Çalışıyormusun maaşın iyi mi, bütçene sıkıntı yapmayacaksa alabilirsin , zaten çocuk vs olunca 3. 5. Sıraya düşüyorsun kıyafet vs konusunda
Şimdi Ne alırsan kâr :)
Ama aynısını daha uyguna bulabilirsen daha iyi, çünkü avm ler pahalı oluyor
Bu Forever new mu?
Forever newsa şimdi almayın, indirimden 100 tlye kaparsınız.
Beğenme konusuna gelirsek önü kapanmayan modeller cool ama ben almam üşürüm yahu :)
Bir de o mağazanın malları fotoda olduğundan daha iyi duruyor. Mağazada görmeden almayın. Ben panço alcaktım, internetten öldüm bittim, mağazada o kadar cazip gelmedi gözüme.
Benzer modelleri İpekyolda gördüyorum, oraya da bir göz atın derim:)
Çalışmıyorum bikaç aydır. Eşimle beraber kendi işimizde çalışıyordum,hamileliği öğrendiğimde işi bıraktım. beni çok maddi olarak zorlamiycak.
Sanırım alıcam çünkü kaliteli bir kaban uzun zamandır bulamıyorum. Genelde hep incecik şeyler var her yerde.
Çok bence biraz daha bakın.
Düğme falan yok sanırım bunlar geçen sene modaydı.
Hayat kısa, aklında kalacağına cebinde delik olsun ...gir gitsin derim
Bana göre pahalı..
Kaliteli şeylerde özellikle içinde kalacaksa almak taraftarıyım ama aynısını belki daha uyguna bulur muyum diye baktıktan sonra. Dediğim gibi Bebek olunca zaten önceliğin o olacak, istersen şimdi al :)Çalışmıyorum bikaç aydır. Eşimle beraber kendi işimizde çalışıyordum,hamileliği öğrendiğimde işi bıraktım. beni çok maddi olarak zorlamiycak.
Sanırım alıcam çünkü kaliteli bir kaban uzun zamandır bulamıyorum. Genelde hep incecik şeyler var her yerde.
Kaliteli şeylerde özellikle içinde kalacaksa almak taraftarıyım ama aynısını belki daha uyguna bulur muyum diye baktıktan sonra. Dediğim gibi Bebek olunca zaten önceliğin o olacak, istersen şimdi al :)
400 tl birde böyle bir kabanavalla alınma ama ben hiç beğenmedim hoş beğensem de bi kabana 400 tl veremem
Bilmem o kadar da verecek param yokNeden alınayım
Evet bu şekilde resimden bakınca çok hoş durmuyor. Ben kaliteye ve üzerimde duruşundan dolayı beğendim zaten. İlk görünüşte bende bayılmadım ama üstüme giydiğimde hoşuma gitti..
kaliteli olmasa bende o parayı vermem asla
Ama şimdi incecik kabanlar bile 250-300..
Bilmem o kadar da verecek param yoken fazla 150 veririm ben sanırım nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama izmirde rahat bulurum ben :)
Olabilir tabi ben genelde spor tercih ediyorumİzmirde yaşıyorum :) ama ben üzerimde düzgün duran bir kaban bir türlü bjlamadım. Hani bahsettiğiniz fiyatlarda olacak kabanlar bana olmuyor..
Zayıf ve minyonum :)
Sonuçta sırt önemli :) sırt üşümezse,üşütmezsin diye biliyorum..400 verecek kadar durmuyor bence. Sıcak tutsun demişsinizde bunun yaka kısmı sıcak tutmaz.
Olabilir tabi ben genelde spor tercih ediyorum
Ayy o cepleri falan hiç estetik gelmedi benim gözüme ya.
Çok büyük duruyor dimi :)