Fikirlerinize ihtiyacım var, çok umutsuzum.

Canın dükkanı devredeceksen sonrasını düşünmenin gerek pazarda tezgah kurup gözleme yapan satış gerçekten çok kuyruk oluyor 1lira diyoki küçümseme ne kadar kazanıyor incik boncuktansa bu temel ihtiyaç kazandırır

İnstagramda reklamınızı yapsanız? Haftasonları indirim yapsanız. Kekler yapıp kahvenin yanında küçük bir dilim ikram etseniz. Yeri kapatsanız bile elinizde bolca ürün vardır şuan. Onları birbiri ile kullanıp satsanız elden çıkarsanız çok iyi olur. Kampanyalarınızı yazın heryere. Çünkü bu kadar uygun fiyatı yere illa gençler gelir. Kahve + kek 5 tl diyeceğinize kahve+ ev yapımı kek 5 tl tarzı deseniz. Kelimelerle oynayın. Öğle saatlerinde ayrı indirim yapın mesela

Kayınvalidenize hayran kaldım..
Ne kadar da arkanızda..
Nasıl da destek...
Gerçek bir anne..
İnşallah siz de bir an önce kurtulursunuz sıkıntılarınızdan..

Eksik olmasın çok iyi biridir. Teşekkür ederim guzel sözlerinize :)

Enbey çok iyi ama ya kilolarımdan o sorumlu

Broşür dağıtmak, kampanya yapmak, indirim, ikram aklınıza ne gelirse yaptık. Facebook ve instagram'ı etkin şekilde kullandık ama sanırım lokasyon sıkıntılı oldu bizde.

Broşür dağıtmak, kampanya yapmak, indirim, ikram aklınıza ne gelirse yaptık. Facebook ve instagram'ı etkin şekilde kullandık ama sanırım lokasyon sıkıntılı oldu bizde.
Kötü olmuş ya. Elinizdeki ürünler bitse bari. Kış ayı geliyor insanlar daha çok tercih eder aslında cafeleri. Tarçınlı kremalı sıcak çikolata yanında kurabiye verseniz. Bilemedim ki

Bir de beni en çok üzen ve kızdırsn şey insanların patavatsızlıkları. Bilmiyorum yüzümüz mü yumuşak eşimle ama çok saçmamdiyaloglar yaşadık, yaşıyoruz. Yüzümüze "açtınız ama iş yapamazsınız diyen mi, "sen çok pahalısın etraftan şikayet (!) var diyen mi.... Ben gidip bir mekana böyle desem kovarlar sanırım.

üzüldüm acıkcası
cok az para kazanmıssınız ınanın cafe yerıne baska bır ısletme kursaydınız tutardı gıbı gelıyor
beylıkduzu taraflarını ben bılmıyorum ama bıraz tecrubesızlık olmus bıraz sanssızlık

umarım bır an once atlatırsınız bu gunlerı

Çok teşekkür ederim. Holdingler batıyor devir de çok kötü biz fazla cesaretli davrandık Allahtan bankalardan almadık parayı faizler uçmuş durumda çünkü. Aynen o paraya iş açardık başka alanda ama basiretimiz bağlandı sanırım. Eşim ve ben yemeyi içmeyi ve özellikle kahve & pasta ürünlerini de çok severiz heves ettik ama olmadı

Doğumgünü vs için kampanya yapsanız.

Bide ipekte söylemiş boş olursa kimse gelmez eşimize dostunuza söyleyin gelip otursunlar orda.

Normalde kafeler organizasyona da para istiyor biz onu da almıyoruz, bulaşık hizmet falan bizden. Ama biz pastamızı böreğimizi getricez içecekler sizden diyorlar, yirmi kişi geliyor taş patlasa 70-80 TL :) küçümsemiyorum yanlış anlamayın ama kurtarmıyor. Ve aksini de kabul ettiremiyoruz cimri de demek istemem müşteri ne de olsa ama ilginç buradaki insanlar biraz.

