Siz onu hata olarak görürseniz karşı taraf da hata olarak görür. Sevgilinize bunu üzüntü içerisinde anlatırsanız gerçekten hata olarak görebilir ve hayatı size zindan eder. Ne yaşadıysanız sizi ilgilendirir. Yaşanmış ve bitmiş geçmişe değil geleceğe bakmalısınız.Merhaba değerli kk üyeleriyardımınıza ihtiyacım var hepinizin kocaman yüreği var biliyorum bana yardım ediceksiniz Konumuza gelirsek ben şu an 23 yaşındayım 16 yaşında çok büyük hatalar yaptım o akılla iki kişi ile seviştim utanarak bunu diyorum...çok ileri şeyler olmasada bu benim beynimi kurcalıyor neden yaptım niçin yaptım diye Daha küçüktüm aklım erseydi elbette yapmazdım
Onlarla yaşadıklarımız da bizim aramızda kalmadı o dönem yakınlarına demistiler bı bunu hatırlıyorum...Liseden sonra hiç hata yapmadım neredeyse olayın üstünden 7 yıl geçiyor harama bulasmadim ama yinede unutamiyorum karşıma biri çıktı niyeti ciddi elimi tutmaya bile kiyamiyor evlenelim diyor ama ben geçmişi takıntı yapıyorum.Aslinda ona geçmişte hata yaptım dedim ama o çok kurcalamadi cocuktun sorun yok dedi ama vicdanım beni rahatsız ediyor Ablalarim kardeşlerimsabah uyanınca gecmis aklıma geliyor akşam aynı şekil kendimden utanıyorum ailemin yüzüne bakamıyorum vesvese belkide bunların hepsi bilmiyorum...Siz geçmişte böyle olaylar yaşadınız mı veya geçmişi hatalı olup evlenince her şeyi unutan varmı Bide benim aklıma hep şu geliyor sanki evlenirsem beni bilenler eşime bir şey diyecek yada arkamdan konuşacak gibi kuruntular eşime layık olmuyacam evlatlarına aynı şekil diye kuruntu yapıyorum nerde tertemiz bir ev kızı görsem özeniyorum bilmiyorum bana destek olun fikir verin sevdiğim biz adım atınca kimsenin cesareti olmaz ardından konuşmaya dedi ama bilmiyorum vesveyi yenmek için dualarınız varsa bana onları da yazın
İleride karşıma çıkarmı peki?? ya aslında bilerek yapmadım 16 yaş bir insan ne kadar cinsellik bilebilir kiSiz onu hata olarak görürseniz karşı taraf da hata olarak görür. Sevgilinize bunu üzüntü içerisinde anlatırsanız gerçekten hata olarak görebilir ve hayatı size zindan eder. Ne yaşadıysanız sizi ilgilendirir. Yaşanmış ve bitmiş geçmişe değil geleceğe bakmalısınız.
Çıksın geçmişte yaşanan şeyleri değiştirebilir misiniz ? Hayır Size göre hata olan bir şey olsa bile değişmeyecek şeyler için vicdan yapmayınİleride karşıma çıkarmı peki?? ya aslında bilerek yapmadım 16 yaş bir insan ne kadar cinsellik bilebilir kiSevdiğim bazen banna diyor helal olsun olgunlaştın ben 6 yıldır senden razıyım dedi
Peki ilerde evelnince karşıma çıkarmı bu konuBence bu konuyu çok düşünmemeye çalışın. Ne kadar güzel, içten cevap vermiş karşınızdaki kişi.
Bu konuyu uzattıkça onunda kafasında yer etmesini sağlarsınız ve gerginlikler yaşarsınız. Hiç gerek yok.
Geleceğinize bakın.
