- Konu Sahibi babyfistikyesil
Çok yorucu şeyler bunlar ama ya . Biraz kafanızı boşaltıp sosyal medyadan uzaklaşsanız eminim daha mantıklı kararlar verebilirsiniz .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yorucu olduğum çıkarımını hangi noktada yaptınız öğrenmek isterim gerçektenİnat ettim sonuna kadar okudum dönerse salaktır bu adam. Çok yorucusunuz...
Sanırım doğru söylüyorsunuz bir şeyler yaşayınca büyüsü bozuldu demekBiraz kafam yandı açıkçası ama şöyle anladım, siz bu adama pas vermezken sizi gözünde büyüttü büyüttü sonra bir şekilde size ulaşınca büyü bozuldu. Şimdi her şeyi boşverip eski modunuza dönseniz, yine peşinize düşecek. Bazıları böyledir kovalamayı sever, yakalamayı değil.
Eski sevgilinizin Arkadaşı olduğu için kendini geri çekmiş olabilir ve merak edip bakmıştır ya da “aramızın soğuması ona iyi yönde mi yaramış kötü yönde mi” diye bakmış olabilirBen de sizin gibi düşünüyorum aslında sadece neden arkadaşını araya soktuğunu anlayamıyorum bu da bir çaba çünkü
Hayır buna ekstra mesai harcamanıza gerek yok takipleştiği insanlar en üstte çıkıyor direkt ve 2 ay boyunca bir değişiklik olmayıp artınca dikkatinizi çekebiliyorBenim burada merak ettiğim sevgilinizin veya ilgilendiğiniz kişinin yeni biri ekledigini nasıl farkediyorsunuz? Bunun için uygulamalar mi var yoksa takip sayısını ezbere mi biliyorsunuz herkesin? Çok yorucu değil mi kimi ekledi kimi beğendi vs vs
Dedi kelime haznesi de ufku kadar geniş fıstık yeşilKitap okumak kelime haznenizi ve anlamanızı pekiştirir :)
Ben de benzer bir yorum yaptım oturup bir kafede karşılıklı iki saat konuşsalar her şey şeffaflığı ile görüşülse halledilecek mesele uzamış da uzamış. Ve ortada bir şey yok şarkının sözlerinden anlam çıkarmalar falan çok yorucu işler bunlar.yeni nesil neden sosyal medya üzerinden yapılan eylemlerden mana çıkarmaya çalışarak ilişki kurmaya/yürütmeye çalışıyor anlamıyorum.
enerjinizi atılan hikayeyi bana mı attı başkasına mı, birini takip etti, hesap açtı kapattı vs vs gibi şeyleri irdelemeye çalışmak yerine karşılıklı iletişime verseniz daha sağlıklı ilişkiker kurabilirsiniz.
bunu da sadece kadınlar için yazmadım demek ki erkeklerde bu şekilde iletişim kuruyor ki karşılıklı bir birbirini anlamama durumu mevcut.
Bu nasıl bir cümle yavBenim yorucu olduğum çıkarımını hangi noktada yaptınız öğrenmek isterim gerçekten
Gece uyku tutmamış belli ki djdkdkdkDedi kelime haznesi de ufku kadar geniş fıstık yeşil
İletişim okumam dışında bir problem yok baya kompleks olmuş sizdeBen de benzer bir yorum yaptım oturup bir kafede karşılıklı iki saat konuşsalar her şey şeffaflığı ile görüşülse halledilecek mesele uzamış da uzamış. Ve ortada bir şey yok şarkının sözlerinden anlam çıkarmalar falan çok yorucu işler bunlar.
Konu sahibi bana Cin Ali kitabı önereceğine kendine iletişim üzerine kitaplar almalı ve karşı tarafla sanal olmayan ciddi bir iletişimde bulunup kafasını karıştıran şeylerin cevabını bulmalı babyfistikyesil (nasıl kelime haznem güzel mi baya uzun yazdım bak)
Sürekli kimi takip etti ne zaman etti gibi bir şey yazmıyor konu içeriğinde, bundan kendisinin rahatsızlık duyduğu için özen gösterdiğini söylemiştim dolayısıyla 1 kere karşılaştığım bir durumdu ve tüm şeffaflığıyla neden böyle yaptığını sordum sosyal medyayı nasıl kullandığını da ben bildiğim için neyi ne için attığını anlayabiliyorum hanımefendiBu nasıl bir cümle yav
Sürekli kimi takip etti, ne zaman etti, öyle mi yaptı, böyle mi yaptı diye her şeye anlam yüklemeye çalışmanızdan, her hareketi üstünüze alınmanızdan, konuşma yolunu seçmeyip en ufak sorunda engellemenizden olabilir mi acaba?