Fikir verin kızlar

İyi aksamlar hanımlar direk konuya geçeyim görümcem kayınvaldem hepimiz aynı sehirdeyiz gene gene bizdelerdi ve görümcem oğluna ( 9 yaşında ) 15 tatilinde yengenlerde kalırsın dedi çocukta olleyy falan deyince bişey diyemedim sorun değil kalsın ama 15 gün çok fazla eşimle dahi oturup kalkamam çocuk bile olsa yatılı misafir sevemiyorum. şimdi yok desem bir türlü sonuçta farklı şehirlerde değiliz . Şimdi ben bu çocuğu 2 - 3 kaldırıp sonra nasıl evine gönderebilirim 🤭 sağlam bir fikir lazım 😬
Annesi ve babasının, yanında olmayacak olması benim için sorundur. Böyle bir durumda ben emanetten korkarım sizsiz olmaz derdim. Size sormadan emrivaki yapılması da çok çirkin bence. Planınz var mı, uyhunmusunız vs sorulmaması saygısızlık

Eşiniz ve gorumceniz birbirine yüksek perdeden iyilikler yapan bir ilişkiye sahip demekki. O size iyilik yaparken kabul ediyorsanız karşılığını da vermelisiniz. Kadın tümünde burada kalırsın dememiş zaten. Muhtemelen bir kaç günü kast etmiş.

Daha 15 tatile var eğer kastı tüm 15 gün ise güzelce kalsın isterdim ama emanet çocuk bakmak istemiyorum yanlış anlama beni en ufak başına birşey gelse ben sorunlu olurum 2- 3 gün kalabilir ama 15 gün kabul edemem diyebilirsiniz bunda kırılacak ve alınacak birşey yok beni anlamani bekliyorum diyebilirsiniz

Yani sizin agziniz yokmu okadar uzun olmazda birkac gun kalabilir tabiki diye hemen cevap berebilirdiniz. Esine soyleyeceksin 3 gun sonra geri goturecek sizin icin cok hastalandi ilgilenemiyor kusura bakma abla dicek bukadar basit

Gerçekten çocuk olsun yaşlı olsun kendi ailem olsun başkası olsun yani yatılı misafir sevemiyorum gece ikide de olsun herkes evine gitsin yani bir yerde kalmayi da hiç sevmem Bu arada
Aynen ..bakma seviyorum diyen de sevmez aslında ..laf etmesinler diye evi ıyice temizleyeceksin,bilmem kaç ceşit yemek, bitmeyen çay kahve servisleri,yatak hazırla,sabah çeşit çeşit kahvaltı hazırla..bütün bunlar tek gece için üstelik 😊tatil amaçlı yatılı misafirlik dönemi de bitiyor artık, insanlari rahatsız etmek ayıp karşılaşabiliyor..ekonomik kriz de var zaten

İşte bende korkuyorum evim çok yüksek katta sürekli balkona çıkmak isteyebilir küçük bebeğim de var açıkçası bende anlayamadım
Hem bebeğe hem çocuğa bakmak sizin için zor olacaktır en fazla bir hafta sonrasında bi planımız vardı çok önceden belliydi o gün çocuk heveslenince söyleyemedim deyin

Aynen ..bakma seviyorum diyen de sevmez aslında ..laf etmesinler diye evi ıyice temizleyeceksin,bilmem kaç ceşit yemek, bitmeyen çay kahve servisleri,yatak hazırla,sabah çeşit çeşit kahvaltı hazırla..bütün bunlar tek gece için üstelik 😊tatil amaçlı yatılı misafirlik dönemi de bitiyor artık, insanlari rahatsız etmek ayıp karşılaşabiliyor..ekonomik kriz de var zaten
Kesinlikle katılıyorum ✋🌺

Acik acik kabul edemem diyin. Niye kalacak ki cocuk? Gorumceniz 2 hafta kafa dinlemek istiyor anlasilan. Bu sorumlulugu alamayacaginizi soyleyin.
Evi temizleme konusunun bu durumla alakasini cozemedim. O ayri bu ayri.

X