• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FİKİR VE ONERİLERİNİZİ BEKLİYORUm

Perfectea

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
23
3
1
32
Merhaba hanımlar öncelikle size kendimi ve çevremize anlatayım ben 6 yaşından beri yetiştirme yurdunda buyudum 18 yaşımda yurttan ayrilip ünv ye başladım ve bir eve yerleştim kimim kimsem yok ünv hayatı çok farklı sizlerinde bildiği ve tahmin ettiği gibi okul ve diğer hususi masraflarima yetisemedim çünkü hayat çok pahalı heleki yanlizken biraz film gibi bolacak ama gerçekler bunlar yaşayan bilir ev kıtasına ve diğer masraflara yetişemedim çok çaresiz kaldım cevremden bı arkadaşım bingun bana böyle baş edemezsin öyle yada böyle bir yerlerden başla kaybedecek biseyin yok dedi anlamadım nasıl dedim yani böyle yarım gün çalışmakla gemi yürümez hele ki böyle bir şehirde adım atsan para kızım dedi açık konuş dedim lux ve rahat yaşamak istiyormusun dedi bian düşündüm kim istemez ki heyecanlandım e heralde isterim dedim o halde akşam buluşalım dedi tamam dedim biraz oturduk ve ayrıldık akşam oldu haber bekliyorum ha aradi ha arayacak beklenen telefon geldi şu saatte şuraya gel ben hemen hazırlandım çıktım evden bı baktım yanında bi adam beni tanıştırdı biraz oturduk sonra arkadaşım kalktı giderken beni kenara çekti hoş tut ne isterse yap büyük oyna büyük kazan dedi ne demek istediğini anladım ve kabul ettim o günden sonra hayatım değişti 1 yıl sürmedi ünv bıraktım başlarda problem yoktu alismistim artık her türlü ortama tam 3 yıl boyunca devam ettim bı gün birini sevdim hemde çok sevdim nacizane bı tanışmamız oldu hergun çalıştığı yerden gectim yolumu değiştirip bende hissettim bana bakışlarından boş olmadığını duygusal bir bağ oluştu aramızda bı gün durdurdu beni tanışmak istedi numaramı falan istedi bir kaç gün konuştuk ama kendimi anlatamadım 8 ay oldu halen görüşüyoruz ve ben hiç bişey söyleyemedim çünkü ona çok bağlandım maalesef ki çalıştığım ortamı da birakamadim sözleşmem var konuşmak istiyorum bı gün beni girmesinden korkuyorum ama onu tanıdığım ve sevdiğim günden beri hiç bir erkekle yakinlasmadim sadece konsluk ve bazen solistlik yapıyorum beni yadirgarsiniz biliyorum ama ben sizden sadece fikir istiyorum hakaret etmek için yorum yapmayın çok zor günler geçirdim hep kendim vardım koskoca hayatta...

Kabul etmiyecek biriki söyleyemiyorsun..
Sözleşmen bitince ayrılmak istersen işten sıkıntı cikartmicaklar mi?
Zor bir durum eğer doğruysa anlattıkların,Allah yardımcın olsun...
Ama saklama er yada geç is ciddiye binerse ya kendi öğrenir yada biri söyler..:işsiz:

Ah ah parayla kimseye bedenini satma. Solistlik ayıp değil ayıp olan tanımadığın adamlarla para karşılığı beraber olman.
Lütfen bundan sonra böyle bir şey yapma. Burs ara, yurtlara başvur. Kötü arkadaşlardan da uzak dur lütfen. Keşke o çocuğa da numaranı vermeseydin. Temiz bir sayfa aç kendine lütfen.

Canım benim öncelikle Allah yardımcın olsun. Herşey biz insanlar için. Hiçbirimiz masum değiliz önce bunu unutma. Burada okuyorsundur insanlar sevgilileri ile evli gibi yaşıyorlar (eleştirmiyorum kesinlikle), sonra anlaşamadık deyip bir başkası olabiliyor. Bunlar tercih meselesi. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.

