Fikirleriniz nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

selinnzty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2024
16
-20
1
24
Kızlar size bi şey soracağım. Öncelikle sevgilime karşı böyle bi güvensizliğim yok fakat tabi ki kıskanıyorum ve kaybetmekten korkuyorum. Instagramda ben çoğu kişiyi çıkarttım. Fakat o çıkartmadı tanımadığı kızlar vs.duruyor hala. Böyle bi problem etmedim fakat onun da özen göstermesi isterdim. Ve bana gelen takip isteklerini kabul etmem tanımıyorsam. O da ben de artık etmiyorum fakat önceden ekli olanları çıkarmıyorum ne gerek var demişti ben de üstüne gitmedim. Neyse ben merakıma yenik düştüm ve fake hesaptan istek attım. Kabul etmez diye düşündüm fakat baktım ki etmiş. Üzüldüm ve orda durmam gerekirdi galiba ama mesaj da attım . Sonra bana haber verdi biri bana yazdı falan neyse mesaj yazmasa durur muydu dedim evet kalırdı ama şimdi çıkarırım dedi. Neyse sonra farkına vardım yaptığım çok ezikçe bi şey pişman oldum. Sizce söyleyeyim mi o bendim diye kötü bi şey mi yaptım? Ama söylersem de ne tepki vereceğini bilmiyorum ve gözünde çok ergence ve ezik gibi görünür müyüm?

Senin olduğunu anlamış görünüyor. Ne gerek var lafı bana da güven vermedi. Nasıl ne gerek var, güven ve huzuru sağlaması için çıkarması lazım. Elin tanımadığı kızları niye dursun ki? Sen de dut yemiş bülbül gibi susmuşsun.

Ben instagram'da tanımadığım kişileri eklemiyorum. Benim için bir erkeğin tanımadığı kişileri sırf kadın diye eklemesi/ekliyor olması ilişkiye başlamama nedeni. Benim gözümde bu abaza, sırtlan erkek davranışı.

Eğer bu davranış senin için hoş değilse yani en başında konuşman gerekirdi bu konuyu. Daha sonradan bu konuyu ateşlemen doğru değil. Ben bu sevgililerin birbirlerinin hesabından kız/erkek fark etmez takipçi silinmesi çok akıl yoksunluğu olarak görüyorum.

Sen eğer bu davranıştan hoşnut değilsen en doğrusu ayrılman. Hiç benim hessbımdı vs deme. Açıkça konuş ben bu durumdan hoşnut değilim de.

İnsan kendini ilişkinin başlarında belli eder , güven her şeyin temelidir ve o temel sağlam atılmadıkça küçük sorunlar olsa bile o küçük sorunlar göze batar ve sallantıda olursunuz , çıkarmıyorsa bu şekilde ilişkinin size mantıklı gelmediğini ve bundan hoşlanmadığınızı dile getirin , siz her şeye karşınızdaki insanı kaybetmemek için dikkat ederken o hiç bir şey yok gibi davranıyorsa (kızları çıkartmıyorsa ) ilişkinizi gözden geçirin derim , sevgiyi çok verip çok sevgi göremiyorsanız o ilişki de bir sorun var demektir Fikrimce.

Demek ki sizi kaybetme korkusu yok ki hala o takipçilerin durmasına izin veriyor. Rahatsız olduğunuzu söylemenize rağmen hala aynıysa o kişiye yol vermenin zamanı gelmiştir bence

Sevgilisi olduğu halde kız eklemekten geri durmayan adamların sonradan aldatmadığını görmedim. Çünkü aranıyorlar ve daha iyi birini bulduklarına inandıklarında da net gidiyorlar. Bence ilişkinizi yeniden sorgulayın yoksa üzülen siz olursunuz.

Benim fake hesabım oldugunu söylemeli miyim ?

Ayrılman lazım gibi.söyleme gidip. adamın yaptığına bak düşün kararını ver böyle biriyle mutlu olabilecek misin.

ikinizde ayrı ayrı suçlusunuz bu durumda..
senin ayrılman için sebep varken, karşı tarafa da ayrılma sebebi vermişsin. Çocuk çocuk şeyler.. Sevgilin de sana çok meraklı değil bu arada söyliyim

Evet Çok ergence ve sakın ona bunu söylemeyin daha kötü olur. İster güvenin ister güvenmeyin bu şekilde bir iliski olmaz ömür gecmez onu mu ekledi bunu mu cikardi ona ne yazdı gibi gibi. Kendi halinde bırakın. Garip davranislari var mı aldatiyorsa daha belirgin hareketleri var mı onlari gozleyin. WC ye bile telefonla gidiyorsa bu problemdir bence. Üstelik Takipçi sayısından ztn eklemis mi anlarsınız.

Kızların ekli olması ve ısteği kabul etmesi yeterli delil zaten nesine bakacak daha

ikinizde ayrı ayrı suçlusunuz bu durumda..
senin ayrılman için sebep varken, karşı tarafa da ayrılma sebebi vermişsin. Çocuk çocuk şeyler.. Sevgilin de sana çok meraklı değil bu arada söyliyim
Karşı taraf için ayrılma sebebi mi olur ya en fazla sinirlenmez mi ?

Ne yani hesabinda kız var diye kestirip atsın mi? Fanusa koyamayacagina göre güvenmeyi öğrenecek.
Oldu peki her türlü kadını ekleyen adama güvenilir diyorsanız

Bunlar ilişkinin en başında halledilmesi gereken konular bana kalırsa. Konuşulup ya o gerekli aksiyonu alıp silecek takip ettiği tanımadığı kişileri ya da bu güvensizlikle ilişki başlamayacak. Zaten biriyle sevgili olup o tanımadığı kişileri takipten çıkartmıyorsa orada bir sıkıntı vardır. Hayırdır daha mı kıymetli o insanlar? Listesinde bir sürü tanımadığı kız olan erkeklerde ayrıca itici ve ben aranıyorum diye bağıran tipler ayrıca. Böyle bir insana dürüst olmaya da gerek yok. Kaldı ki bu adam muhtemelen anlamış siz olduğunuzu o yüzden gelip söylemiş. Hele ki fake hesapta fotoğraf ve takipçi yoksa net anlamıştır o kadar muhabbetinizin üstüne.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…