• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir verirseniz sevinirim

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Arkadaşlar fikir verirseniz çok sevinirim.. açık bir şekilde anlatıcam konu görüncemle ilgili...

10-11 aylık evliyim başlarda görüncem bir iki kere bana oturmaya geldi (evli değil aile apartmanında oturuyoruz.. kaynanamlarla) normal iyidi yani bende ara ara iniyordum evliliğimin 2 ayında dedem vefat etti ve bende ondan sonra uzun bir süre içime kapandım kaynanamlara vs gitmedim konu şöyle ki görümcem (birde aynı yaştayız) baş salığı dilemedi hal hatır sormadı hiç yanıma gelmedi o zamandan sonra başladı ki öyle zamanlarda insan yanında birilerini istiyor ben dedem çok bağlı biriydim bir kere bile beni ismimle çağırmamıştır on parmağımın beşini geçmez küçüklüğümde bana bir isim takmıştı hep onla seslenirdi falan, böyle garip davranmaya başladı sözde tavır alıyor ve bir ara kuzeni demişti işte neymişte ben fazla aşağı inmiyorum diye bana tavırlıymış her neyse geçende yine indik kandil akşamı hanımefendi suratımıza bakmıyor yanımızdan öylece geçiyor neyse ben içeri oturmaya geçtim herkes masadan kalktığı için o da orda ve hiç suratıma bakmıyor sadece ben koltuğu otururken göz göze geldik soğuktu yani ben yinede tebessüm ettim her neyse aradan bir dakika geçmedi kalktı gitti falan böyle garip garip tavır takılıyor şu an aklıma gelenler bunlar nedeninide bilmiyorum muhattapta olmuyorum zaten bazen işte aşağa iniyoruz ne bi hoşgeldiniz diyor ne yerinden kıpırdıyor çıkacağımız zaman hoşçakalın demez kaynanam namazdaydı bir ara kayınpederimde dışarda bi tek kendisi müsait oturuyoruz elinde telefon konuşmuyor çıkıcağımız zaman yerinden kalkmıyor falan bu biraz terbiyesizlik gerçi yaptığı öyle işte sizce sebebi ne olabilir falanlar filanlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar fikir verirseniz çok sevinirim.. açık bir şekilde anlatıcam konu görüncemle ilgili...

10-11 aylık evliyim başlarda görüncem bir iki kere bana oturmaya geldi (evli değil aile apartmanında oturuyoruz.. kaynanamlarla) normal iyidi yani bende ara ara iniyordum evliliğimin 2 ayında deden vefat etti ve bende ondan sonra uzun bir süre içime kapandım kaynanamlara vs gitmedim konu şöyle ki görümcem (birde aynı yaştayız) baş salığı dilemedi hal hatır sormadı hiç yanıma geldi o zamandan sonra başladı böyle garip davranmaya sözde tavır alıyor ve bir ara kuzeni demişti işte neymişte ben fazla aşağı inmiyorum diye bana tavırlıymış her neyse geçende yine indik kandil akşamı hanımefendi suratımıza bakmıyor yanımızdan öylece geçiyor neyse ben içeri oturmaya geçtim herkes masadan kalktığı için o da orda ve hiç suratıma bakmıyor sadece ben koltuğu otururken göz göze geldik soğuktu yani ben yinede tebessüm ettim her neyse aradan bir dakika geçmedi kalktı gitti falan böyle garip garip tavır takılıyor şu an aklıma gelenler bunlar nedeninide bilmiyorum muhattapta olmuyorum sizce?
Muhattap olmamaya devam et gereksiz tavır yapmış o kadar boşver

İyi olmuş öyle davranması. Emin ol daha iyi senin için. Sen de aynısını yap.. Sana zor gününde baş sağlığı bile dilememiş biri için kirpiğini bile üzme..

İyi olmuş öyle davranması. Emin ol daha iyi senin için. Sen de aynısını yap.. Sana zor gününde baş sağlığı bile dilememiş biri için kirpiğini bile üzme..

Yok zaten üzmüyorum ki o günden sonra zaten gözümden düştü bende mesafeli davranıyorum zaten artık öyle konuşmam etmem ama hiçbir zamanda tavır yapmıyorum sadece o yokmuş gibi davranıyorum ama insan nedenini merak ediyor ve sinir oluyor gidipte onada sormam sonra kendini değerli sancak

Back