Bence açık yüreklilikle konuş, kabul ederse elimden tut birlikte aşalım de. Ama kabul etmezse söylemesen bile birgün duyma riski çok yüksek. Ömür boyu bu korkuyla yaşayamazsın. Evlendin diyelim, en güzel zamanında dünyan başına yıkılabilir.

Hayat ve zorluklar bizler için..

Sevgilinize gerçeği söylemeniz lazım aynı şekilde kandırılmak hoşunuza gitmezdi.

Siz söylemeseniz bile bir gün öğrenir bence.

Anlattığınız gibiyse pek masum değil yaşananlar.

Kabul etmiyecek biriki söyleyemiyorsun..
Sözleşmen bitince ayrılmak istersen işten sıkıntı cikartmicaklar mi?
Zor bir durum eğer doğruysa anlattıkların,Allah yardımcın olsun...
Ama saklama er yada geç is ciddiye binerse ya kendi öğrenir yada biri söyler..:işsiz:
Çok masum temiz yürekli iyi kalpli bir insan bu yüzden söyleyemiyorum benim yüzümden çok kötü bir duruma düşecek kıyamıyorum sözleşmeden sonra isim biter ama bu kere bulastim ben birçok girdiğim toplumda mutlaka beni tanıyan biriyle karşılaşıyorum malum çalıştım ortamdan ummadığın ınsanlar geliyor msj la anlatıp birdaha gorusmek istemediğimi soylicem yuzlesemem asla

isim biter ama bu kere bulastim ben birçok girdiğim toplumda mutlaka beni tanıyan biriyle karşılaşıyorum malum çalıştım ortamdan ummadığın ınsanlar geliyor msj la anl

Ah ah parayla kimseye bedenini satma. Solistlik ayıp değil ayıp olan tanımadığın adamlarla para karşılığı beraber olman.
Lütfen bundan sonra böyle bir şey yapma. Burs ara, yurtlara başvur. Kötü arkadaşlardan da uzak dur lütfen. Keşke o çocuğa da numaranı vermeseydin. Temiz bir sayfa aç kendine lütfen.

Mecbur kaldım canım mutlulukla girmedim bu işe kimse tutmadı elimden kimsem yok 6 yaşından beri yanlizim tek başıma büyü d
Üzüldüm.
Anlaşma bitince kurtulamiyomusun ?
Kurtulurum daa çok var 7 yıl daha kim öle kim kala

Nasıl olacağını bilmiyorum ama bir an önce bu işten kurtulun. Öncelikle kendi hayatınızı kurun. Elbette ki geçmişinizin gölgesini hep hisseceksiniz ama siz daha temiz bir hayat için çabaladıkça kazanan siz olacaksınız.
Erkek arkadaşınıza dürüstçe anlatın. Ama herşeyden önce önceliğiniz kendi hayatınız olsun. Herşey gönlünüzce olsun.

