışmalar da oldu, çok kırıldım, uzun süre konuşmadım
geçenlerde konuştuk tekrar, ben artık evlenmek istiyorum dedim. kızdığım konuları anlattım, para biriktiriyorum deyip hiç destek olmadın dedi hep. ben de sen hiç adım atmadın ki ben mi evlenme teklif edecem dedim. sonra ağustosta istemeye gelelim dedi. ben de tamam veya olmaz demedim. 1 hafta kadar oldu, dün durmuş "annem ev alalım ondan sonra isteyelim" dedi diyo. ama elindekileri satmaya da izin vermiyomuşartık görüşmeyi kesmeyi düşünüyorum soğudum artık. şimdi de benim gibisini bulamazsın pişman olcaksın deyip duruyo. gerçekten haksızlık mı ediyorum yoksa bitirmeli miyim?? lütfen yardım edin
ankarada yaşıyorum bide. burda meşhur bi mekan vardı. geçen hafta diyo ki sana orda evlenme teklif etcektim hayalim oydu ama kapandı orası da diyoşaka gibi yaa
Herşeyi gectim bu gecen sure icinde gayrimenkullerini satmaya kiyamayip ev bile alamamiş. Belli ki lafta ya da hayalperest bi arkadaş. Her kizin hayalleri vardir ama boyle biri icinde hayaller satilmaz. Gerçekten sana karsi dürüst olsalar belki anasiyla danasiyla beraber bile oturmayi kabul ederdin ama bu dupeduz yapmaciklik. Annesinin oglumdan iyisini bulamazsın sozleride senin bilincaltina bunu asilayip ayrilmamani saglamak olabilir ancak. Keza senden ıyisini de bulamayacaklarini düşün. Sende degerlisin kendini harcamamalisin. Ask iliski evlilik fedakarlik ister belki evet ama değen kisilere.. kimse vazgecilmez degildir. allah yardimcin olsun yinede ama dedigim gibi kurtul bi an önce.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlar, mümkün olduğu kadar kısa yazıcam
3 yıl önce falandı biriyle tanıştım, çıkmaya başladık (bu kısımları hızlı geçiyorum)geçen seneye kadar arada ufak tefek küslükler falan olaraktan devam ettik. geçen yıl netten biriyle kısa süreli konuşmuş bitmiş onu öğrenmem üzerine kavga ettik. ertesi gün ben işe başladım normalde hiç hoşluk yapmayan adam çiçek gönderdi hemen. uzun süre konuşmadık..
neyse, bi süre sonra tekrar başladık. tanıştığımızdan beri evlenme maksadımız vardı hemen değil ama bu zamanlar için istiyorduk işte(26 yaşındayız). maddi anlamda ailesi zorluk çekti bi dönem, anne baba ayrı. 1 seneden fazladır evlencez diye kendi söylüyo. annesi ev istiyomuş, gayrimenkulleri satıp anneye ev alcaklar sonra biz evlencez ama 1 senedir ne aldılar ne sattılar.durumum yok, senin için para biriktiriyorum diyo habire. ben kaç kere dedim evde bi söz, yemeksiz bi düğün yeter diye. beraber ödiycez borçları. öyle altın askı da istemiyorum. ama bi adım atmadı hiç. hep yüzük ölçümü almaya çalışır ama yüzük falan da yok. habire başka kızları söyler sevgilisine şunu almış bunu yapmış diye. ilk sene bi kere hediye aldı onu da küsünce geri istedi. ben ona beğendiği bişeyi falan ara sıra alır sürpriz yaparım. en son bi saat aldım burnumdan getirdi günlerce. kaça aldın diyo sölemeyince surat yapıyo küsüyo.geri verelim parasını düğünümüze harcayalım dedi. öle deyince bende film koptu başka tartışmalar da oldu, çok kırıldım, uzun süre konuşmadım
geçenlerde konuştuk tekrar, ben artık evlenmek istiyorum dedim. kızdığım konuları anlattım, para biriktiriyorum deyip hiç destek olmadın dedi hep. ben de sen hiç adım atmadın ki ben mi evlenme teklif edecem dedim. sonra ağustosta istemeye gelelim dedi. ben de tamam veya olmaz demedim. 1 hafta kadar oldu, dün durmuş "annem ev alalım ondan sonra isteyelim" dedi diyo. ama elindekileri satmaya da izin vermiyomuşartık görüşmeyi kesmeyi düşünüyorum soğudum artık. şimdi de benim gibisini bulamazsın pişman olcaksın deyip duruyo. gerçekten haksızlık mı ediyorum yoksa bitirmeli miyim?? lütfen yardım edin
Çok tesekkur ederimhala da aramis başkasıyla evlenirsen pişman olursun diyo ben dun annemle konuştum annem bugün teyzemle konuşmaya gitti diyo. Bu kacinci halbuki...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amacı ne bunun ya bekleme yapmasın hiç evlencek adam iki bilezik bi nikahlada evlenir sonra yapılır herşey anasına ev alcakmış Allam ya anneside oğluna ev alıp evlenin diceğne amaaan öf bunaldım valla bu erkeklerin anneleriyle sevdiklerinin arasında bi ayar tutturamamalarından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?