Eşiniz sorun etmezse karşınıza çıkmaz bence.Peki ilerde evelnince karşıma çıkarmı bu konu
Evlenince nasıl karşına çıkacağını düşünüyorsun? Önceden seviştiğin adam gelip kocana “senin karınla bir seviştim ben varyaaa ufff” falan mı diyecek sanıyorsun? Hangi erkek cesaret edebilir buna? Hadi etti geldi söyledi diyelim kocan olacak adam adamın canına okumak yerine gelip sana mı çatacak? Öyleyse zaten yamuk bir adamdır bu, hiç evlenme. Ömür boyu bekar kal daha iyi.Peki ilerde evelnince karşıma çıkarmı bu konu
Bunları düşünmemeyi ilerleyen zamanlarda öğreneceksin. Çünkü çoğunluk olarak kimse masum değil. Bi tek kendinde böyle oldu zannediyorsun ama yanılıyorsun. Hata mı değil mi bu tartışılır. Ama bana göre değil. Ben olsam yaşadıklarım bana ait der kimseye hesap vermem. Çünkü bu yaptığının kimseye zararı yok. Hataysa benim hatam derim. Zaten insanlar konusunda tecrübe edindikçe bunlar aklına bile gelmeyecek.Merhaba değerli kk üyeleriyardımınıza ihtiyacım var hepinizin kocaman yüreği var biliyorum bana yardım ediceksiniz Konumuza gelirsek ben şu an 23 yaşındayım 16 yaşında çok büyük hatalar yaptım o akılla iki kişi ile seviştim utanarak bunu diyorum...çok ileri şeyler olmasada bu benim beynimi kurcalıyor neden yaptım niçin yaptım diye Daha küçüktüm aklım erseydi elbette yapmazdım
Onlarla yaşadıklarımız da bizim aramızda kalmadı o dönem yakınlarına demistiler bı bunu hatırlıyorum...Liseden sonra hiç hata yapmadım neredeyse olayın üstünden 7 yıl geçiyor harama bulasmadim ama yinede unutamiyorum karşıma biri çıktı niyeti ciddi elimi tutmaya bile kiyamiyor evlenelim diyor ama ben geçmişi takıntı yapıyorum.Aslinda ona geçmişte hata yaptım dedim ama o çok kurcalamadi cocuktun sorun yok dedi ama vicdanım beni rahatsız ediyor Ablalarim kardeşlerimsabah uyanınca gecmis aklıma geliyor akşam aynı şekil kendimden utanıyorum ailemin yüzüne bakamıyorum vesvese belkide bunların hepsi bilmiyorum...Siz geçmişte böyle olaylar yaşadınız mı veya geçmişi hatalı olup evlenince her şeyi unutan varmı Bide benim aklıma hep şu geliyor sanki evlenirsem beni bilenler eşime bir şey diyecek yada arkamdan konuşacak gibi kuruntular eşime layık olmuyacam evlatlarına aynı şekil diye kuruntu yapıyorum nerde tertemiz bir ev kızı görsem özeniyorum bilmiyorum bana destek olun fikir verin sevdiğim biz adım atınca kimsenin cesareti olmaz ardından konuşmaya dedi ama bilmiyorum vesveyi yenmek için dualarınız varsa bana onları da yazın
ortada sorun edeceğiniz hiçbir şey yok. Vesvese yapıyorsunuz. Sevdiğiniz insanın aklına saçma sapan şeyler sokmayın. O da bir şeyler yaşamıştır mutlaka. gönülden tövbe edin yeter. sizin hatırladığınız şeyleri insanlar çoktan unutmuştur. Ben de sevgililerimle bir şeyler yaşadım kocam da yaşamıştır ama bunlar asla konuşmadık, gerek de duymadık. Akılda tutulması vicdan azabı yapılması gereken şeyler değil bunlar. Abartıyorsunuz, duyan da eskortluktan kurtuldunuz zannedecek. Rahatlayın kötü bir şey yokMerhaba değerli kk üyeleriyardımınıza ihtiyacım var hepinizin kocaman yüreği var biliyorum bana yardım ediceksiniz Konumuza gelirsek ben şu an 23 yaşındayım 16 yaşında çok büyük hatalar yaptım o akılla iki kişi ile seviştim utanarak bunu diyorum...çok ileri şeyler olmasada bu benim beynimi kurcalıyor neden yaptım niçin yaptım diye Daha küçüktüm aklım erseydi elbette yapmazdım