Merhaba hanımlar öncelikle size kendimi ve çevremize anlatayım ben 6 yaşından beri yetiştirme yurdunda buyudum 18 yaşımda yurttan ayrilip ünv ye başladım ve bir eve yerleştim kimim kimsem yok ünv hayatı çok farklı sizlerinde bildiği ve tahmin ettiği gibi okul ve diğer hususi masraflarima yetisemedim çünkü hayat çok pahalı heleki yanlizken biraz film gibi bolacak ama gerçekler bunlar yaşayan bilir ev kıtasına ve diğer masraflara yetişemedim çok çaresiz kaldım cevremden bı arkadaşım bingun bana böyle baş edemezsin öyle yada böyle bir yerlerden başla kaybedecek biseyin yok dedi anlamadım nasıl dedim yani böyle yarım gün çalışmakla gemi yürümez hele ki böyle bir şehirde adım atsan para kızım dedi açık konuş dedim lux ve rahat yaşamak istiyormusun dedi bian düşündüm kim istemez ki heyecanlandım e heralde isterim dedim o halde akşam buluşalım dedi tamam dedim biraz oturduk ve ayrıldık akşam oldu haber bekliyorum ha aradi ha arayacak beklenen telefon geldi şu saatte şuraya gel ben hemen hazırlandım çıktım evden bı baktım yanında bi adam beni tanıştırdı biraz oturduk sonra arkadaşım kalktı giderken beni kenara çekti hoş tut ne isterse yap büyük oyna büyük kazan dedi ne demek istediğini anladım ve kabul ettim o günden sonra hayatım değişti 1 yıl sürmedi ünv bıraktım başlarda problem yoktu alismistim artık her türlü ortama tam 3 yıl boyunca devam ettim bı gün birini sevdim hemde çok sevdim nacizane bı tanışmamız oldu hergun çalıştığı yerden gectim yolumu değiştirip bende hissettim bana bakışlarından boş olmadığını duygusal bir bağ oluştu aramızda bı gün durdurdu beni tanışmak istedi numaramı falan istedi bir kaç gün konuştuk ama kendimi anlatamadım 8 ay oldu halen görüşüyoruz ve ben hiç bişey söyleyemedim çünkü ona çok bağlandım maalesef ki çalıştığım ortamı da birakamadim sözleşmem var konuşmak istiyorum bı gün beni girmesinden korkuyorum ama onu tanıdığım ve sevdiğim günden beri hiç bir erkekle yakinlasmadim sadece konsluk ve bazen solistlik yapıyorum beni yadirgarsiniz biliyorum ama ben sizden sadece fikir istiyorum hakaret etmek için yorum yapmayın çok zor günler geçirdim hep kendim vardım koskoca hayatta...
Seni yadırgamak bize düşmez canım ne yasadıklarını sen bilirsin basımıza gelmedigi için ben olsam böyle yapmazdım diye ahkam kesemiyorum o yüzden. Bence dürüst olun ve söyleyin . Eger ayrılırsa bile bırakın gitisn . Suan siz tam olarak ne gibi bir iş yapıyorsunuz orasını pek anlamadım yani cinsel içeriklimi yoksa içki masasında vs vs.

7 yıl ne sözleşmesi ben anlamadım sizi silah zoruyla vs tutmuyorlar değil mi?

7 yıl nasıl sözleşme yahu ? Üzüldüm .allah yardımcın olsun . .

Bir avukata sorabilirsiniz sozlesme ile sizi bu ise baglayamazlar. Bu durumu bilmiyorum ama ozel sektorde boyle sozlesmeler yapildigi halde isten ayrilana hicbirsey yapilamiyor. Sozlesmenin bir baglayiciligi yok. O an ise ihtiyacim vardi imzalamak zorunda kaldim dendiginde mahkemede sozlesmenin hukmu kalmiyor. Sizin durumunuzu bilemiyorum ama. Bir avukattan yardim alin bence. Ve en onemlisi okulunuza donup burs bulun egitiminize devam edin. Yeni bir hayata baslayin. Cunku bu hayatin sonu yok.

Ben anlamadım.

Fuhuş mu yapıyorsun? Fuhuşta ne sözleşmesi allasen, sanki yasal bi tarafı mı var?

Bir an önce gerçeği söyleyip bu yükten kurtulmalisin
Yalanların uzerine mutluluk kurulmaz maalesef...
Evet yanlış şeyler yapmissin,
Belli ki pişman olmuşsun
Seni gerçekten seviyorsa bırakmaz
Yeter ki daha fazla kandırma onu

Çok zor bir hayatınız olmuş Allah yardımcınız olsun.
Nasıl 7 yıllık sözleşme imzalattılar size çok mu borçlandınız anlayamadım.
Bir an önce bir çaresini bulup yasal yollardan halledip ordan kurtulmanız lazım.
Onlara kalsa sürekli yaşlanana kadar sözleşme yenilerler sonra da işten atarlar.
Böyle endişe içinde beraberlik yürütmektense sevdiğiniz kişiye de anlatın kabul etmezse kendi bilir artık.

Back
X