• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri fikir verin lütfenn :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

fazlaumutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
159
0
46
İzmir
kızlaar öncelikle meraba :) uzun zamandır saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum ama çevremdekiler kız dediğin uzun saçlı olur diyor ama benim yüzüm küçük ve bene uzun saçı kaldırmıyor.daha önce kısa kestirdim ve seviyodum.şimdi bi yorumla gaza geldim ve size sormak istedim.fotoğraflarım açık,bakıp fikrinizi söylerseniz çok seviniriim :)

kızlaar öncelikle meraba :) uzun zamandır saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum ama çevremdekiler kız dediğin uzun saçlı olur diyor ama benim yüzüm küçük ve bene uzun saçı kaldırmıyor.deeaha önce kısa kestirdim ve seviyodum.şimdi bi yorumla gaza geldim ve size sormak istedim.fotoğraflarım açık,bakıp fikrinizi söylerseniz çok seviniriim :)

:1:öncelikle hangi yorumla gaza geldiğini sormak isterim:1:ben çevrendekilere bakma bence,kısa saç çok yakışacaktır sana.kim seni gaza getirmişse tebrik etmek lazım:1:son günlerde forumun en moda sözlerinden biriyle kestir gitsin saçlarını derim:1:

:1:hadi hayırlı olsun:1:

Upuzun saçlarım bob yaptım
Pişman değilim,bi daha olsa yine keserim :1:
Değişiklik herzaman iyidir

Son düzenleme:
canım yaaa sana çok yakışır çünkü çok güzel bir yüzün var ve o güzellik daha öne çıkar emin ol ki kısacık bir model seni daha cool yapacaktır.bende şimdi ki modaya uyup diyorum ki kestirrrrr gitsin nasılsa kökü sende :21::21::21:

Kestir kız, sıcakta uzun saçta neyin nesiymiş :9::9:

Şaka bir yana kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap. Kimsenin lafına bakma :31:

Ben türbanlıyım belime kadar saçlarım var-dı.

Geçen gün baktım çok dökülüyor, ben bununla uğraşamam dedim sinirlendim.

Kardeşime dedim ki kes şu saçlarımı, ben nasıl keseyim dedi.

Sonuç; kestirdim hemde hiç acımadan:52:

Kıvırcık saçlarım o yüzden hiç belli olmuyor kesimi, biraz uzasın yine kuaförde şekil verdiricem.

Çooooooooook mutluyum :1::1::1:

:1:öncelikle hangi yorumla gaza geldiğini sormak isterim:1:ben çevrendekilere bakma bence,kısa saç çok yakışacaktır sana.kim seni gaza getirmişse tebrik etmek lazım:1:son günlerde forumun en moda sözlerinden biriyle kestir gitsin saçlarını derim:1:

:1:hadi hayırlı olsun:1:

yeni burun ameliyatı oldum fotolaıma bakarken arkadaşın biri bu yönde yorum yapmış,benimde içimde var tabi bi anda kestireyim ya derken buldum kendimi :) asimetrik kesim istiyorum bakalım :) çook teşekkürler yorumun için :)

canım yaaa sana çok yakışır çünkü çok güzel bir yüzün var ve o güzellik daha öne çıkar emin ol ki kısacık bir model seni daha cool yapacaktır.bende şimdi ki modaya uyup diyorum ki kestirrrrr gitsin nasılsa kökü sende :21::21::21:

bende kökünün bende olduguna güvenip yapsam mı diyorum :) herkes daha cool daha havalı olur diyor :)

Upuzun saçlarım bob yaptım
Pişman değilim,bi daha olsa yine keserim :1:
Değişiklik herzaman iyidir
katılıyorum arkadaşım bir bayandaki en belirgin değişiklik saçlarında yapacağı değişikliktir:))

bende asimetrik sol kısa sağ uzun olsun istiyorum ama bakalım :)
bencede yakışır sana,farklı bir tarzın olur yani.

bende kökünün bende olduguna güvenip yapsam mı diyorum :) herkes daha cool daha havalı olur diyor :)
moda sözcük KESTİR GİTSİN:))

Back