• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Fikire ihtiyacım var kızlar?

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
Saçlarımın şuanki rengi böyle

Dışarda
$n jmn.jpg
İçerde
$kjnkj.jpg

Saçlarımın dibi çok geldi. bir aydır boyamadım. Daha açık tonlarda bişiy istiyorum ama bakır olmasın. Tenime ne gider karar vermedim. Bana güzel bir renk önerir misiniz kızlar?

palette 7-0 kumral internetten bak bu renk sana çok güzel gider sadece renk açısından öneriyorum marka olarak değil buğday tenlisin galba bu renk sana canlılık verir tam tutmasa bile enazından rengi biraz daha açılır.

Evet canım çok güzel bir renkmiş.
Ben en son volianın fınfık kabuğuna boyamıstım acayip bi renk çıkmıstı ortaya.
Aktı böyle oldu.
:Kumral tonlarında bişiy çok hoş olur gerçekten.
Benim gözüm lorealin excelence creme serisi de çok hoşuma gitti. böyle sarı kumral tonlarında çok güzel renkler var. mesela badem kahvesini az bi sarıyla karıstırsam nasıl olur :26:

çok harika bir renk baktım şimdi badem kahvesine koyu tonuyla sarı yaparsan daha kumralımsı olur açık badem le sarıyı karıştırırsan koyu sarı veya karamel gibi bir renk olur tavsiyem koyu badem kahvesi sarıyla karıştır.

çok harika bir renk baktım şimdi badem kahvesine koyu tonuyla sarı yaparsan daha kumralımsı olur açık badem le sarıyı karıştırırsan koyu sarı veya karamel gibi bir renk olur tavsiyem koyu badem kahvesi sarıyla karıştır.

evet bir kez yaptım çok güzeldi. beğenmişti çevremdekiler. tekrar o renk yapıyım en iyisi. ama saçımı açmam gerekecek.

Back