Fikir verebilicek var mı?

Valla bende yaparım hemde öyle Bi dağıtır deliririm ki fazla cozutamadım az ağır gelin oliyim dedim de yada Bi after parti falan giderdi be
Ben hiç ağır olayım demedim valla zaten herkes benden kalkıp oynamamı bekliyordu oynamazsam gelin istemiyor olurmuş öyle diyordu eşim fln bende sizi mi kırcam dedim o gün hiç oturmadım ve tabi eşim şook Yok yok bizi anca düğün paklar after parti kesmez bizi

E yap da gelip seninkine döktürelim ama ikna kısmının kolay olacağını pek sanmam

Zaten öyle süsleme taraftarı değilim yemek sofrası hazırlamayı düşündüm mum da koyarım demiştim ama saat 4-5 gibi hava aydınlıkken mum ne arasın sofrada
Valla canım hazır yemek al dışarıdan, bir de tatlı filan. Tabaklara koy, sofraya da üç beş gül yaprağı. Seviyorsa müzik açarsın romantik bişeyler. Yeter fazla bile ki ben yapmazdım heralde (yapmazdım demiyim yapmadım daha doğrusu )

Ben 1inci yıldönümünde ailemin evine gelmistim, sonra da dava açıp 3 ay sonra boşanmıştım.. Sürpriz sonlu bi yorum oldu sanirim, evlerden ırak tabii Allah mesut etsin..

Gelinliği giy öyle bekle evde ben öyle yaptım bide güzel Bi tespih yaptırdım baş harflerimizi yazdırdım falan
Üstünde gelinlik elinde tesbih sallayan bir gelin canlandı gözümde,ayaklarınıda erkekler gibi üst üste atmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…