• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var..

• Konu Sahibi Konu Sahibi drsiest@
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

drsiest@

Ziyaretçi
25 haftalık hamileyim kızlar, çalıştığım için uzun süre izin alamıyorum, doğumdan sonra ramazan bayramında bebeğim 1 aylık olucak Allah izin verirse.. 20gün kadar kayınvalidemlere ve annemlere gitmeyi düşünüyorum bayramda.. sizce nası olur, lohusalığımın geçmesini mi beklemeliyim, bebeğim için zor olurmu?

Canim benim, bak daha hamilesin, ve dogumunun nasil gececegini bilmiyorsun. Zor da olabilir kolay da, zezeryanda olabilir. Her ihtimali düsünmen lazim. Amacim gözünü korkutmak degilde, simdiden bu tür planlar yapmasan.

Ben olsam yeni dogum yapmis sekilde hic bir seyehata gitmem. Birde üstüne üstlük lohusaligim gecmemisse. Hem cocuk icin zor olabilir, hemde senin icin.

Bu benim nacizane fikrim ...

Bebegin hayirli ugurlu olsun insallah, Allah tamamina erdirsin insallah a.s.

ramazan bayramı eylül sonuna geliyor yalnış bilmiyorsam yani havalar yavaş yavaş serilemeye başlayacak...sen gidicene bence anneni yada kayınvalideni çağır biraz seninle kalsınlar sanada değişiklik olur...1 aylık bebeğini hasta etme derim....

Öncelikle bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun. Bende 2 ay önce doğum yapmış biri olarak diğer arkadaşlara katılıyorum. Daha lohusalığınız sürerken bir yolculuğa çıkmak bana göre de pek uygun değil. Şöyle söyleyeyim ben evimle yazlığımız arası 90 km. Şuan İzmirde yanıyoruz ve ben yazlığa ancak Temmuz da gitmeye karar verdim ve 2 aydır annemler de kalıyorum. Annemlere benim evim arasında 1 sokak var ..Doğum şekliniz, bebeğinizin kilosu, aşı durumu da seyahat planı için kanımca önemli rol oynayacaktır. Bir daha doğum yapsam annem uzakta olsa onun gelmesini tercih ederim. Siz bilirsiniz ama bayram Eylül'e denk geliyor ve bebekler kuşun kanadından hasta olur derler. Bebeciği yormayın derim ben. Yine de siz bilirsiniz. Size kolay doğumlar diliyorum.Ben 24. haftalık hamileydim hastaneye yattım. Doğum yapıncaya kadar kolumda serum, banyo yapmadan, tuvalete bile gidemeden doğuma kadar hastane de kaldım. Lütfen kendinize dikkat edin. Olabildiğince ayaklarınızı uzatıp dinlenin ve en ufak ağrınızda doktorunuzla görüşün..

Back