- Konu Sahibi meredithgrey
-
Kayınvalidenize hayran kaldım..
Ne kadar da arkanızda..
Nasıl da destek...
Gerçek bir anne..
İnşallah siz de bir an önce kurtulursunuz sıkıntılarınızdan..
arkadaşım semtle ilgili değil sunduğun ürünle ve yeriyle ilgili..bak enbeye kuyruk var..
bak migrostaki kahve dünyası vs dolup taşıyor yani insanlar kahveye o parayı veriyor..
siz semt olarak değil ama yer olarak yanlış seçim yapmışsınız..
merkezdeki küba, mado vs tıklım tıklım geçerken görüyorum.. sizin nokta biraz kör sanırım.. konsepti değiştirseniz ..döner satsanız inanın daha çok kazanırsınız.. sabah da börek vs.. o börekçiler nasıl iş yapıyor şaşıp kalıyorum..
İnstagramda reklamınızı yapsanız? Haftasonları indirim yapsanız. Kekler yapıp kahvenin yanında küçük bir dilim ikram etseniz. Yeri kapatsanız bile elinizde bolca ürün vardır şuan. Onları birbiri ile kullanıp satsanız elden çıkarsanız çok iyi olur. Kampanyalarınızı yazın heryere. Çünkü bu kadar uygun fiyatı yere illa gençler gelir. Kahve + kek 5 tl diyeceğinize kahve+ ev yapımı kek 5 tl tarzı deseniz. Kelimelerle oynayın. Öğle saatlerinde ayrı indirim yapın mesela
Enbey çok iyi ama ya kilolarımdan o sorumlu
Kötü olmuş ya. Elinizdeki ürünler bitse bari. Kış ayı geliyor insanlar daha çok tercih eder aslında cafeleri. Tarçınlı kremalı sıcak çikolata yanında kurabiye verseniz. Bilemedim kiBroşür dağıtmak, kampanya yapmak, indirim, ikram aklınıza ne gelirse yaptık. Facebook ve instagram'ı etkin şekilde kullandık ama sanırım lokasyon sıkıntılı oldu bizde.
üzüldüm acıkcası
cok az para kazanmıssınız ınanın cafe yerıne baska bır ısletme kursaydınız tutardı gıbı gelıyor
beylıkduzu taraflarını ben bılmıyorum ama bıraz tecrubesızlık olmus bıraz sanssızlık
umarım bır an once atlatırsınız bu gunlerı
Doğumgünü vs için kampanya yapsanız.
Bide ipekte söylemiş boş olursa kimse gelmez eşimize dostunuza söyleyin gelip otursunlar orda.
Bir de beni en çok üzen ve kızdırsn şey insanların patavatsızlıkları. Bilmiyorum yüzümüz mü yumuşak eşimle ama çok saçmamdiyaloglar yaşadık, yaşıyoruz. Yüzümüze "açtınız ama iş yapamazsınız diyen mi, "sen çok pahalısın etraftan şikayet (!) var diyen mi.... Ben gidip bir mekana böyle desem kovarlar sanırım.
Insanlar doner, borek, manti gibi seyleri daha cok seviyor. Biz Starbucks konsepti gibiyiz, doner vs yok ve insanlar kahveye para vermek istemiyor. Evde icerim diyorlar, cheesecake satiyorum "ben bunun daha guzelini evde yapiyorum" diyorlar. Yuzume bakip "ben sende bir kahveye bes tl vermem " diyorlar hevesim kaçtı tamamen.
Normalde kafeler organizasyona da para istiyor biz onu da almıyoruz, bulaşık hizmet falan bizden. Ama biz pastamızı böreğimizi getricez içecekler sizden diyorlar, yirmi kişi geliyor taş patlasa 70-80 TL :) küçümsemiyorum yanlış anlamayın ama kurtarmıyor. Ve aksini de kabul ettiremiyoruz cimri de demek istemem müşteri ne de olsa ama ilginç buradaki insanlar biraz.
Bence pasta börek içinde kampanya hazırlayabilirsin.
Kişi başı 7 liradan doğumgünü desen mesela?
İçecek değil mi zaten işiniz 20 kişi nasıl kurtarmıyo sizi ne kurtaracak onu anlamadım.
Beylikdüzünü bilmiyorum ama kadıköyde adım başı cafe oldu çaycılar vs. Mağazalar kapanıo yerine cafe
Ben olsam vazgeçmezdim zaten 50 bin borç olmuş ya direnirsin toplarsın yada el elde kalırsın.
Herkes kekini böreğini evden getirip çay içerse nasıl kurttarsın ? İnsanlar minimum para max. zamanla oturmak istiyor işvereni düşünen yok. Kadıköy, Karaköy falan biz de bunları gördük heveslendik ama bu semte göre deeğil kafe işi maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?