bence evim yüksek ben korkarım bebek var takip edemem diyebilirsin açıkçaİşte bende korkuyorum evim çok yüksek katta sürekli balkona çıkmak isteyebilir küçük bebeğim de var açıkçası
Evimi temizliyorsa kardeşinin hatri icun gelip yardım ediyor ben demiyorum hatta istemedik bile ama geldi yeni ev tasiniyorsunuz yardım edeyim diye hem evimi temizyor diye neden çocuk emanetini alayım ki
Güzel fikirCanım corona olmuşuz öhöö öhöö diyin
Ağzınız diliniz var madem, istemiyorsanız o an niye sorun değil kalsın diyorsunuz? Hayır burda klavyeden laf yetiştirdiğiniz kadar kendi hayatınız hakkında söz sahibi olabilseniz konu açmaya gerek kalmayacakİyi aksamlar hanımlar direk konuya geçeyim görümcem kayınvaldem hepimiz aynı sehirdeyiz gene gene bizdelerdi ve görümcem oğluna ( 9 yaşında ) 15 tatilinde yengenlerde kalırsın dedi çocukta olleyy falan deyince bişey diyemedim sorun değil kalsın ama 15 gün çok fazla eşimle dahi oturup kalkamam çocuk bile olsa yatılı misafir sevemiyorum. şimdi yok desem bir türlü sonuçta farklı şehirlerde değiliz . Şimdi ben bu çocuğu 2 - 3 kaldırıp sonra nasıl evine gönderebilirimsağlam bir fikir lazım
PekiKadına hem evimizi temizletip hemde çocuğuna bakamam diyemezsiniz. Çocuğuna bakmak zorundasınız bir kere borçlandınız görimcenize.
Kalsın demedim de sessiz kaldm olayın şokuyla o an basiretim bağlandıAğzınız diliniz var madem, istemiyorsanız o an niye sorun değil kalsın diyorsunuz? Hayır burda klavyeden laf yetiştirdiğiniz kadar kendi hayatınız hakkında söz sahibi olabilseniz konu açmaya gerek kalmayacak
Ben de öyle çocuğumu anneme dahi bırakamıyorum yeri geliyor yani büyük konuşmayayım ama değil yengeyi halaya kendi eşime zor bırakıyorum güvenemiyorum kimseye bakabilecekler mi diye bakabilecekler mi diyeYa bi de şeyi merak ediyorum.. anne değilim malesef yakın bir zamanda kaybım oldu, ama doğurmadığım halde hissettim içimde anneliği düşününce bile yani çocuğumu 1 gün bile bırakamazdım sanırım hani annem değilse çok yakınım değilse
Ne demek yengeye 15 gün konudan çıkamadım valla aklım almadı..
Siz niye sustunuz ki? Böyle emrivaki mi olur ya. Allah allah insan kendi kardesindeb bile cekinir kaldiki yengeye hic denmez. Isimiz cikti diyin. Hic tehamülüm yok böyle seylereİyi aksamlar hanımlar direk konuya geçeyim görümcem kayınvaldem hepimiz aynı sehirdeyiz gene gene bizdelerdi ve görümcem oğluna ( 9 yaşında ) 15 tatilinde yengenlerde kalırsın dedi çocukta olleyy falan deyince bişey diyemedim sorun değil kalsın ama 15 gün çok fazla eşimle dahi oturup kalkamam çocuk bile olsa yatılı misafir sevemiyorum. şimdi yok desem bir türlü sonuçta farklı şehirlerde değiliz . Şimdi ben bu çocuğu 2 - 3 kaldırıp sonra nasıl evine gönderebilirimsağlam bir fikir lazım
Acaba bir ameliyat hastane durumlari mi var? 15 gun sebepsiz yere gercekten fazla.İyi aksamlar hanımlar direk konuya geçeyim görümcem kayınvaldem hepimiz aynı sehirdeyiz gene gene bizdelerdi ve görümcem oğluna ( 9 yaşında ) 15 tatilinde yengenlerde kalırsın dedi çocukta olleyy falan deyince bişey diyemedim sorun değil kalsın ama 15 gün çok fazla eşimle dahi oturup kalkamam çocuk bile olsa yatılı misafir sevemiyorum. şimdi yok desem bir türlü sonuçta farklı şehirlerde değiliz . Şimdi ben bu çocuğu 2 - 3 kaldırıp sonra nasıl evine gönderebilirimsağlam bir fikir lazım
Hayranlardan biri de benim. Ben de sizin oglum otizim teshisi aldi kimseye soylemiyoruz ama halasi ogretmen oldugu icin anladi konunuzu ve oral seks gunahtir deyip banlandiginiz konuyu hatirliyorum. Entetesan konu ve yorumlariniz benim de dikkatimi cekiyor.Gızlı bir hayranımsin sanırım
Ya görümcem evimi temizledi yardım etti ama evi temiz tut dedi sinir oldum diyorsunuz. İstiyorsunuz ki görümceniz size kul köle olsun ama siz hiçççç oralı olmayın. Birinin yardımı kabul ediyorsanız onun davranışlarına ve sorumluluklarını kabul ediyorsunuz demektir.Kalsın demedim de sessiz kaldm olayın şokuyla o an basiretim bağlandı
Ay aşk olsun ya gerçekten kırıcısiniz insanların biseyleri başına kalkmayı ne kadar seviyorsunuz acılarını hatirlatmayiAcaba bir ameliyat hastane durumlari mi var? 15 gun sebepsiz yere gercekten fazla.
