Fikir verin kızlar

İşte bende korkuyorum evim çok yüksek katta sürekli balkona çıkmak isteyebilir küçük bebeğim de var açıkçası bende anlayamadım
Ay birde bebeğiniz varmış (allah bağışlasın🤲🏻) Görümceniz çok düşüncesiz biriymiş bence. Çocuklu eve bir de kendi çocuğunu gereksiz yere ne diye bırakıyor ki. Siz bence eşinizle konuşun sizi anlaması lazım,ben zaten çocukla ilgileniyorum bir de kardeşinin çocuğuna nasıl bakayım,allah korusun çocuk düşer bir şey olur ben o sorumluluğu almam deyin. Kardeşine bir bahane uydursun göndermesinler çocuğu. Ben çok acil bir durum olmadıkça kimsenin çocuğuna bakmam valla.

Ay birde bebeğiniz varmış (allah bağışlasın🤲🏻) Görümceniz çok düşüncesiz biriymiş bence. Çocuklu eve bir de kendi çocuğunu gereksiz yere ne diye bırakıyor ki. Siz bence eşinizle konuşun sizi anlaması lazım,ben zaten çocukla ilgileniyorum bir de kardeşinin çocuğuna nasıl bakayım,allah korusun çocuk düşer bir şey olur ben o sorumluluğu almam deyin. Kardeşine bir bahane uydursun göndermesinler çocuğu. Ben çok acil bir durum olmadıkça kimsenin çocuğuna bakmam valla.
Çok doğru ama eşim malasef ablasına ve yegenlerine aşık hani bir sıkıntı falan olur bakarım ama durduk yere ne alaka ki hani turistik bir yer olur gezilir falan ama öyle de değil . 2 3 gün durup nasıl gönderebilrm onu düşünüyorum

Hangi konuda celistim tam olarak

Konu aklimda degil aramaya useniyorum ama temizlik yapan gorumcenizi sikayet edip hemen baska bir konudaki gorumcenin bir cocugu bilmem nasil optu diye rahatsiz olan bir uyenin gorumcesi icin ben sizin gorumceniz olsam yuzunuze bakmam minvalinde yazan siz degil miydiniz? Ustelik bir annesiniz ve bir cocugu sevme seklinin bu olmadigini biliyor olmaniz lazimken. Benim icin bu celiskidir.

acikcasi bende istemem üstelik 15yasinda bir cocuk SIKILIR ayol sizinle. Ne isi varmis hadi 1 gece okay ama 15gun ne alaka. Benim 8yasindaki oglum kalmaz oyle 15gun biyerde ki ben zaten birakmam ne alaka.

Çok doğru ama eşim malasef ablasına ve yegenlerine aşık hani bir sıkıntı falan olur bakarım ama durduk yere ne alaka ki hani turistik bir yer olur gezilir falan ama öyle de değil . 2 3 gün durup nasıl gönderebilrm onu düşünüyorum
Görümcenizle uygun bir dille konuşsanız ne tepki verir?

15 gün insan çocuğunu nasıl gönderir ne rahatlık.

Konu aklimda degil aramaya useniyorum ama temizlik yapan gorumcenizi sikayet edip hemen baska bir konudaki gorumcenin bir cocugu bilmem nasil optu diye rahatsiz olan bir uyenin gorumcesi icin ben sizin gorumceniz olsam yuzunuze bakmam minvalinde yazan siz degil miydiniz? Ustelik bir annesiniz ve bir cocugu sevme seklinin bu olmadigini biliyor olmaniz lazimken. Benim icin bu celiskidir.
Ben temizlik yaptı diye görümcemi şikayet etmedim canım benim her şeyi araştırıp aklında tuttuğun gibi keşke bunu da tutsaydın ben durmadan bana direktif verip oraya öyle süpürme o halıyı oraya serme bunu buraya takma demesini sinirlendim . Ayrıca sapla samanı birbirne karıştırmayın ben ne yazıyorim siz ne yorum yapıyorsunuz yardımcı olmayacaksaniz köstekde olmayın lütfen

Ben temizlik yaptı diye görümcemi şikayet etmedim canım benim her şeyi araştırıp aklında tuttuğun gibi keşke bunu da tutsaydın ben durmadan bana direktif verip oraya öyle süpürme o halıyı oraya serme bunu buraya takma demesini sinirlendim . Ayrıca sapla samanı birbirne karıştırmayın ben ne yazıyorim siz ne yorum yapıyorsunuz yardımcı olmayacaksaniz köstekde olmayın lütfen

Gorumceni sikayet etmek yerine esine biraz sesini cikarabiliyor olsaydin bu durumda olmazdin diyorum. Sapla saman degil bir tarafta butun evinin temizligini yapan ve sikayet edilen bir gorumce var, diger tarafta cocugun yanlis ve dogru olmayan bir opme sekli ile seven gorumce var ikisi de gorumce.

Yani başka şehirde olurum neyse zaten aynı sehirdeyiz 15 gün gerçekten emanet alamam evim çok yüksek katta nolur nolmaz Allah korusun ben çocuğumu kimseye 1 saat vermiyorum yani
İsterse şehir dışı olsun ne münasebet 15 gün bana atacak çocukları siz de hayır demeyi bilin böyle durumlarda bence bunun ayıbı olmaz

İyi aksamlar hanımlar direk konuya geçeyim görümcem kayınvaldem hepimiz aynı sehirdeyiz gene gene bizdelerdi ve görümcem oğluna ( 9 yaşında ) 15 tatilinde yengenlerde kalırsın dedi çocukta olleyy falan deyince bişey diyemedim sorun değil kalsın ama 15 gün çok fazla eşimle dahi oturup kalkamam çocuk bile olsa yatılı misafir sevemiyorum. şimdi yok desem bir türlü sonuçta farklı şehirlerde değiliz . Şimdi ben bu çocuğu 2 - 3 kaldırıp sonra nasıl evine gönderebilirim 🤭 sağlam bir fikir lazım 😬
Sağlam bi fikir vs lazım değil istemediğinizi söyleyeceksiniz eşiniz de ablasına 15 gün çok 2-3 gün misafir edelim çocuk hevesini alsın şu gün de size getiririz diyecek. Niye söyleyemiyorsunuz bunu? Başkasının çocuğuna bakmak isteseydim başkasının çocuğunu evlat edinirdim

Bence lafın gelişi öyle demiş 15 gün kalmaz kalsa kalsa 2-3 gün ancak. Çocuk bu annesini özlemeyecek mi. Siz kalsın falan demeyin bakalım ne yapacaklar. 15 tatile de daha çok var zaten

Bence lafın gelişi öyle demiş 15 gün kalmaz kalsa kalsa 2-3 gün ancak. Çocuk bu annesini özlemeyecek mi. Siz kalsın falan demeyin bakalım ne yapacaklar. 15 tatile de daha çok var zaten
Ay umarım ya

X