- Konu Sahibi fazlaumutsuz
-
kızlaar öncelikle meraba :) uzun zamandır saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum ama çevremdekiler kız dediğin uzun saçlı olur diyor ama benim yüzüm küçük ve bene uzun saçı kaldırmıyor.deeaha önce kısa kestirdim ve seviyodum.şimdi bi yorumla gaza geldim ve size sormak istedim.fotoğraflarım açık,bakıp fikrinizi söylerseniz çok seviniriim :)
Upuzun saçlarım bob yaptım
Pişman değilim,bi daha olsa yine keserim
Değişiklik herzaman iyidir
öncelikle hangi yorumla gaza geldiğini sormak isterim ben çevrendekilere bakma bence,kısa saç çok yakışacaktır sana.kim seni gaza getirmişse tebrik etmek lazım son günlerde forumun en moda sözlerinden biriyle kestir gitsin saçlarını derim
hadi hayırlı olsun
saçlarım doğduğumdan beri ince telli cansız ve kısa. eğer gür ve canlı saçlara sahipsen kıymetini bil arayıpta bulamayan var
Upuzun saçlarım bob yaptım
canım yaaa sana çok yakışır çünkü çok güzel bir yüzün var ve o güzellik daha öne çıkar emin ol ki kısacık bir model seni daha cool yapacaktır.bende şimdi ki modaya uyup diyorum ki kestirrrrr gitsin nasılsa kökü sende
katılıyorum arkadaşım bir bayandaki en belirgin değişiklik saçlarında yapacağı değişikliktir:))Upuzun saçlarım bob yaptım
bencede yakışır sana,farklı bir tarzın olur yani.bende asimetrik sol kısa sağ uzun olsun istiyorum ama bakalım :)
moda sözcük KESTİR GİTSİN:))bende kökünün bende olduguna güvenip yapsam mı diyorum :) herkes daha cool daha havalı olur diyor :)
bende kökünün bende olduguna güvenip yapsam mı diyorum :) herkes daha cool daha havalı olur diyor :)
hey666 dediği gibi o zaman '' moda sözcük KETİR GİTSİN'' den başka cümle kalmamış sana söylenecek
gerçekten kestir gitsin:)))) ben bugün kestiriyorum canım:)))
ne yaptın fazlaumutsuz arkadaşım,sakın vazgeçtim deme bize
hayır vazgeçmedim hatta kesirdim bitane de foto koydum bakabilirsinizz :) fikirleriniz için hepinize teşekkürler :)
hayırlı olsun,yakışmış.güle güle kullan:)))
hayır vazgeçmedim hatta kesirdim bitane de foto koydum bakabilirsinizz :) fikirleriniz için hepinize teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?