Bence pahalı butiklerde hem çok şık hem daha uyguna bulursun bu klasik bir kaban işte
Ben de beğenmedim internetten görsellerden bakın daha güzelleri çıkacaktır.Kışlıklar şimdi pahalı olur artık şuan yazlıklar ucuz kışlıklarıda baharda ucuzlatırlar.Evet fiyat olarak bana da biraz pahalı geldi. Ama ben de kolay beğenen birisi değilim bide üzerime oruracak bir kaban bulamadım bir türlü
Biraz daha mı araştırmalıyım yani? nerdeyse 4 senedir kendime adam akıllı kaban arıyorum
Bak ben bunu begenmistim hem kalın hem şık duruyor hemde 100tlnormal bir butikte
Ben de beğenmedim internetten görsellerden bakın daha güzelleri çıkacaktır.Kışlıklar şimdi pahalı olur artık şuan yazlıklar ucuz kışlıklarıda baharda ucuzlatırlar.
Kabanda görünüşten ziyade konfor arıyorum sanırım ben. Çok sert olmasa da ılıman bir iklimde de yaşamıyorum çünkü. Önü kapanmayan, fermuarı, düğmesi olmayan bir kaban yanılmıyorsam, yaşadığınız yere göre düşünün. Ama kara kış için farklı seçeneğim var diyorsanız neden olmasın. Herkesin zevki bir değil. Çok beğendiğiniz bir şeyi alabilirsiniz. Kaban genelde pahalı bir parça zaten. Son yıllarda bilindik mağazaların kaşeleri o kadar dandik ki insan yanından geçmek bile istemiyor. Üstelik fiyatlar da 200 altına inmiyor. Kaliteli, sıcak tutacak bir kaban için fiyatı normal. Kabanın da 4-5 sene hatta daha uzun giyildiğini düşünürsek neden olmasın diyorum.
Tabi zevk meselesi, ama böyle bir paltonun yanından bile geçmem.
Renk ve model olarak (bence) kullanışsız. Trençkot candır.
Evet farklı seçeneklerim de var.
Ben zaten kışın önümü hiç kapatamam daralırım :)
İzmir de yaşıyorum,kışlar aşırı soğuk olmuyor ama bu kaban da hem rahat hem de soğuklarda sıcak tutabilecek bir parça. Yani aşırı soğuklarda bile..
bilemedim yani dediğiniz gibi dandik ürünler bile 200 tl iken kaliteli bir kabanda aslında normal..
Valla aklınızda kalacağına üstünüzde dursun benim düşüncem bu her zaman. Bayramda bir ceket beğenmiştim, yaşadığım yerde o mağaza yok. Almadım niyeyse, her gün yeni ürünlere bakıyorum sitelerinden, geçen gün sordum, ellerinde kalmamış. O kadar pişman oldum ki anlatamam. Buraya nasıl diye sorunca herkes zevkine göre yanıt verecek, kafanız iyice karışacak :) Bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım.
Ben üzerime oturacak şeyleri zor bulduğumdan,üzerime düzgün oturan birşey görünce beğeniyorum
Kemerli modeller baksanız, ya da kemer ile desteklenebilecek modeller...
Uzun, ince bir yapınız varsa, bu modeli kaldırırsınız ama çok kullanışlı bir parça değil.
Renk olarak zaten çok riski, yani kış için; su lekesi gösterebilir ve hoş olmaz.
Severek kullandığım birkaç model var, aratayım bulabilirsem paylaşayım, fikir olsun.
Çok teşekkürler
Evet evet, o marka. Ara ara bakıyorum zaten :)Rica ederim :) Forewer new parçası sanırım bu kaban
sitesinde ürünü takip et bence, indirim uygulanır uygulanmaz alırsın acele etme.