• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Moda! Fatma Barbarosoğlu, 'başörtme törenleri'ni eleştirdi

bu arada doğum günü adeti firavunlardan gelmeymiş, mısır ve perslilerden yunanlılara geçmiş, doğum gününde pasta kesmek yunanlıların çıkardığı bişeymiş
bu arada bana pasta etrafında toplanıp foto çekmekte hem anlamsız gelir ya, sadece bana mı anlamsız geliyor acep, anlamsız ve komik bulsam da ben de yapıyorum gerçi, kendi doğum günümde değil tabii:KK53::KK53:
Dunyanin en eski kulturlerinden biri Yunan kulturu. Onlardan gelmesi normaldir. Butun tip terimleri de onlardan gelir. Dogum gunlerini kutlamak, ozel gunleri kutlamak, bana bunlar bizi hayvanlardan ayiran ozellikler olarak gelir. Kendim pek uygulamasam da uygulanmasi hosuma gider. Birinin sizi dogum gununde hatirlamasi, sizin icin zahmete girmesi ne buyuk inceliktir, insani ozel hissettirir, ruhunu oksar, mutlu eder. Sevap ise bu da sevap degil mi?

Dunyanin en eski kulturlerinden biri Yunan kulturu. Onlardan gelmesi normaldir. Butun tip terimleri de onlardan gelir. Dogum gunlerini kutlamak, ozel gunleri kutlamak, bana bunlar bizi hayvanlardan ayiran ozellikler olarak gelir. Kendim pek uygulamasam da uygulanmasi hosuma gider. Birinin sizi dogum gununde hatirlamasi, sizin icin zahmete girmesi ne buyuk inceliktir, insani ozel hissettirir, ruhunu oksar, mutlu eder. Sevap ise bu da sevap degil mi?

Birinin sizi dogum gununde hatirlamasi, sizin icin zahmete girmesi ne buyuk inceliktir, insani ozel hissettirir, ruhunu oksar, mutlu eder. Sevap ise bu da sevap degil mi?[/QUOTE] şu cümlen çok hoştu saraylım..gerçek bu ama..hatırlanmak..vs..:KK51:

Oo daha çok gencmissiniz. Ben de 50 60 falan sandim onlar öyle diyince .
Ayrica nazik düşünceniz için de Teşekkürler. .

Bilgece sen 50-60 yaşındakilere mi abla diyorsun:KK57: Ben o zaman bennnnnnn:KK14: niye abla statüsündeyim :KK34:
yok 60 olan Mune:KK53::KK53:

suyum ısındı iyice benim:KK70::KK70::KK70:

Suyun kaynadı chess:KK4:

bastonla gezmeye başlamış diyolar..:KK53::KK53:bastonuyla gelenin geçenin kafasına indiriyomuş..:KK53:

Sende mi cyriptüs, bir seferde bu kadar yorum bünyeme ağır geldi:KK70:

Konuya dönersem baş örtüsü törenini ilk defa duyuyorum, çarşaf giyilirken, giyecek kişiye çarşafı dualarla giydirdiklerini duymuştum, hatta bir arkadaşım ailedeki kadınlar arasında yapılan dualarla giymişti çarşafını ama baş örtüsü için yer kiralanmasını garipsedim, istiyorlarsa aynı çarşafta olduğu gibi dualarla taksınlar lakin böylesini garipsedim:(

Enteresan ilk kez duydum o_O
Erkeğe sünnet töreni yapılıyor ya kızlara da örtü töreni yapalım bari demişlerdir.

yıllarca ezilmiş islamcıların artık bizde varız çabaları bunlar ama evrensel değerlere uymadıkça hep geride kalmaya mahkumlar boşa çaba yani.. sonra bu para nereden geliyor yandaş ihaleler de tükenecek elbet :)

bu arada doğum günü adeti firavunlardan gelmeymiş, mısır ve perslilerden yunanlılara geçmiş, doğum gününde pasta kesmek yunanlıların çıkardığı bişeymiş
bu arada bana pasta etrafında toplanıp foto çekmekte hep anlamsız gelir ya, sadece bana mı anlamsız geliyor acep, anlamsız ve komik bulsam da ben de yapıyorum gerçi, kendi doğum günümde değil tabii:KK53::KK53:
Biz daha dun aksam kestik kizim icin etrafinda toplanik foto da cektirdik:KK53: Yani nerden geldigini bilmiyordum öğrendim seneye yine yapcam.:KK37:

komedi komedi hristyanın her haltını kullanırken sorun yok da doğumgünümü dert olmuş çok biliyorsun sen icat et bişeyler ama bu müslümanların kafası bilime çalışırmı anca hurafe dedikodu üretsin.

komedi komedi hristyanın her haltını kullanırken sorun yok da doğumgünümü dert olmuş çok biliyorsun sen icat et bişeyler ama bu müslümanların kafası bilime çalışırmı anca hurafe dedikodu üretsin.
Sacmaladigin yeter. Bu müslümanların kafadi calisir mi canim. Biz muslumanlar hepimiz gerizekaliyiz zaten

Sacmaladigin yeter. Bu müslümanların kafadi calisir mi canim. Biz muslumanlar hepimiz gerizekaliyiz zaten
estağfurullah..halkımız güzel şeylere layık..inşallah o günleride görürüz...kızına nice mutlu sağlıklı yaşlar soulfly...

estağfurullah..halkımız güzel şeylere layık..inşallah o günleride görürüz...kızına nice mutlu sağlıklı yaşlar soulfly...
Tesekkur ederim canim. Sabahtan beri her konuya muslumanlar soyle boyle diye yazip duruyo. Yetti yani. Mesela su ingilteredeki tecavuz olayinda da kesin musluman gocmen cocuklari yapmistir yazmis.
Resmen dusmanca

Tesekkur ederim canim. Sabahtan beri her konuya muslumanlar soyle boyle diye yazip duruyo. Yetti yani. Mesela su ingilteredeki tecavuz olayinda da kesin musluman gocmen cocuklari yapmistir yazmis.
Resmen dusmanca
sibel aştı kendini..ben bu sibelden şüphelenmeye başladım:KK64:

Bilgece sen 50-60 yaşındakilere mi abla diyorsun:KK57: Ben o zaman bennnnnnn:KK14: niye abla statüsündeyim :KK34:

:KK43:

Yok abla ya öyle sey mi olurmuş? Sana saygimdan abla diyorum ama keşke beni banlamadan bu soruyu sorsaydin. Ama bu sefer cok uzun banlandim. Evlilik yıldönümümde serbest biraktin ,29 Ekim:)

Back