Hayranlardan biri de benim. Ben de sizin oglum otizim teshisi aldi kimseye soylemiyoruz ama halasi ogretmen oldugu icin anladi konunuzu ve oral seks gunahtir deyip banlandiginiz konuyu hatirliyorum. Entetesan konu ve yorumlariniz benim de dikkatimi cekiyor.
Ya arkadaşlar şaka misinizYa görümcem evimi temizledi yardım etti ama evi temiz tut dedi sinir oldum diyorsunuz. İstiyorsunuz ki görümceniz size kul köle olsun ama siz hiçççç oralı olmayın. Birinin yardımı kabul ediyorsanız onun davranışlarına ve sorumluluklarını kabul ediyorsunuz demektir.
Şimdi görümceniz de belki eşiyle tatile çıkmak istiyor belki çocuğuna bakma konusunda da sizden yardım istiyor.
İyi de kadına ses çıkarmamışsınız gelmiş burda ne diyim diyorsunuz size çocuğunu göndermedi bile daha yani belki öylesine bi laftı ama işin ucu size dokununca ay şok oldum bilmem neYa arkadaşlar şaka misiniztatile gittiği yok veya hastalık durumu yok keyfi bakmamı istiyor herhangi bir açıklama yapsa derdim zaten. Ne kadar kırıcısinjz
İnanin niyetim sizi uzmek degil ama cidden entersan konu ve yorumlariniz var burda bir cok kisinin yazdigi gibi.Ay aşk olsun ya gerçekten kırıcısiniz insanların biseyleri başına kalkmayı ne kadar seviyorsunuz acılarını hatirlatmayi
Hazirliksiz geldi bu jggfggddGorumceniz gerizekali mi? Cocugu niye sizde kaliyor
Görumcenin yaptıgı densizlik,insan çocuğunu niye 15 gün gönderir, bari yengen müsaitse kalırsın deseymışİyi aksamlar hanımlar direk konuya geçeyim görümcem kayınvaldem hepimiz aynı sehirdeyiz gene gene bizdelerdi ve görümcem oğluna ( 9 yaşında ) 15 tatilinde yengenlerde kalırsın dedi çocukta olleyy falan deyince bişey diyemedim sorun değil kalsın ama 15 gün çok fazla eşimle dahi oturup kalkamam çocuk bile olsa yatılı misafir sevemiyorum. şimdi yok desem bir türlü sonuçta farklı şehirlerde değiliz . Şimdi ben bu çocuğu 2 - 3 kaldırıp sonra nasıl evine gönderebilirimsağlam bir fikir lazım
Gerçekten çocuk olsun yaşlı olsun kendi ailem olsun başkası olsun yani yatılı misafir sevemiyorum gece ikide de olsun herkes evine gitsin yani bir yerde kalmayi da hiç sevmem Bu aradaGörumcenin yaptıgı densizlik,insan çocuğunu niye 15 gün gönderir, bari yengen müsaitse kalırsın deseymışbiz de biryerlere gidebiliriz falan deyin..ben de yatılı misafirden hiç hoşlanmam..yiyelim içelim ama sonra herkes evine gitsin..insanın düzeni değişiyor, lavaboyu bile kullanamiyorum