neyse sonra sevgili doktorumuz şöyle bir tavsiyede bulundu yatmadan 1 saat önce sıvı tüketmesine izin vermeyin ve uyuduktan 1 saat sonra tuvalete kaldırın.. evet bu işe yarıyor ama çok su içmeyi seven bir çocukta uygulaması zor oluyor (benim oğlumda olduğu gibi) yani diyeceğim şu ki benim oğlumda sizin oğlunuz yaşlarındayken zaman zaman altına kaçırıyordu.. bu yüzden dert etme her çocukta farklı olur.. birde sünnet yaptırmakta işe yarıyor onuda söyliyeyim
Anne değilim, yorum yazmam doğru değil belki ama çok çocuk baktım.
Geç bırakmışsınız bez bağlamayı, bu yüzden arada altına yapması çok normal.
Kıştan dolayı üşütüyorda olabilir.
Haftada 3-4 kez olsaydı bu durum farklı nedenler olabilirdi ama bu söylediğiniz normal bir zaman bezi bırakma zamanına bakılırsa.
Tabiiki sakın kızmayın.. Bir defa kızdığınız zaman onda utanma duygusundan kaynaklanan bazı içe dönüklükler olacaktır.
Her defasında, böyle şeyler olur arada ama oğlum zamanla yapmayacak ben ona çok güveniyorum deyip bir öpücük kondurun yanaklarına.
Zamanla yapmayacaktır artık.
arkadaşım benimde oğlum var 9 yaşında sıkıntını çok iyi anlıyorum.. biz 2 yaşında bezi bıraktık ama bir süre sonra aynı senin yaşadığın durumu yaşamayı başlayınca pes ettim ve sadece geceleri altını bezledim 4 yaşına kadar.. sonra oğlum bezden rahatsızlık duymaya başlayınca tekrar bezi bıraktık bu sefer yine altına kaçırmaya başladı aynı senin düşündüğün gibi uykusu mu çok ağır neden tuvalet için kalkmıyor diye dertlendim..doktora götürdüm normal bir durum 14 yaşına kadar işeme hakkı var demez mişaka yapıyorsunuz dedim yooo ciddiyim bi rahatsızlığı yok bu ırsi bir durumda olabilir belki babası belki sizde aynı sorun yaşandı bu kişilerin çocuklarında da olur dedi eşim dedi ki valla ben yapmazdım ben diyorum yemin ederim bende hiç yapmadım neyse sonra sevgili doktorumuz şöyle bir tavsiyede bulundu yatmadan 1 saat önce sıvı tüketmesine izin vermeyin ve uyuduktan 1 saat sonra tuvalete kaldırın.. evet bu işe yarıyor ama çok su içmeyi seven bir çocukta uygulaması zor oluyor (benim oğlumda olduğu gibi) yani diyeceğim şu ki benim oğlumda sizin oğlunuz yaşlarındayken zaman zaman altına kaçırıyordu.. bu yüzden dert etme her çocukta farklı olur.. birde sünnet yaptırmakta işe yarıyor onuda söyliyeyim
Bu durumun erkek çocuklarda daha sık olduğunu okumuştum.
Zamanla düzelir.Kesinlikle kızma.
Büyük travma olur oğlun için.
O zaten yeterince suçluluk duyuyordur..
arkadaşım bence geceleri iki kez kaldır,
yani uyuduktan 2 saat sonra, ve sabah 5-6 gibi, zamanla 1 e indir
haftada bir kaçrması normal yeni alışıyor çünkü
zamanla düzelecek sabırlı olman lazım mecbur annelik çok zor ben hergün battaniye yorgan yıkadığımı bilirim
bir iki ay sonra gece kaldırmana bile gerek kalmayacak
üşüyorda olabilir iki kat pijama giydirebilirsin
İnşallah düzelir. Sabırlı olmak lazım belli ki..
Evet canım gerçekten çok üzülüyo hatta bi keresinde ben görmeden çamaşır almış çekmecesinden gidip üstünü değiştirmiş
bütün söylenecekler bu şekilde uzar ama ben sana alıştırma külodu giydir derim çünki çiş yapınca yatak ıslanmadı için üzülmüyorlar birde her çocuk farklıdır diyerek kendini rahatlat yoksa çok üzülürsün
aY KIYAMAM YA.
Benim görümcemin oğlu da geceleri kaçırıyormuş altına.
sabah kalkınca camın önüne oturuyormuş annesi uyanmadan kurusun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?