- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 34
- Konu Sahibi banahuzurgerek
Merhaba arkadaşlar...ben yarin eşimle sakinggüzel ve başbaşa zaman geçirmek istiyorum..acayip daralmış bunalmış durumdayım eşimle kafama taktigim sorunlar var annemle sorunlarımız var ki anneminde suan kendince dertleri var..bu hafta acayip yorucu bi hafta geçirdim..yani suan çığlık atıp aglamk istiyorum...eşim bugün calisiyo bugün misafirim gelcek..ben yarın eşimle güzelce oturup sohbet etmek istiyorum bütün rahatsızlıklarını son defa dile getirmek istiyorum..ona sikintilarimi hayallerimi yapmak istediklerimi üzüldügum şeyleri ondan beklentilerimi bugüne kadar yaşadıklarimi herşeyi konuşmak istiyrm artık mutlu olmak istiyorum..kendimi acayip değersiz huzursuz hissediyorum...sizden fikir istiyrm nerelere gidebiliriz..maddi açıdan borcumuz olduğu icin cok fazla pahalı olmasın istiyrm... Güzel sohbet edip keyifli zaman gecirenilecegimiz bi yer önerirseniz cok mutlu olurum.şimdiden teşekkür ederim..ıstanbul avrupa yakasında oturuyoruz...ama artık marmaray mi ne var ulaşım kolay sanırım tercihen avrupa yakasındaki yerler olursa iyi olur