fikir

heytttttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
16
1
36
merhaba benim yeni başlayan bi ilişkim var boğa burcu kendisi ben ona nasıl yaklaşırsam kendime çekebilirim nasıl konuşursam felan bu rada sadce face ve telden görüşüyoruz

merhaba benim yeni başlayan bi ilişkim var boğa burcu kendisi ben ona nasıl yaklaşırsam kendime çekebilirim nasıl konuşursam felan bu rada sadce face ve telden görüşüyoruz
bir boğa olarak diyorum ki asillikten hoşlanırız. çok mıç mıç olma uzak dur biraz. ilgi alanlarını keşfet onlardan bahset ki kendini özel hissetsin. yerine göre çocuk yerine göre büyük olabildiğini göstermeye çalış (öyleysen tabi.) boğa erkeği 10 numaradır, insallah daim olur mutluluğunuz arkadaşım. senin burç nediiir :)

kendi burcunuzu ve onun burcunu internetten yazıp uyumunuza bakabilirsiniz,iyi geceler.

Burca gore cekemezsin. Bunlara fazla inanmayin ya, evet dogru olan noktalari illa ki vardir ama tum boga burclari ayni olacak diye bisey yok. O zaman dunya ne kadar siradan olurdu dusunsene 12 tip insan olurdu sadece

Burca gore cekemezsin. Bunlara fazla inanmayin ya, evet dogru olan noktalari illa ki vardir ama tum boga burclari ayni olacak diye bisey yok. O zaman dunya ne kadar siradan olurdu dusunsene 12 tip insan olurdu sadece
aslında şöyle her insanın ay güneş yükselen ve alçalan burçları oluyor,ayrıca burçların gezegenleri ve evleri oluyor,dönem dönem değişiyor,Venüs retrosu gibi.Tabi ben astrolojiye inanan insanlardanım,siz inanmıyorsanız o başka.Doğum tarihi ve saatini biliyorsak eğer az çok kişi hakkında fikir edilebiliriz diye düşünüyorum :))

koç

Tanıdığım boğalara istinaden size %100 katılıyorum

Ay anam, koç çok fena ya. İnatçı, dediğim dedik. Vallahi boğa boğulur aman dikkat ;-)

Boğayı kırmızı bir bezle kendinize çekebilirsiniz. (Verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı herkesten özür diliyorum)

Neden oldugun gibi davranmiyorsun.... eger surekli onun ilgisini cekecek sekilde davranirsan ilerde kendin olamazsin....relax ol..oldugu kadar, olmadigi kader... kasma kendini

inanmamak degil benim ki. Bende kendi burcumun bazi ozelliklerini tasiyorum ama hepsini degil. Ve baska ayni burclu olan arkadaslarimla pek ortak noktamiz yok denebilir. Ben inanmaya karsi degilim ama fazla anlam yuklemeye karsiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…