Fikir verebilicek var mı?

Ferris Wheel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
28
15
3
İyi akşamlar kızlar.

Konuyu da doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ama şimdiden yanlış yerdeyse de kusuruma bakmayın:)
Eşimle bir kaç gün sonra 1. Evlilik yıldönümümüz olucak ve ben özel bişeyler yapmak istiyorum. Ama malesef ki bu konularda kaba tabirle her zaman birazcık odun olmuşumdur O yüzden sizlerden fikir almak istedim var mı aranızda aa ben ilk yıldönünümüzde böyle birşey yapmıştım hala unutmayız dediğiniz anınız ya da ne biliyim güzel tavsiyeleriniz. Yıllar sonra bile hatırladığımda yüzümde tebessümle anmak istiyorum o günümüzü
Bu arada not olarak ta eşimle iş saatlerimiz ve izin günlerimiz uymuyor malesef ki o yüzden muhtemelen onun izinli olduğu saat diliminde 1-2 saat içinde ve evde kutlamak için fikir alışverişi yapabilir miyiz yani yemek yapıcaksam ne olabilir ya da hediye almak değil önemli olan güzel bi ambiyans yaratmak yani amacım umarım yardımlarınız dokunur, şimdiden teşekkürler:)

En sevdiği yemeği yap veya sipariş et bugünde uğraşmamış olursun,yemekten sonrada tatlı olarak yatak odası ambiyansı hazırlarsın daha ne,en sevdiğine kendinden başka daha güzel ne verebilirsin ki?

Ucan balon alip su dolu balonlar ile yere sabitleyip yol yapabilirsiniz
Fotograf ciktilari bir klasiktir
Canli cicek _ beyaz gelin cicegi ve statis cok guzel duruyor
Kokulu mum
Ya bende cok beceremem ama o an biseyler cikar siz baslayin hele

Güzel yemekler yapıp romantik bir sofra kurabilirsiniz ama diğer süsleme kısımlarına katılmıyorum çünkü evlilik yıl dönümü, eşinizin doğum günü değil. İkinizin ortak bir günü, süs püs hediye kısmını da eşinizin düşünmesi gerek bence.

Toplu cevap olarak veriyim dedim kızlar, eşim malesef o gün çalışıyor olucağı için hazırlığı ben yapmak istiyorum onun izin gününe denk gelmiş olsaydı kesinlikle yapardı kendisi zaten benden daha romantiktir böyle konularda , ve ne yazık ki 2 saatimiz olabilicek ancak ortalama olarak

Bırak o düşünsün, hiçbirsey yapma
İlk yıllarda oluyor öyle heyecanlar, bende yapmıştım, hatta gül yaprakları falan sermiştim adama

Şimdi çok komik geliyor, kesseler yapmam
Ayy valla düşünmedim değil bi ara eve süs gül yapraklarından getirmişti dedim yemek masasına bunları da koysam mı diye

Zaten öyle süsleme taraftarı değilim yemek sofrası hazırlamayı düşündüm mum da koyarım demiştim ama saat 4-5 gibi hava aydınlıkken mum ne arasın sofrada

Çünkü daha geçen gün konusu oldu benim istediğim birşey vardı laf arasında söyledi bende hediye almaya gerek yok ben beklemiyorum durumlar belli tatile harcarız paramızı dedim diye
Aferin sana. Niye gerek yok diyonn almaya gönüllü madem alsa ya hahahahah ama tatilde guzel fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…