Fikir

Rahat edeceğiniz bir model ise ve içinize sindiyse taksitle alınabilir :) :)

Ben çok daha fazla para ödüyorum mont ve kabana :) hele hele içime sinen bir şey ise hiç acimiyorum

Şunun aynısını kullanıyorum, kemeri yandan kurdele gibi yapınca hoş duruyor, ya da salık bırakıp önünü açtığımda da hoş bir hava veriyor.

Buna çok benzer, mürdümü var ve en rahat kullandığım model diyebilirim. Her şeye gidiyor :)

Bu da oldukça joker bir model ve minyon kadınlara çok yakıştırıyorum.
Gerçi buna benzer modellerden çok vardı geçen sene, herkeste var. Bunların koca kemer tokalı modelleri de hoş duruyor :)

Kaliteli bir kaban olduğu için uzun bir süre kullanılır.
Ekstra modeller de var yani herşeyle giymeyeceğim için,yıpranmaz. Bide gerçekten uzun zamandır bakıyorum nerdeyse 4 sene oldu kaliteli bir kaban bakalı. Genelde hep ince modeller karşıma çıktı,onlarda da var. Maddi olarak zorlamayacak ama açıkçası kıyafete çok yüksek para harcamak biraz zoruma gitmiyor değil :)

Evet gri olanı hariç diğer ikisini çok beğendim :)
Biraz daha bakayım olmadı farklı modeller de çıkar mutlaka
Fikirler için teşekkür ederim..

kaban baska ama ya kiyafet gibi olmuyo dediginiz gibi zor bulunuyo ustune oturanbi model o zaman alin derim modeli falan guzelmis

kaban baska ama ya kiyafet gibi olmuyo dediginiz gibi zor bulunuyo ustune oturanbi model o zaman alin derim modeli falan guzelmis

Aslında resimde daha basit duruyor. Mesela üstümde gördükten sonra beğendim,kalıbı filan gerçekten hoş.

Tamamen bütçenize ve o kabını ne kadar beğenmenize bakar alıp almamanız. Şöyle ki; eve geldiğim zaman bile aklımdaysa o ürünü almalıyım diye düşünüyorum. Herkesin zevki rengi bütçesi farklı. Bir de şu var; indirim diye beklediğimde genelde small 36-38 beden kalmamış oluyor benim için. bu yüzden maalesef çok beğendiysem verip parasını olayı kapatıyorum .

En güzeli aslında :) bende indirim beklediğimde genelde böyle oluyor.aklımızda kalacağına dolabımızda dursun

Aynısının lacivert ve kuşaklısını Boyner'den biraz daha fazla bir meblağa almıştım. Çok kaliteli, şık, asil duran bir kaban bence. Kumaşı çok güzel. Durumunuz varsa, beğendiyseniz alın gitsin :)

Evet kalite açısından gerçekten uzun zamandır bulduğum en kaliteli kaban diyebilirim..
bu cuma günü sanırım gidip alıcam :) aklımda kalmasından iyidir gerçekten..

Bu Forever new mu?
Forever newsa şimdi almayın, indirimden 100 tlye kaparsınız.

Beğenme konusuna gelirsek önü kapanmayan modeller cool ama ben almam üşürüm yahu :)

Bir de o mağazanın malları fotoda olduğundan daha iyi duruyor. Mağazada görmeden almayın. Ben panço alcaktım, internetten öldüm bittim, mağazada o kadar cazip gelmedi gözüme.

Benzer modelleri İpekyolda gördüyorum, oraya da bir göz atın derim:)

Çalışıyormusun maaşın iyi mi, bütçene sıkıntı yapmayacaksa alabilirsin , zaten çocuk vs olunca 3. 5. Sıraya düşüyorsun kıyafet vs konusunda
Şimdi Ne alırsan kâr :)
Ama aynısını daha uyguna bulabilirsen daha iyi, çünkü avm ler pahalı oluyor

Bu İpekyol mu?
İpekyolsa şimdi almayın, indirimden 100 tlye kaparsınız.

Beğenme konusuna gelirsek önü kapanmayan modeller cool ama ben almam üşürüm yahu :)

Hayır,ipektol değil. Forever new..
ben normalde önü kapanan kabanları bile kapatmıyorum :) bir sorunum var bununla alakalı :) zaten kaban çok kalın yani gayet sıcak tutucak bir parça, kapatmaya gerek bile kalmayabilir. İzmir zaten aşırı soğuk olmaz. Buranın soğuğunda ısıtabilecek bir model.
İndirimi beklersem de kalmaz bu sefer de almadığım için içime dert olur
Bu hafta almayı düşünüyorum artık :))

İzmirse girin gitsin derim:) Çok çok kalın kabanla İzmirde boğulursunuz zaten o kadarına gerek yok. Edit yaptım kanka marka işine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…