Taniştigin ve yakin buldugun insana hic bir sey soyleme.O kadar yalan soyleyenler var evlenenen sonrada soylemiyorlar.Kendini duşun Dogruyu soylemek gerekir her zaman ama kaybetmemek icin dogruyu soylemek gerekmez.Benim tavsiyem kecmisi birak kecmis kecmiste kalir geri getirmek mumkun degil.En iyisi yoluna bak.Kimse soylerseki sen gecmiste boyle bisey yaptin soylersinki sen benim ustume atiyorsun dersin biter.Uzak tut herkesden ailenden başka herkes duşmandir.Merhaba değerli kk üyeleriyardımınıza ihtiyacım var hepinizin kocaman yüreği var biliyorum bana yardım ediceksiniz Konumuza gelirsek ben şu an 23 yaşındayım 16 yaşında çok büyük hatalar yaptım o akılla iki kişi ile seviştim utanarak bunu diyorum...çok ileri şeyler olmasada bu benim beynimi kurcalıyor neden yaptım niçin yaptım diye Daha küçüktüm aklım erseydi elbette yapmazdım
Teşekkürler azda olsa rahatladım evet üstünden 7 yıl geçiyor neredeyseortada sorun edeceğiniz hiçbir şey yok. Vesvese yapıyorsunuz. Sevdiğiniz insanın aklına saçma sapan şeyler sokmayın. O da bir şeyler yaşamıştır mutlaka. gönülden tövbe edin yeter. sizin hatırladığınız şeyleri insanlar çoktan unutmuştur. Ben de sevgililerimle bir şeyler yaşadım kocam da yaşamıştır ama bunlar asla konuşmadık, gerek de duymadık. Akılda tutulması vicdan azabı yapılması gereken şeyler değil bunlar. Abartıyorsunuz, duyan da eskortluktan kurtuldunuz zannedecek. Rahatlayın kötü bir şey yok
Ohoooo 6 yıldır berabersiniz zaten, geçmişin üzerine toz birikmiş ne gerek var üfleyip ortaya çıkarmaya. Boşa gerginlik yaşıyorsunuzİleride karşıma çıkarmı peki?? ya aslında bilerek yapmadım 16 yaş bir insan ne kadar cinsellik bilebilir kiSevdiğim bazen banna diyor helal olsun olgunlaştın ben 6 yıldır senden razıyım dedi
Aslinda olayın üstünden çok yıl geçti sene 2016 di bu saatten sonra kimse bir şey demez diye düşünüyorum ki benden beter insanlar var burda gençlerin durduğu evlilerin o kucaktan o kucağa gittiği yer oldu artık birinin namusu olunca kimin ne haddineTaniştigin ve yakin buldugun insana hic bir sey soyleme.O kadar yalan soyleyenler var evlenenen sonrada soylemiyorlar.Kendini duşun Dogruyu soylemek gerekir her zaman ama kaybetmemek icin dogruyu soylemek gerekmez.Benim tavsiyem kecmisi birak kecmis kecmiste kalir geri getirmek mumkun degil.En iyisi yoluna bak.Kimse soylerseki sen gecmiste boyle bisey yaptin soylersinki sen benim ustume atiyorsun dersin biter.Uzak tut herkesden ailenden başka herkes duşmandir.
TeşekkürlerOhoooo 6 yıldır berabersiniz zaten, geçmişin üzerine toz birikmiş ne gerek var üfleyip ortaya çıkarmaya. Boşa gerginlik yaşıyorsunuz