D deretepe Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Kasım 2014 787 544 4 Ağustos 2015 Konu Sahibi heytttttt #21 bacım sen evli gözüküyorsun profilinde
H heytttttt Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2015 16 1 36 4 Ağustos 2015 Konu Sahibi heytttttt #22 deretepe .!.: bacım sen evli gözüküyorsun profilinde Genişletmek için tıkla... hayr siz uyardınız diye baktım bekar yazıyr
deretepe .!.: bacım sen evli gözüküyorsun profilinde Genişletmek için tıkla... hayr siz uyardınız diye baktım bekar yazıyr
D deretepe Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Kasım 2014 787 544 4 Ağustos 2015 Konu Sahibi heytttttt #23 heytttttt .!.: hayr siz uyardınız diye baktım bekar yazıyr Genişletmek için tıkla... yanlış bakmışımdır o zaman. kusura bakma.
heytttttt .!.: hayr siz uyardınız diye baktım bekar yazıyr Genişletmek için tıkla... yanlış bakmışımdır o zaman. kusura bakma.
H heytttttt Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2015 16 1 36 4 Ağustos 2015 Konu Sahibi heytttttt #24 ttyche .!.: sence bi ilişki varmı diye sormamış ki... Genişletmek için tıkla... ama hani teklif kendinden geldi tanıyalım anlaşırsak cddiye dökeriz felan gbi
ttyche .!.: sence bi ilişki varmı diye sormamış ki... Genişletmek için tıkla... ama hani teklif kendinden geldi tanıyalım anlaşırsak cddiye dökeriz felan gbi
H heytttttt Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2015 16 1 36 4 Ağustos 2015 Konu Sahibi heytttttt #25 heytttttt .!.: ama hani teklif kendinden geldi tanıyalım anlaşırsak cddiye dökeriz felan gbi Genişletmek için tıkla... ozaman cddiye almamk mı gerek
heytttttt .!.: ama hani teklif kendinden geldi tanıyalım anlaşırsak cddiye dökeriz felan gbi Genişletmek için tıkla... ozaman cddiye almamk mı gerek
H heytttttt Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2015 16 1 36 4 Ağustos 2015 Konu Sahibi heytttttt #26 maya05 .!.: Neden oldugun gibi davranmiyorsun.... eger surekli onun ilgisini cekecek sekilde davranirsan ilerde kendin olamazsin....relax ol..oldugu kadar, olmadigi kader... kasma kendini Genişletmek için tıkla... haklısınız kendim gbi davranıyrm ama bazen acaba ben mi yanlış anlıyorum ilgisini
maya05 .!.: Neden oldugun gibi davranmiyorsun.... eger surekli onun ilgisini cekecek sekilde davranirsan ilerde kendin olamazsin....relax ol..oldugu kadar, olmadigi kader... kasma kendini Genişletmek için tıkla... haklısınız kendim gbi davranıyrm ama bazen acaba ben mi yanlış anlıyorum ilgisini
elphidium Platinium Uye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2010 893 863 4 Ağustos 2015 Konu Sahibi heytttttt #27 Baskasi olma kendin ol, böyle çok daha guzelsin...
H heytttttt Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2015 16 1 36 4 Ağustos 2015 Konu Sahibi heytttttt #28 elphidium .!.: Baskasi olma kendin ol, böyle çok daha guzelsin... Genişletmek için tıkla... haklısınız ama sanki bian var hayatımda bi an yok
elphidium .!.: Baskasi olma kendin ol, böyle çok daha guzelsin... Genişletmek için tıkla... haklısınız ama sanki bian var hayatımda bi an yok