Defalarca aldattı dedikten sonra sizce de eşim beni sevmiyor mu demek ? Sorunuz yazınızın içinde … üzgünüm
Kaçarak yani kaçırdı“ Kaçarak tabii “ derken ?
Bilmiyorum avutuyorum kendimiSevse aldatır mı ?
kesinlikle … hepsine şaşırdım ama buna bir ayrı. Rabbim büyük konuşmuyorum ama insan bunları yaşadıktan sonra nasıl bir düşünce ile hala böyle konuşabilir … Azıcık akıl süzgecinden geçirilmiyor mu bunlar.Sevse aldatır mı ?
Kendini avutman için bir neden var mı ?Bilmiyorum avutuyorum kendimi
Cidden ne yapacağımı bilmiyorumEşin seni çok seviyor o kadar seviyor ki ,kardeşinin, sana küfür etmesine müsade ediyor ve seni defalarca aldatıyor .Bunlar hep sevgiden
Cevabını biliyorsunuz aslında ama bir umut işte .Üzgünüm seven insan aldatmaz .Aldatan kişinin arkasından da seviyor mu sevmiyor mu diye düşünülmez.Bilmiyorum avutuyorum kendimi
Ben esimi seviyordum ama kacmak istemiyordum aileme dedim vermediler mal akil iste oldu kaçırdıSizi sevmiyor. Kaçarak evlenme amacınız neydi ?
Ailenizin bir bildiği varmış demek ki. Yanlarına donseniz.Ben esimi seviyordum ama kacmak istemiyordum aileme dedim vermediler mal akil iste oldu kaçırdı
Cok guzel bakın hakaret olarak demiyorum ama siz körsünüz. Bu guzel birsey. Eşiniz de sağır olursa mikemmel bir evliliginiz olur. Kadin kör adam sağır= mutlu evlilik.Cidden ne yapacağımı bilmiyorum
Aynen bir umutCevabını biliyorsunuz aslında ama bir umut işte .Üzgünüm seven insan aldatmaz .Aldatan kişinin arkasından da seviyor mu sevmiyor mu diye düşünülmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?