Fikir verin

nurnberg

Kızım yaşama sevincim
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
201
1
96
Sakarya
bana mutlaka şunu okumalısın, okurken hiç sıkılmicaksın diyebileceyınız bır kitap varmı???? konusu tarihi ve siyasi :1no2:sakın ha olmasın

ben de tarihi ve siyasi kitapları hiç sevmem, canan tan okuyabilirsin
* en son yürekler ölür
*yüreğim seni çok sevdi
*piraye
* eroinle dans
bunların dili çok akıcı, hemen biter birkaç güne
ayrıca hande altaylının aşka şeytan karışır ve maraz da güzel. başucumda müziğe de çok güzel diyorlar

canan tanın kitapları gerçekten güzel, aşk romanı sevmesende içine alıyo, klasiklerden ise ince memed serisini öneririm, herşeyden var içinde,

aşk ta güzel (elif şafak) kolayca ilerliyo ve insanı çokça sakinleştiriyo

AŞK- Elif şafak
sONSUZLUK HECESı la- Nazan bekiroğlu
ıstemenin Esrarı- Muhammed BOZDAĞ
Ve aşk evliliğin ellerinden tuttu- Senai DEMıRCı

Kesinlikle size çok şey katabilecek ve okudukça huzur verebilecek sürükleyici kitaplar...Beğeneceğinizi garanti ederim..

birçok kitap var tavsiye edebileceğim ama en son okuduklarımdan fardipli sinha diye mistik bi roman var...banada bi abla tavsiye etmişti..mehmet ali bulutun romanı kesinlikle harika!!hem kafan karışıcak ama ruhun dinlenicek..istersen netten yorumlarına bakabilirsin..ben çok beğendim umarım sende beğenirsin...2. kitabıda var derviş ve sinha adında onuda geçen gün bitirdim...kalın olmasına rağmen bir günde bile bitirebilirsin o kadar sürükleyici...

okyanus cuk kardeşim bende asş kitabını almayı düşünüyordum elif şafağın nasıl bir kitab neden bahsediyor...biraz bilgi verirmisin?

iyi seçimler bence bunlarla başlayabilrsin.
Önce En son yürekler ölür'ü okumanı tavsiye ederim
En fazla 2 günde bitirirsin kitabı.

ispanaklikoyyimirtasi
seninle kitap tarzlarımız aynı galiba yazdıklarının hepsini okudum. :dance: Hande Altaylı'da iyi bir seçim.

senai demirci, sema maraşlı, canan tan kitapları. sıkılmaya vaktin olmaz

bende kitap okumayı çok sevenlerdenim size önerilerim...elif şafak-aşk (mevlanayı mevlana yapan şemsi konu ediyor çok beğendim) aynı hikayeyi konu alan ahmet ümit-bab-ı esrar(ikisini okumanıza gerek yok tıpAtıp aynı),eğer vakit geçirmek isterseniz alacakaranlık serisini okuyun sürükleyici ayrıca polisiye-cinayet romanlarında jean christophe grangenin kitaplarını okuyabilirsiniz canan tanın kitapları basit ama vakit geçirmek için okunabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…