Fikir verin lütfen

beesstemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
12
-4
27
Kuzenimden diktiricegım elbisenin ölçüsünü almak için ondan elbise istedim bana vermedi bahane üretti arkadaşımda dedi beni zor durumda bıraktı alt tarafı ölçü alınıcaktı sizce tekrar istemeli miyim

Istediginiz elbise olculerini bilmiyor musunuz kabataslak?
Vermek istemediyse bi daha istemeyin tabiki

Kuzenimden diktiricegım elbisenin ölçüsünü almak için ondan elbise istedim bana vermedi bahane üretti arkadaşımda dedi beni zor durumda bıraktı alt tarafı ölçü alınıcaktı sizce tekrar istemeli miyim
Terziye gidin anlatın ve sizin ölçünüzü alsın, bu kadar.

Elbise ağır bir model olduğu için terzinin yakından görmesi gerekıyor benim degıl elbisenin modelinin ölçüsünü istiyor ve elbisemin fotoğrafı yok kuzenimde havalı olduğu ıcın vermiyor

Elbisenin modeli ile ne alakası var?

İlk defa duydum böyle bir terzi?
Aynen, elbise dediği abiyeyse profesyonel bir terziye modeli anlattığınızda size hemen çizimini yapabilir, kullanacağı kumaşları bile belirler, sizin beden ölçülerinizi alır.
Rahmetli annem terziydi rahmetli üvey babaannem de öyle, abiyeden pardesüye her şeyi kullanacak kişinin ölçülerini alarak dikerlerdi.

Terzi elbiseyi istiyorsa hangi kumaşı kullanacağını bilmiyordur ki hangi modele hangi kumaş kullanılır bilmiyorsa terziyim dememeli.

Vermek istemiyorsa yapacak bir şey yok, aynısını diktirmeniz şart mı? Benzer bir model bulun onu gösterin terziye, sizin ölçülerinizi alıp diksin.

Elbisenin aynısını mı istiyorsunuz?
Niye ki ?
Kız istemiyor aynısını sizde görmeyi heralde.
Zaten niyeti olsa uğraşma al giy derdi .
Binlerce elbise var onun özelliği ne merak ettim açıkçası 🤓

Elbise ağır bir model olduğu için terzinin yakından görmesi gerekıyor benim degıl elbisenin modelinin ölçüsünü istiyor ve elbisemin fotoğrafı yok kuzenimde havalı olduğu ıcın vermiyor
Terzinin daha once diktiği kiyafetleri gordunuz mu?
Abiye tecrubesi var mi?
Yoksa, Sen elbiseyi getir bakariz mi dedi?
Eger oyleyse diktirmeyin derim?

Terzi niye elbiseyi istesin anlamadım, işini bilen terzi zaten sizin ölçünüzü alacak sadece elbisenin fotoğrafını görecek yetecek.
Tabii ki de yeniden istemeyin vermek istemiyor belli ki

aynısını diktirme şart mı elbise yokluğumu var anlamadım ki tenezzül etmem bi daha sormaya

X