• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var bakarmısınızz

wonka

çakma sarışın
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
64
57
53
Merhabalar
Yakın zamanda en yakın arkadaşlarımdan biri evleniyor yeni mezunum işsizim ne takacağım derdine düştüm düğünü başka şehirde olacak ailecek gideceğiz yol masraflarıda var sadece para taksam diyorum çokmu abest olur cimri bi insan değilim ama olmayıncada olmuyor. Liseden beri arkadaşız üniversite zamanında çok az görüştük düğün hazırlığınada pek dahil olamadım bu yüzden takı için borç bulmakta içimden gelmiyor. Lütfen tecrübeli olanlar fikir verirmisinizz??

Yakın arkadaşınızsa anlayış gösterecektir zaten. Bunu abes karşılayacaksa zaten o kadar da yakın değilsinizdir. Elde yokmuş almamışsınız. Bunda kendinize dert edecek bir şey yok, takılmayın bence.

imkan dahilinde ne takabiliyosanız onu takın. para pul için size laf edecek kişi zaten o takıyı haketmiyodur.

Yakın arkadaşınızsa anlayış gösterecektir zaten. Bunu abes karşılayacaksa zaten o kadar da yakın değilsinizdir. Elde yokmuş almamışsınız. Bunda kendinize dert edecek bir şey yok, takılmayın bence.
Ben aşırı ince düşünceliyim sanırım en yakınımda olsa insanların kötü düşünmesinden çekinirim :( teşekkürler görüşünüz için

Şehir dışına akrabaların bile gitmediği oluyor. Sizin gidip görünmeniz bile yeter, :KK25:hemde ailenizle!
İmkanınız neye yetiyorsa onu takın. Hoppa
Davetlileri çeyrek olarak görmüyolarsa tabi :KK30::KK48:

benım dugunume de baska ılllerden arkadaslarım gelmıstı onlarla karsılıklı dokturmek en guzel hedıyeydı bence hıcbısey takmasanda olur yakın arkadaslar arasında oyke seylerın mevzusu olmaz hem dogurur o, o zaman altın yapar bebege takarsın gec olsun guc olmasın canım

Merhabalar
Yakın zamanda en yakın arkadaşlarımdan biri evleniyor yeni mezunum işsizim ne takacağım derdine düştüm düğünü başka şehirde olacak ailecek gideceğiz yol masraflarıda var sadece para taksam diyorum çokmu abest olur cimri bi insan değilim ama olmayıncada olmuyor. Liseden beri arkadaşız üniversite zamanında çok az görüştük düğün hazırlığınada pek dahil olamadım bu yüzden takı için borç bulmakta içimden gelmiyor. Lütfen tecrübeli olanlar fikir verirmisinizz??
Bak bacım düğünüm olduğunda ortaokul arkadasım ona hususi haber vermeme rağmen sosyal medyadan duyup gelmiş onu görünce şok oldum öyle mutlu oldum ki 20-50 tl arası bişey taktı sanırım ama İnan çeyrek altın takanlardan daha değerliydi düşünüp gelmesi beni onure etmişti.. Bizim oralarda takı takanlar azı çoğa kabul et derler.. sende kulağına fısıldarsın o memnun olur emin ol.. dip not: arkadaşımın durumunun da çok iyi olmadığını biliyordum düzenli bi işinin olmadığını da..

Altın takayım istiyorsanız gram altınlardan alabilirsiniz. 0,5 gram altınlar satılıyor 70 tl falan olması lazım

Canım sen onu düşünüp başka bir şehire düğününe gitmişsin bu bile zaten yeter dost dediğin kişi için... GErçekten ilerki zamanlarda sana dost olabilecek hayatında devamlı değerli olan yeri koruyabilecek bir insansa zaten böyle birşeyi önemsemez.. o özel günde yanında olman ona yeter..
illa hediye diyorsan da para da takabilirsin veya hatıra olsun çeyizinde dursun diye bütçene uygun bişeyler de alabilirsin ne bileyim kahve takımı mobilyasına uygun aksesuar yada nevresim takımı gibi birşeyler... Ama dediğim gibi farklı bir şehirden sırf onun için kalkmış düğününe gideceksin özel gününde daha ötesi yok.. Benim dostum dediğim 5 sene yediğim içtiğim ayrı gitmeyen insanlar bile bahane uydurup gelmemişti.. Sadece düğünüme katılmalarını beklerdim hediye falan umrumda olmazdı.

Merhabalar
zarfta para ver canım .annesine .

Kalkip baska sehire gideceksiniz onunda masrafi oluyor haliyle para takin dert etmeyin kendinize

benım dugunume de baska ılllerden arkadaslarım gelmıstı onlarla karsılıklı dokturmek en guzel hedıyeydı bence hıcbısey takmasanda olur yakın arkadaslar arasında oyke seylerın mevzusu olmaz hem dogurur o, o zaman altın yapar bebege takarsın gec olsun guc olmasın canım
Çok mantıklı teşekkür ederim :)

Merhabalar
Aslında o kadar da yakın arkadaş değilmişsiniz.
Ben olsam düğüne de gitmezdim.

Back