Bence yılmayın
Konsepti değiştirin
Uygun menüler yapın
Hatta küçük bir pencere önü tezgah yapın, sabahları sandviç yapın
Evlere servis yapın, özel günler için sipariş alın
Görüntü lüks bir mekanı andırıyorsa biraz salaşa çevirin
Yakuplu'da evim var, o civarları bilirim, pintiler cenneti gibidir ancak bir gerçek de var ki aynı yerde bilinen bir muhallebici kıytırık tavuk göğsünün kilosunu 55 liradan, bilmem ne dükkanı anam babam bildiğimiz makarnanın tabağını 30 liradan satabiliyor.
Ama olmayacak diye bir şey yok, bence az bir gayretle üstesinden gelebilirsiniz, insanların biraz alışması lazım
Sonuçta kurulmuş bir tezgah, yeniden özel sektörde nasıl olur bilemedim şimdi, devretmeden en azından borçlar kapanana kadar bir deneyin isterseniz. Biliyorum demoralize olmuşsunuz ama bi ha gayret deyin, kurulmuş bir dükkan çok üzüldüm o kadar emeğin karşılığında daha iyi olmalıydı, inş. toparlarsınız.

Adakent nerede bilmiyorum ama bizimkentteki cafe tarzi yerler baya is yapiyor. Hele maç gunleri tiklim tiklim. Keske oralarda biryerde acsaymissiniz. Neyse olan olmus. Bence kapatmadan konsept degisikligi yapip birdaha deneyebilirsiniz. Ev yemekleri yapan biyere donusturme imkaniniz yok mu?

Şaşırdım ya.Söylediğiniz bölgeyi bilmemekle birlikte genel olarak Beylikdüzünü iyi bilirim.Ve orada hem çok fazla kazanç sağlanır hemde çoğu bölgeye göre daha pahalıdır. Kahve ve Cheseecake için bişey diyemiyorum tabi ama yemekleriniz filan olsaymış iyiymiş tabi.Varmı bilmiyorum gerçi ama sadece pastalarla kurabiyelerle kahvelerle işin dönmemesi açıkcası bana normal geldi biraz.Sorduğunuz soruların cevabını bilmiyorum ama Insallah devrebilirsiniz Rabbim yardım etsin.

Ha birde, artık Yemeksepeti üyeliği olmayan cafelerin restoranların beklentisini düşürmeleri lazım. Eğer yemek sepeti üyeliğiniz yoksa, ve az öncede söylediğim gibi yemekleriniz yoksa siz zaten yanlış yaptığınız için kazanamıyorsunuz demektir.Bunun çevreyle alakalı olduğunu pek sanmıyorum. Gidip oturucak yerleri olmayan ufacık mekanların bile artık yemek sepeti üyelikleri ve kuryeleri var.Bunları es geçtiyseniz, yanlış yapmışsınınz.

Bence pasta börek içinde kampanya hazırlayabilirsin.

Kişi başı 7 liradan doğumgünü desen mesela?

İçecek değil mi zaten işiniz 20 kişi nasıl kurtarmıyo sizi ne kurtaracak onu anlamadım.

Beylikdüzünü bilmiyorum ama kadıköyde adım başı cafe oldu çaycılar vs. Mağazalar kapanıo yerine cafe

Ben olsam vazgeçmezdim zaten 50 bin borç olmuş ya direnirsin toplarsın yada el elde kalırsın.

Alıntı yapamadım cevap vereyim genel olarak. Evet yanlışlarımız da oldu elbette ama ben tost, sandviç çeşitleri, şinitsel, pizza sundum beğenilmedi. Ev yemekleri yapan bir ablamız zaten var ona döndüremem. Fiyatlara gelince ben jumbo tost ekmeği alıyorum yanında garnitürle ( domates olabiliyor ya da zeytin salatası ) 5,00 TL'ye satıyorrum. Cuma günü bir müşterim bir daha yemem pahalı dedi. Biraz pintilik var o kesin eh heves de kaçıyor her gün bunları duydukça.... Yahu yanına üç patates ekleyip Mado 15 e satıyor neresi pahalı diyemiyoruum... Diyemedim ya la diyorum eşiime dönüp

Eşim mühendis o kolayca işş bulur benim yaştan ötürü zor, ama eliimden geleni yapacağım.

Herkes kekini böreğini evden getirip çay içerse nasıl kurttarsın ? İnsanlar minimum para max. zamanla oturmak istiyor işvereni düşünen yok. Kadıköy, Karaköy falan biz de bunları gördük heveslendik ama bu semte göre deeğil kafe işi maalesef.

Iyi de siz ne satmak istiyosunuz ?
Sadece çayla para kazanan yerler varsa Aklınızı kullanırsanız para kazanırsınız.

yarısını bölüp çaya çevirin çay 1 lira türk kahvesi 3 lira gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…